7 KOCALI HÜRMÜZ YENİDEN EDREMİTLİLERLE BULUŞTU.

7 KOCALI HÜRMÜZ YENİDEN EDREMİTLİLERLE BULUŞTU.

EDREMİT BELEDİYESİ DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI.






Edreremit
Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Edremit Belediyesi Türk Sanat Müziği Konservatuarı tarafından sahnelenen 7 kocalı Hürmüz adlı tiyatro 5. kez  Edremitlilere sahnelendi.Dünya tiyatrolar günü olması nedeniyle sergilenen tiyatro  büyük, küçük demeden ilgi gördü.

Şükrü Tunar Kültür Merkezinde sahnelenen 7 kocalı Hürmüz isimli tiyatro Edremitlilerden büyük ilgi gördü. İki perdelik oyunda Nazan Özateş, F. Dilara Kaya, Ergün Özkan, Bülent Baday, Soykan Kişioğlu, Haluk Avcı, Süleyman Vızvız, Tuğba Alat,  Fatma Tayfur, Kemal Kayral, Handan Kalyoncuoğlu, Alper Çorumluoğlu, Hilal Evranos, Kemal Baday, Ender Kaya, Erdem Çıragöz, Çağla Tayfun, Aleyna Özateş, Yasemin Avcı, Busenur Kaplan, Tuana Işıksal, Hilal Soyer ve Büşrü Sezen'in rol aldığı oyun performansı ile büyük alkış aldı.
Şükrü Tunar Kültür Merkezinde sergilenen tiyatroya Edremitlilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.Tiyatroya katılanlar arasında Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Terzioğlu,Şakir Uyar Edremit Özel Hastanesi Başhekimi Caner Çorumluoğlu vardı.Edremit Belediye Meclis Üyesi tiyatro sonunda sahneye davet edildi ve oyunu sergileyen bütün oyuncuları başarılarından dolayı kutladı ve emeği geçen herkese ç,çek takdim etti.
Edremit Belediye Meclis Üyesi Muharrem Terzioğlu bugün dünya tiyatrolar günü biz sanat sevenler için çok önemli olan bir gün belediye olarak bu tip özel günlere ve etkinliklere çok önem veriyoruz.Sanatsız bir hayat olamaz.Bizler sanat için, eğitim için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.Bize sonsuz hizmetlerini sunan Belediye Başkanımız Av.Tuncay Kılıç'a sizin adınıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli