Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ÜLKEDE NE KADAR KAHRAMAN VARMIŞ?

ÜLKEDE NE KADAR KAHRAMAN VARMIŞ?


Ülkede ne kadar çok kahraman varmışta haberimiz yokmuş. Liderlerini gaza getirmek için. Bizi Afrin´e götür diye tempo tutuyorlar. Bunlar kahraman olmak istiyorlar. Liderleri de önce ben sonra siz diye cevap veriyor. Bu kahraman olmak isteyenler şayet bu isteklerinde samimi iseler yolu ben göstere vereyim. Liderlerine yağ çekmek için kahramanlık olmaz. Bulunduğunuz yerde. Askerlik şubesine bir dilekçe vereceksiniz. Ben anne ve babamın rızasını aldım.

Gönüllü olarak Afrin de mücadele eden kahraman askerlerimize destek olmak için Afrin´e gitmek istiyorum. Gerekli işlemin yapılmasını arz ediyorum diye müracaatını yapacaksınız. Şunu da belirtmeyi unutmayın. Mesleğinizi de yazın. O meslekten olanlara ihtiyaç olduğunda sizi çağıracaklardır. Kahramanlığa miting salonlarında ulaşamazsınız. Kahramanlığa ancak böyle ulaşırsınız. Başbakan Binail Yıldırıma salonda birisi bağırıyor. ?Bizi Afrin´e götür? diye. Başbakan ?gel dışarı beraber gidelim? diyor. Bu işler ciddi işlerdir. Bu Afrin olayı seçim malzemesi yapılıyor.

Bahçeli de ?gerekirse ben de Afrin´e giderim. Bu canımı feda ederim? diyor. Sayın Bahçeli sen zaten AKP´nin kahramanısın kahraman olduğuna göre başka kahramanlığa gerek yok. Bu milletin gönlünde senin kahramanlığına ihtiyaç yok. Yapacağın kahramanlığı senin ifadenle söyleyeyim ? Türklükle uğraşandan cumhurbaşkanı olmaz? dediğin kişilerin koltuk değneği oldun. Bu millet senin kahramanlığını gördü. Ülkeyi yerliler milliler diye ikiye bölen parti ile birliktesin bundan iyi kahramanlık mı olur? Hem de bölmeye birlikte karar verdiniz.

Kendilerini yerli ve milli ilan edenler. İyiden iyiye milliyetçiliğe soyundular. Genelkurmay başkanını İzmir e gönderdiler. Yunanistan´ın istila ettiği 18 ada akıllarına geldi. Genelkurmay başkanı Hem Afrin hem de ege denizinde operasyon yapma gücüne sahibiz diyerek Yunanistan´a gözdağı verdi. Sayın genelkurmay balkanı Hulusi Akara sormak gerekir. Senelerdir nerede idin? Bunlar hep seçim yatırımıdır.

15 Temmuzda seçimin yapılacağını artık davul zurna ile ilan etmeye gerek yok. Söylemlerinizle ve hareketlerinizle bunu zaten ilan ettiniz. Benin en çok garibime giden bu ege denizi çıkışıdır. Şimdiye kadar bu 18 ada ile tek kelime söylenmedi. Hatta başbakan bu konuda CHP´ye ?benim ağzımı açtırmayın. O adaları kimin verdiğini söylersem altından kalkamazsınız? şeklinde söylemi bil var.

Mitinglerde 6-7 bin polis emniyet tedbiri alınıyor. Allah korusun Afrin´e gitmeye kalkarlarsa ordu bunları nasıl koruyacak? Suriye de düşmanınız çok Allah korusun birisi bir hareket yapar. Sayın bahçeli sakın ha oralara falan gideyim deme Allah korusun başınıza bir iş gelir. Bizi üzersin sonra.  Suriye de işler iyice karışmaya başladı. İsrail Suriye bazı mevzileri vuruyor. İran başka bir yeri vuruyor. İran İsrail´le sert eleştirilerde bulunuyor.

Rusya hava sahasını bir açıyor bir kapıyor. Teknik nedenlerden dolayı hava sahasını kapattık diyorlar. Bana kalırsa durum hiç de öyle değil. Afrin´e terör örgütlerinin takviye yapmalarını sağlamak için. Hava sahasını kapattığı kanısındayım. Diplomatik girişimler başladı. Biz mi taviz vereceğiz? Yoksa onlar mı taviz verecek? Göreceğiz! Her zamanki gibi yine kandırılmayalım da?

Suriye de en kara günü yaşadık. 12 kahramanımızı şehit verdik. Bir helikopterimiz düştü. Düştü mü düşürüldü mü? TV de gördüğüm başka bir helikopter değilse. Düşürülmüşe benziyor.  Düşüş nedeni araştırılıyor dediler. Araştırma neticesini bekleyeceğiz. İnşallah benim tahmin ettiği gibi değildir. Ülkede 12 şehit var. Milletin içi kan ağlıyor. Şehit cenazelerinde gördüğüm durum yürekler acısı. Hepsi gariban çocuğu olduğudur.

Allah bu garibanlara dayanma gücü versin. Şehitlerin acısı içimizi kor gibi yakarken, siyasilerin konuşmaları içimizi daha yakıyor. Allah aşkına birde susun artık. Hala seçim hazırlığı konuşuluyor.  CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu eleştiriliyor. PYD ve YPG´ ye terör örgütü diyemiyor diyorlar. Birisi bırakıyor bir diğeri söylüyor. Ben bunlara Kılıçdaroğlu´un terör örgütü dediğini kaç defa duydum. Cumhurbaşkanı söyledi. Kılıçdaroğlu terör örgütüdür diye cevap verdi. Şimdi Mahir Ünal başladı. 

Cumhurbaşkanı söylerde Devlet Bahçeli söylemez olur mu? Oda başladı ?al CHP´yi vur terör örgütüne birbirinden farkı yok? demeye. Beyler siz bunları söylerken. Bu ülke 12 şehidi için gözyaşı döküyordu. Ayıptır ucuz politika yapmayın. Sanki bunu söylerken bu şehitlerin müsebbibi Kılıçdaroğlu imiş gibi imaj yaratmak istiyorsunuz. Siyasetçinin leb demeden leblebi diyeceğini bu milletin anlamadığını zannetmeyin. Ayıptır, ayıp!

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabırlar versin. Ülkemin başı sağ olsun. Rabbim ordumuza güç kuvvet versin. Her türlü olumsuzluklardan korusun. Ordumuzu muzaffere eylesin. Bize şehit acısı göstermesin. Evlat acısı yaşatmasın. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 12-02- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9094,29%0,16
  • DOLAR

    32,35% 0,12
  • EURO

    34,95% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2324,56% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3916,73% 1,91
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55