Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


VAY RECEPPEREST VAY

VAY RECEPPEREST VAY


Tuğrul Türkeş MHP´den ayrılıp AKP´ye geçince Bahçeli çok sinirlenmiş ve Yardımcısı Semih Yalçın´a emir vererek şu açıklamayı yaptırmıştı;
?Yıldırım Tuğrul denen bu meczup, Cumhurbaşkanı tarafından rehin alınmış ve Milliyetçi-Ülkücü hareket aleyhine kullanılmaktadır.
Bu Receppereste lanet olsun??

Aradan bir seneden fazla bir zaman geçti. Devlet Bahçeli ve Semih Yalçın´a bir haller oldu!
O, kürsüden ip atan sert kabadayı adam gitti, çaya batırılmış püskevit gibi yumuşacık biri geldi ve ?Kaçak Saray? dediği yerden çıkmaz oldu! Son haberlere göre, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı koltuğunu şimdiden garantiledi!
Yardımcısı Semih Yalçın ise, Milliyetçi-Ülkücü camia için tehlike olarak gördüğü Erdoğan´ın yurtdışı seyahati kadrosuna yazıldı! Erdoğan nereye, o da oraya!

Bahçeli ve Yardımcısı gibileri anlamak mümkün! Kendi başlarına ve kendi partileriyle siyasette bir daha var olamayacaklarını anlayan türkücüler (Bunlar Ülkücü değiller, bunlar türkücü) kapağı paranın bol olduğu yere atma telaşındalar. Türk Milletini hesaba katmadan yaptıkları planları ellerinde patlayacak, haberleri yok?

Bahçeli´yi anladık da MHP Milletvekillerini anlamak mümkün değil.
Halâ Bahçelinin başında olacağı bir MHP ile barajı geçebileceklerini düşünüp ?Parti Disiplini? aldatmacası ile kuzu-kuzu bekliyorlar!
Bahçeli´nin partiden attığı arkadaşlarının söylediklerini duymuyorlar bile!

Sayın MHP Milletvekilleri;
Sizler Türkiye´nin, bir bölümü ?Kürdistan Devleti? olacak olan Federe İslam Devletine götürüldüğünü görmüyor musunuz? Kör mü oldunuz, yoksa vatan sevginizi mi kaybettiniz?
Şu sorulara mertçe yanıt verebilir misiniz?

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçildiği ve üzerine yemin ettiği Anayasa´ya tam olarak riayet ediyor mu?
? ?Beni halk seçti? diyerek, Anayasa´nın fiilen rafa kaldırıldığını söylemedi mi?
-Her türlü milliyetçiliği ayakları altına aldığını söyleyen Erdoğan değil mi?
-Erdoğan´ın şu an ki Parlamenter Demokratik sistemde, rejim değişikliğinden başka isteyip te yapamayacağı bir şey var mı?
-Üzerine yemin ettiği Anayasa´ya uymayan biri, Başkanlık sistemine geçip tek adam olduktan sonra Anayasa ve Yasalara uyar mı? Bunun garantisi var mı?
T.C Devleti tek kişinin keyfine bırakılacak bir devlet midir?

İçinizde hatırlayanlar vardır;
Şu an AKP üst yönetiminde ve Bakanlar Kurulunda bulunan bazı AKP´liler, zamanın MSP ve Akıncıları Kasım 1979 da yani 37 sene evvel düzenledikleri Kayseri Mitinginde şöyle slogan atıyorlardı;
Anayasa´mız Kur´an, düzenimiz şeriat / Ordu gidecek, şeriat gelecek / Şeriat gelecek, vahşet bitecek / Lâiklik dinsizliktir, onu getirene (Atatürk) lanet olsun?

Hatırlayamıyorsanız, Yusuf Halaçoğlu ve Ümit Özdağ sizlere Akıncılar-Düşünce-Fikir ve Sanatta Hareket-Hicret-İslami Hareket-Sebil imzalarıyla yayınlanan bildirileri, ?Allahuekber, Humeyni Rehber? diyen Kadir Mısırlıoğlu´nun yazılarını bulup anlatsınlar!

Sayın MHP Milletvekilleri;
Eğer T.C Devleti, Cumhuriyet, Demokrasi varsa bizler varız. Bunlar yoksa ve tek adam yönetimi varsa sizler de yoksunuz! Size yukarıda yönelttiğim soruları, Genel Başkanınıza sorun ve cevabını ısrarla isteyin.
MHP 1´den küçük mü büyük mü, hadi bize gösterin?

Sağlık ve başarı dileklerimle 18 Kasım 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30