Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


Z TAKIMI (1)

Z TAKIMI (1)


Teknik Direktör ve Takım Kaptanı;
Biri, görevli Yargıca hakaretten diğeri, halkı din ve ırk farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik etmekten, iki defa hapse düşmüş biri!
Geçmişte mensup olduğu partilerin tamamı Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmış biri!Kendi kurduğu partisinin 2008 yılında “Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu” gerekçesiylehazine yardımı kesilmesi cezasıyla mahkum edilmiş bir sabıkalı!
Tarihimizde ilk kez, yabancı bir ülkenin (ABD Temsilciler Meclisi) parlamentosunda, Türkiye dışında çok sayıda mal ve para edinmiş olması nedeniyle, hakkında araştırma ve soruşturma kararı alınmış biri.
Bir nişan yüzüğünden, dünyanın en zengin 8 siyasetçisinden biri olmayı beceren ve bundan utanmayan biri.
Türk Devletinin kurucusu Atatürk’e her fırsatta hakaret eden biri.
Laik Cumhuriyeti, Demokrasiyi, Hukuk Devletini yıkıp, yerine İran tipi bir İslam Devleti kurmayı açıkça ilan eden biri.
Basını, yargıyı, orduyu tamamen kontrol altında tutmaya çabalayan, özgürlükleri yok eden biri.

Hem Teknik Direktörlüğü, hem de takım kaptanlığını yürüten kişi bu!
Yardımcısı kim?
Yimpaş adlı, binlerce insanımızın helal kazançlarını sömüren batakçı şirketin yöneticisi!

Protokolde TBMM Başkanından önde yer alan iki Başdanışmandan biri, çocuğunun okul taksitini iş takibi yaptığı işadamına ödetir. Diğeri, Vakıf malının üstüne çöker ve kendisini dokunulmaz ilan eder!

Takımın savunmasından sorumlu kişi, yönetimde iken darbe yemiş, yaverleri tarafından yerlerde sürünmüş, boğazına basılmış, Atatürk’e küfreden meczupları ziyaret etmiş, resmi üniforma ile camiye gitmiş, devletin helikopterini özel aracı gibi kullanıp, eski Cumhurbaşkanına ayar vermeye kalkmış ve tüm bunlara rağmen terfi ettirilerek libero oynatılan çapsız biri!

Takımın istihbarat ve haber alma işinden sorumlu sol kanat oyuncusu ise 3’üncü ligden geldi.Birdenbire takımın vazgeçilmezi oldu. Bir ara takımdan kaçmayı denedi ama kaptan kulağından tuttuğu gibi geri getirdi! Haber alma ve verme notu sıfır. Kaptan darbeyi enişteden öğrendi!

Takımın santraforu ise, kayınpeder kontenjanından ekibe girmiş biri. Henüz gol attığı görülmedi.Fakat taraftarı, yarın daha güzel olacak, gol atacağım diye aldatıp duruyor…

Bu YEDİ oyuncu takımın kemik kadrosunu oluşturur.
Diğer oyuncular “Sendikasız işçi” gibidir. Kaptan, istediğini atar, istediğini tutar. İster tekme-tokat döğer, ister sever.

Ülke batma noktasına gelmiş, borçlarımızı ödeyemez duruma düşmüşüz, sanki Lale Devrindeymişiz gibi, Takım zevk ve sefa içinde!

Kaptan, geçen gün “Biz Z ve Y Kuşağının oylarına talibiz. Onları kendimize yakın görüyoruz” dedi!Kaptan Z ve Y kuşağındaki gençlerimizi galiba Bilal’in zeka düzeyi ile karıştırıyor!

Z ve Y Kuşağı şu iki konuda açıklama bekliyor;
-Hazine garantisi verdiğiniz ve milleti kazıkladığınız yol-köprü borçlarını ödemek bizim sırtımıza kaldı. Ömrümüzün büyük bir kısmı sizin zengin ettiğiniz hırsızlara para ödemekle geçecek.
Size oy moy yok! Hadi yürüyün gidin artık!

-Bugün 07 Ağustos 2020 Cuma. Bugün 1 adet Papua Yeni Gine Kinası, 2,05 TL!
Orada insanlar elinde mızrak, kıçında yaprakla dolaşıyor!
Siz de hiç utanma kalmadı mı ki, bizlerden oy istiyorsunuz. Size oy moy yok…

Not;
Bugün esas Z Takımını ve gençlerin yanıtını yazdık. Yarın da, diğer takımlarımızın kaptanlarını değerlendirelim. Görelim bakalım bizleri nasıl kurtaracaklar?

Sağlık ve başarı dileklerimle 07 Ağustos 2020
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44