Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


YARIN SANDIĞA GİDERKEN VİCDANINIZI DA GÖTÜRÜN!

YARIN SANDIĞA GİDERKEN VİCDANINIZI DA GÖTÜRÜN!


Söz konusu bizler yani (+65) yaşında olanlar olsa, sandığa mutlaka gidin ve istediğiniz partiye veya adaya oy verin, derdim.
Fakat söz konusu geleceğimiz olan çocuklarımız ve torunlarımızsa Türk Milletine- vicdanıma-namusuma ve Kurucumuz Büyük Önder Atatürk’e olan saygım ve sevgim gereği
“Lütfen oy kullanırken vicdanınıza danışın” diyorum..

Şu yapılanları, insan olan hiç kimse inkar edemez!
-AKP tarihe, “Hiç savaşmadan TOPRAK KAYBEDEN” ilk iktidar olarak geçecektir. (Tapusu Türk Milletinin olan Ege Adaları YUNAN’A verildi)

-Cumhuriyetin tüm kurumları, liyakatsiz kadrolarla, çökertildi.

-Osmanlı’nın tüm borçlarını ödeyen CUMHURİYET’İN yaptığı tüm eserler, fabrikalar “Özelleştirme” adıyla yandaşlara satıldı.

-Merkez Bankasının “Net Döviz Rezervi” tarihimizde ilk kez EKSİ 74 MİLYAR DOLARA düştü! Merkez Bankasının kasası delindi.
MB’sı 900 MİLYAR TL tutarındaki zararını açıklamamak için toplantıyı sürekli erteliyor.

-Cumhuriyet Tarihinde ilk kez, tam 47 AYDIR enflasyon sürekli yükseliyor, Türk Milleti olarak, beceriksiz-hain yobazlar yüzünden durduğumuz yerde fakirleşiyoruz.

-Modern Devletin en büyük zenginliği olan ADALET öldürüldü.
Bir Başsavcı, “Adliye’de rüşvet çarkı var. Parayla Adalet dağıtılır oldu” diye feryat etti.

-AKP, hiçbir SAĞLIK-HİJYEN-GÜVENLİK kontrolu yapmadan,
13 MİLYON sığınmacıyı PARA karşılığı ülkemize soktu. Türk Gençliğinin geleceği için harcanması gereken KENDİ PARAMIZI, Ortadoğu’nun itine, uğursuzuna, teröristine harcadı. Hala da harcıyor ve 15 MİLYON sığınmacı daha getireceğini söylüyor.

Üstteki 7 paragrafta, bir modern devletin VAZGEÇİLMEZLERİ olan;
Adalet-Sağlık-Güvenlik-Dış Politika- Maliye-Vatan Bütünlüğü-Ekonomi konularındaki AKP uygulamalarını birer cümle ile yazdım. Bu ülkede aklı başında, ailesinin ve vatanının geleceğini düşünen hiç kimse AKP’ye ve Adaylarına oy vermez, veremez, vermemeli.

AKP’nin Belediye Başkan Adaylarına oy verilmez. Çünkü hepsi birer “Küçük Tayyip” gibidir. Örnek verelim;
Murat Kurum- İstanbul;
Bürokrasi ve Bakanlık görevleri sırasında, Belediyelerin karşı çıktığı “İmar Değişikliklerini” yapması, buralardan eşinin üzerine daire alması, Deprem sırasındaki beceriksizliği yüzünden yitirdiğimiz canlar nedeniyle, Murat Kurum’a oy vermek, İstanbullulara yapılabilecek en büyük hakarettir.

Turgut Altınok-Ankara;
Rifat Hisarcıklıoğlu-Sinan Aygün- Melih Gökçek-Zafer Çağlayan’ın (Saatçi) arazi ortağı, milyonlarca metrekare arsa sahibi, mal varlığını bir türlü doğru açıklamayan ve fakat buna rağmen iki kızını KPSS sınavına sokmadan “Devlet Memuru” yapan, “Ankara Toprak Ağası” Ülkücü eskisi Turgut’a hiçbir Ankaralı OY VERMEZ. Ankaralıların aklıyla alay mı ediyorsunuz?

Hamza Dağ-İzmir;
AKP’li Hamza Dağ’ın AKP Adayı mı, yoksa BAĞIMSIZ ADAY MI olduğunu anlamak mümkün değil. Çünkü tüm afişlerinde ne Genel Başkanının resmi ne de partisinin amblemini göremezsiniz.
İzmirli seçmenler, kendi partisinden utanan bir adaya niçin oy versin ki? Vermeyecekler.

Aziz Türk Milleti;
Konu Türk Devletinin bekası, Türk Milletini bütünlüğü ve yaşaması ise, görevleri ne olursa olsun kişilerin hiçbir önemi yoktur, olamaz. Doğruları söyleriz, yazarız kim kırılırsa kırılsın, umurumuz olmaz.

Ayrıca, “Marifet, iltifata tabidir” diye güzel bir deyişimiz var.

Anadolu’nun bozkırında, Avrupa Şehri ESKİŞEHİR’İ yaratan
Sayın Prof. Dr. BAŞKAN Yılmaz Büyükerşen’e ve MUĞLA’YA yıllarca hizmet eden Sayın Dr. BAŞKAN Osman Gürün’e şahsım ve DOĞRU Parti adına teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum. Onları unutmayacağız.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde gerçeklere ve vicdanlara danışılarak kullanılacak her oy, Türk Milletinin önünü açacaktır…

Sağlık ve başarı dileklerimle 30 Mart 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,27
  • EURO

    34,85% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2433,76% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

29.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:37