Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


YANIT VERMEK ZORUNDASINIZ

YANIT VERMEK ZORUNDASINIZ


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan!
Bizleri sadece, sizin ?Cumhurbaşkanı? olmanız ilgilendiriyor.
AKP, parti içi demokrasinin olmadığı, milletvekillerinin kendilerini ?HİÇ? olarak kabul ettiği, biat yöntemi ile yönetildiği için bizim gibi demokratlar açısından yok hükmündedir. Bu yüzden, AKP Genel Başkanlığı da bizleri ilgilendirmiyor?

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan;
Siz, Padişah-Şah-Sultan-Halife-Reis değilsiniz. Diktatör hiç değilsiniz.
Kimseye bağıramazsınız! Hele gazetecileri paylayamazsınız!
Siz Anayasamızın 101-102-103-104-105´inci maddelerine göre belli bir süre için seçilmiş, yetkileri-sorumlulukları anayasamız tarafından belirlenmiş, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve size oy vermiş veya vermemiş tüm vatandaşlarımızın 12´nci Cumhurbaşkanısınız?

Anayasa ve yasalar öncelikle sizi bağlar. Eğer siz, Anayasamızın emirlerine uymaz, Türk Milletinin çizgisi dışına çıkarsanız, suç işlemiş olursunuz.

Bakın Sayın Erdoğan;
15-20 sene insan yaşamında çok uzun bir zaman sayılır ama, bu süre devlet yaşamında aynen okyanustaki bir damla gibidir. Sizden önceki Sayın Cumhurbaşkanları gibi sizin de süreniz bitecek ve köşenize çekileceksiniz. Umarım anayasa ve yasaları zorlayıp, Türk Milletini üzmezsiniz.

Sizin bir zamanlar ortağınız olan terör örgütü liderine söylediğiniz çok ünlü bir sözünüz var. Şimdi o sözü bizler size söylüyoruz;
?Ne istediniz de vermedik Sayın Erdoğan??
Belediye Başkanlığı istediniz, verdik! Milletvekilliği-Başbakanlık-Cumhurbaşkanlığı istediniz, Türk Milleti hepsini vermedi mi?
Cumhuriyet tarihinde kesintisiz en uzun görev yapma onurunu size verdi.
Size verecek başka makamımız kalmadı ki hatırınız için onu da verelim!

Bazı AKP´liler kendilerini ?Yeni Osmanlıcı? olarak tanımlıyor ya!
Size Osmanlıdan bir örnek vermek isterim;
Osmanlı Devleti üç kıtada 624 yıl hüküm sürdü. 624 yılda 36 Padişah görev yaptı! Bu 36 Padişahtan 23 tanesi, 17 seneden az görev yaptı.
Yani siz, 23 Osmanlı Padişahından daha fazla görev yaptınız! Yetmedi mi?
Görev süresince neler yaptığınız nasılsa ilerde tartışılacak ve hesaba dökülecek. Fakat sizin sağlıklı bir bünyeye sahip olmadığınız da biliniyor. Bildiğimiz iki kez operasyon geçirdiniz. Emekli olup, anılarınızı yazmak, torunlarınızla vakit geçirmek, seyahat etmek gibi bir düşünceniz yok mu? Sultan Süleyman´a kalmayan dünya size mi kalacak?

Atatürk Cumhuriyetini dönüştüremeyeceğinizi, buna gücünüzün yetmeyeceğini, Türk Milleti ile Atatürk´ün arasını açamayacağınızı, Türk Milletini ?Araplaştıramayacağınızı? artık anlamanız gerek.

Şimdi lütfen, nefes alın ve şu sorularımıza yanıt verin. Vermek zorundasınız. Çünkü bu sorular Türk Milletinin kafasını kurcalıyor. Siz Türk Milleti adına vekaleten görevdesiniz. Emanetin sahibi Türk Milletidir. Onun sorularına yanıt verip, aydınlatmak zorundasınız. Yanıtlarınızı bekliyoruz;

-Suriye´den kaçıp ülkemize gelen her çeşit insan için 40 MİLYAR DOLAR para harcadığınızı defalarca söylediniz. Bu paranın ne kadarı ?Milli Bütçeden?, ne kadarı ?AB Fonlarından?, ne kadarı ?Araplardan? geldi ve nasıl harcandı?
Türk Devleti kasap dükkanı gibi işletilemeyeceğinden, mutlaka bir yerde kayıtları vardır. Kimden geldi, kime nasıl ve hangi belgelerle harcandı?
Lütfen açıklar mısınız?

-Cumhurbaşkanı Yardımcınız ?Yimpaş- TUSAŞ-THY- Telekom Yönetim Kurulu Üyesi? Sayın Fuat Aksoy´un görev yaptığı her işletme battı. En son Telekom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı idi.
Türk Milletinin milyarlarca doları Hariri denen dolandırıcıya gitti. Hariri´nin oğlu
Saad Hariri, beraber olduğu bir mankene Şeysel adalarında 16 Milyon dolar bahşiş verdi! Bizim paraları nasıl harcıyorlar gördünüz mü?

Lütfen yardımcınıza emir verip, Telekom´daki dolandırıcılığı anlatmasını ve soygunu niçin engellemediğini sorup bize açıklar mısınız?

-Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan;
Devlet Denetleme Kuruluna görev verip, Emniyet Genel Müdürlüğünün ve TSK´nın yüzbinlerce kayıp silahının bulunmasını sağlar mısınız? Bu iki birimde de hırsızlık olamayacağını, sadece yer değiştirme olacağını kantin subayı olarak en iyi siz bilirsiniz. Türk Milletinin silahlarının, kötü niyetli kişilerin eline geçmesini lütfen engelleyin. Bulun silahlarımızı Sayın Cumhurbaşkanı!

-Sayın Cumhurbaşkanı;
Danışmanınız emekli paşanın yönettiği SADAT nedir? HÖH denen Halkın Özel Harekatı nedir? Osmanlı Ocakları nedir? Bunların para kaynakları neresidir? Bunlar T.C Devletinin her hangi bir biriminden kanunsuz olarak maaş alıyor mu? Bunlar kimdir ve görevleri nedir?

Değerli Okurlar;
Sayın Cumhurbaşkanı bu sorulara yanıt verecek ve ben de o yanıtları, ?Türkiye´de diktatörlük var? diyenlerin suratlarına çarpacağım. Vermezse mi?
Bakın işte o olmaz. Sayın Erdoğan yürekli-cesur insandır. Mutlaka açıklar.
Hadi Sayın Erdoğan, beni utandırmayın?

Sağlık ve başarı dileklerimle 01 Ekim 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

26.04.2024

  • İMSAK 04:35
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:31