17 Eylül`den bayanlar çayı

17 Eylül`den bayanlar çayı

17 Eylül ilkokulu aile birliği sosyal faaliyetlerini sürdürüyor.

Bandırma`nın eğitim ve kültüründe 1. numaralı okulu, miladi zamanın birinci okulu, günümüzün 17 Eylül ilk okulu, okul aile birliği gerçekleştirdiği hanımlar çayı ile sosyal faaliyetlerini sürdürdü.

Bugün Oda restorant`ta düzenlenen hanımlar çayında salon hınca hınç doldu. Çay`da açılış konuşmasını yapan kurum müdürü Vasfi Akçetin, sosyal ve kültürel etkinliklerde okul idaresine katkı veren okul aile birliğinin aktif performansını her zaman takdirle karşıladıklarını, bu faaliyetin karşılıksız sevgi ürünü olarak hayata geçirilmesinde çaba sarf eden tüm aile birliği üyeleri ve velilere teşekkür ettiğini vurgulayarak, elde edilecek gelirin yine okul eğitiminin ihtiyaçlarında kullanılacağını söyledi.

Müdür Akçetin`in ardından söz alan okul aile birliği Başkanı Ebru Durak, 17 Eylül`ün başarısında katkı sağlamak amacı ile çeşitli faaliyetler yaptıklarını, ancak bugünkü aktivitenin eğlence olması nedeni ile tüm kadınların gönlünce eğlenmelerini istedi.

17 Eylük ilk okulu bayanlar çayında ayrıca zengin armağan çekilişi yanı sıra sahne alan sanatçı Ozar, bayanları doyasıya eğlendirdi..



ozan özbegen
9.12.2013 19:41:30
bandırma 17 eylül ilkögretime emegi gecen okul aile birligıne ve katılan tüm dostlara gönül dolusu sevgiler saygılar ozan özbegen

  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli