Susurluk Ticaret Odasından paydaş toplantı

Susurluk Ticaret Odasından paydaş toplantı

SUSURLUK TİCARET ODASI SİVİL TOLUM ÖRGÜTLERİ İLE PAYDAŞ TOPLANTISI” YAPTI

 

Susurluk Ticaret Odası Stratejik plan oluşturma sürecin de  13 Nisan 2015 akşamı Susurluk'ta bulunan sivil tolum kuruluşları ve kamu kurum amirleri ile Susurluk Ticaret Odası Toplantı salonun da yemekli   Paydaş Toplantısı”  yaparak katılımcılara brifing verildi.

Toplantıya Susurluk Kaymakamlığı adına ; Hakan GÜLMEZ, Belediya Başkanlığı adına Bşk Yrd. Hüseyin HIZLIOĞLU,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNGÖR,Halk Eğitim Müdürü V. Üzeyir AYDOĞMUŞ,İlçe Tarım Md. V İbrahim IŞIK; Vergi Dairesi Md. İrfan Baran DAL; Süt Üreticiler Bşk. Recep FİLİZ;Ticaret Borsa Bşk. Sefer GÖÇER;Esnaf Odası Bşk. Aydın SAİT; Ticaret Borsa Meclis Bşk.Hüseyin Avcıoğlu  TUNALI ; bir çok kamu kurumu yetkilisi ile birlikte katıldılar.

Ayrıca Balıkesir ‘den katılan KOSGEB il Müdürü Hüsamettin ÇAY ve iki Uzman Tarım ve kırsal Kalk.Dest.Kur. İPARD UZMANI; Susurlukta bulunan Banka Müdürleri Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet ÇETİN Bşk. Yrd. İbrahim PAMUKÇU  Yönetim Kurulu üyeleri nin katılımı ile yoğun ilginin olduğu tarafımızca tespit olundu. Ticaret Odası Genel Sekreteri Yücel SARI katılımcılara oda hakkında tanıtımı, politikaları, amaç ve hedefleri,güçlü ve zayıf yanları,fırsatları ve tehditleri,bakış açılarını,odanın beklentileri,açık ve slayt gösterileri ile tanıtım yapıldı.

KOSGEB il Müdürü Hüsamettin ÇAY hazırlanacak projelerle ilgili yardım ve hibeler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Susurluk Ticaret Odası Başkanı İlker KURT söz alarak odanın daha iyi faaliyetlerde bulunması için açıklamalarda bulundu. Karşılıklı soru cevap şeklinde toplantıya devam edildi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false