Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


YANLIŞ KILAVUZ

YANLIŞ KILAVUZ


İmam Hatipli gençlerin sağ yumruk sıkılmış halde, bedenleriyle RTE yazdıkları hali ve arka tarafta ellerindeki bezde ?Mü´miniz, Askeriz, Ölsek de İmam Hatipliyiz. Yolundayız Reis? yazan fotoğrafı görünce aklıma Taliban kamplarındaki çocuklar geldi!
Yaşları 10-15 arasında olan çocuklar, ellerinde otomatik silahlarla öldürmeye, ölmeye hazır hale getirilmişler!
Yaşaması, bilim öğrenmesi, eğlenmesi, dünyayı ve tarihini tanıması gereken bu yavrular, beyinleri yıkanarak birer ölüm makinası haline getirilmişler?

Bu resimdeki İmam Hatipli evlatlar;
Her birinizin ailesi sizleri, okuyup kendi ayaklarınız üzerinde durabilecek hale gelmeniz, Türk Milletine ve insanlığa faydalı bireyler olmanız, Cenab-ı Allah´ın sizlere biçtiği ömrü sağlıklı-mutlu bir şekilde yaşamanız için bu okullara gönderdi.
Geçmişi, eğitimi, kendisinin ve ailesinin servetleri şaibeli, sinir sistemi bozuk bir faniye ?Asker? olasınız diye göndermedi!

Hem sizler niçin öleceksiniz ki?
Hangi, vicdan şeref ve insanlıktan nasibini almamış meczup sizden ölmenizi isteyebilir ki? Sizler yaşayacaksınız, öğreneceksiniz, çalışacaksınız, eğleneceksiniz, hayatın nimetlerinden yararlanacaksınız, yuva kurup vatana hayırlı evlâtlar yetiştireceksiniz.
Size ölmeyi öğütleyen şerefsizler her kimse, ister devletten maaş alıp devletimizin kuyusunu kazan bazı öğretmenleriniz, ister aklını-namusunu satılığa çıkarmış bazı siyasetçiler olsun, bırakın onlar ölsünler!
Sizler yaşayacaksınız ki, hem gerçek İslam´ı hem de hayatın gerçeklerini öğrenesiniz. Size ölmeyi öğütleyen şerefsizlerin hangisinin çocukları
İmam Hatipte okuyup, bir fani için ölümü göze alabildiler ki?

Bakın İmam Hatipli evlâtlar;
Şu sorulara vicdanınızda yanıt arayıp, lütfen iyice düşünün;
Uğruna ölümü bile göze alacağınızı söylediğiniz insanlar, sizi gerçekten umursuyorlar mı yoksa onlar için sizler, sadece kullanılabilecek, gerektiğinde kolayca harcanacak elemanlar mısınız?
Bana içinizden sadece bir örnek gösterebilir misiniz ki, Reisinizin çocukları gibi milyarlarca dolar içinde yüzsün!
İçinizde numunelik bir kişi var mı ki, 5 yılda 28 tane büyük yük gemisi, onlarca şirketi olsun!
Bir kişi var mı ki, Hong Kong da ki kumarhaneyi görsün. Bırakın kumarhaneyi, içinizde bir kişi var mı ki, Hong Kong´u görsün!
Reisinizin hanımının ve kızlarının parmaklarındaki bir yüzükten, ömür boyu çalışıp bir tane edinebilir misiniz?
O fotoğraftaki hepiniz bir araya gelseniz yıllarca çalışsanız, altın kurnalı Şehri-zar Konaklarından bir tane alabilir misiniz?
Sizleri karşılık beklemeden Amerika´ya gönderip ayda 25.000 Dolar cep harçlığı verecek dini bütün bir amcanız var mı?
Hanginiz o hırsız Bakanın oğlu gibi aylık kirası 20.000 Avro olan malikânede oturabilirsiniz?

İmam Hatipli evlâtlar;
Bu tezgâh asırlardır böyle işledi. Sizler gibi masum yavrular, dinimizi kullanan çakallar tarafından, yem olarak kullanıldılar! Gencecik yaşta hayatları söndürüldü!

Şimdi lütfen mübarek Ramazan ayı boyunca iyi düşünün!
Size İmam Hatipte ?Helalin peşinden gidin, haramdan uzaklaşın? denmiyor mu? Yukarıda saydıklarımın hangisi helal?
Bu dünyada da, ahirette de herkes kendi hesabını verecek! Sanmayın ki, Reis gibilerin umurundasınız?
Kendinize kılavuz alacağınız o kadar çok İslam Bilgini var ki! Hepsi, âleme ışıklar saçıp, sessizce göç edip gittiler. Onları örnek alın! İlmi, doğruluğu, dürüstlüğü, çağdaşlığı, inancınızı sadece Allah rızası için yaşamayı öğrenin!

En önemlisi Hz. Peygamberimizin emrettiği gibi ?Aklı? kılavuz edinin. Omuzlarınızdan bu yükleri atın artık be evlâtlar. Haramı desteklemenin günahının yükünü o gencecik bedenleriniz taşıyamaz?
Okuduğunuz okullar, okul bahçesinde yaptığınız bu gösteri dahi hepsi Cumhuriyetin ve demokrasinin nimetlerindendir. Sizleri ?Federal İslam Devleti? tuzağına atmaya çalışanlara sorun; Hangi İslam Devletinde böyle bir gösteri yapabilirsiniz ki?

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Haziran 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23