Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ÜLKE GERİLİME DOĞRU SÜRKLENİYOR

ÜLKE GERİLİME DOĞRU SÜRKLENİYOR


Türküm, doğruyum, çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ülke her geçen gün gerilime doğru sürükleniyor. Güney doğu Anadolu daki olaylar. Yine PKK yandaşlarının olay yaratmalar, Suriyelilerin yarattığı gerginlik. İsrail’in Filistin ve ürdüne saldırıları. Adli olaylar bunlar ülkenin gerilmesine neden oluyor. Bunları üzerine birde Tayyip Erdoğan’ın ortamı germesi tuzu biberi oluyor. Ülkeyi bu kadar gerilime sürükleyen olaylar varken. Tayyip Erdoğan başbakan olarak, ortamı yatıştırıp gerginliği düşürmesi gerekirken aksine gerginlikten yararlanmaya çalışıyor.

Her seçimde bir düşman yaratılıyordu. Bu seçimde böyle bir olay beklemiyorduk. Çünkü bu seçim partilerin arasındaki rekabeti artırmaya yönelik bir seçim değildi. Cumhurbaşkanlığına aday gösterilenlerin yarışı olacaktı. Fakat durum hiçte düşündüğümüz gibi olmadı. Tayyip Erdoğan yine karşısına muhalefeti aldı. Bu günkü CHP’yi eleştirdiği gibi, geçmişin CHP’ sinide eleştirmeye başladı. 70 sene önceki CHP’yi devamlı gündeme taşıyor. O devirdeki CHP’yi eleştirirken sanki o devirleri yaşamış gibi anlatıyor.  Düşman belli CHP ve MHP bu iki parti paralel devletle birlikte olmakla suçlanıyor. Daha 8 ay önce birilikte oldukları. Hasretine dayanamayıp da bu hasret bitsin artık. Ülkene dön dedikleri cemaat liderine çağrı yapıyorlardı. Öyle birlikte işler yaptılar ki. Orduya kumpası birlikte kurdular. 17 Aralıktan sonra cemaat düşman ilan edildi. Kendileri cemaati düşman ilan etiler. Şimdi muhalefeti cemaatle birlikte hareket etmekle suçlamakla kalmıyor. Vatandaşlara şikâyet ediyor. Böylelikle de mağduriyet senaryosu üretiyor. Öyle bir üslup kullanıyor ki. Kendileri cemaati bitirmek için uğraşıyor da. Muhalefet cemaati savunuyormuş gibi göstermeye çalışılıyor. Senelerce birlikte hareket ettiklerini unutuyorlar. Muhalefeti böyle düşman sayan bir kişi 76 milyonu nasıl kucaklaya bilir?  Bir partiye düşmanlık yapmak, o partiye oy verenleri de düşman olarak görmektir. Amaç muhalefeti yok edip tek partili döneme dönmektir. Bu durum ülkenin gerilmesine vesile oluyor. Şayet Erdoğan seçimi kazanırsa ülkede her an gerginlik yaşanacaktır.

Ülkede PKK istediği gibi hareket ediyor. Çünkü ordu kışlaya çekildi. Polis karakollara hapsedildi. Meydan PKK’ya bırakıldı. Onlarda ikinci turda ellerini daha güçlendirmek için. İstedikleri gibi hareket ediyorlar. Siz ne yapıyorsunuz diyen yok. Bu olayların böyle gelişmesi ülkeyi gerginliğe sürükleyen nedenlerden oluyor.

Şimdi Irakta ve Suriye de kim kimi öldürüyor. Müslüman Müslüman’ı öldürüyor. Suriye de Esat’a karşı savaşan bu terör örgütleri. Ne için Esat’a karşı savaşıyorlar? Sözde Esat Müslümanlara zulüm ediyor. O Müslümanları korumak için savaşıyorlar. Pekiyi İsrail kimi öldürüyor? Filistin ve Ürdün deki Müslümanları öyle değil mi? Müslüman kardeşlerimiz öldürülüyor diye bas bas bağıranlar. Siz değimisiniz? Bu IŞİD, El kaide ve El Nusra’ya yardım edenler. Ey terör örgütleri İsrail Müslümanları haince öldürüyor. Havadan bombaladı! Şimdi kara harekâtına başladı. Bu daha çok Müslüman’ın öldürülmesi olacaktır. Esat’ın karşısına dikildiğiniz gibi. Gidin İsrail’in karşısına dikinde görelim. Bırakın Irak’ı Suriye’yi gidin İsrail’in karşısına dikilinde Müslümanları öldürülmekten kurtarın. Ancak siz yüzünüzü kapatır. Allah’ı Ekber der Müslümanları öldürürsünüz. Kafalarını gövdelerinde ayırır. O kafa ile futbol oynar. Ondan sonrada caniliğinizi dünyaya ispat etmek için. Videoya alır dünyaya servis edersiniz. Haydi, gidin dikilin İsrail’in karşısına Müslümanlara yaptıklarınızı onlar yapın. Bunu göze almazsınız?

Bu terör örgütlerine yardım eden ülkeler. Bunlara Müslümanları öldürmeleri için yardım ediyorsunuz. Yardım eden ülkenin bunlara sözü geçiyor demektir. Haydi, yönlendirin İsrail’e görelim. Yönlendiremezsiniz! Çünkü ABD’ye hizmet ediyorsunuz. Nerede sizin Müslümanlığınız? ABD Suriye’ye neden cephe aldı. İsrail ile baş edecek ve İsrail’e kafa tutacak olan Suriye vardı. Malatya Kürecik radar üssünü ABD babasının hayrına mı kurdu? İsrail’i korumak içindi.  Müslüman’ın Müslüman’ı öldürmesine yardım ediyorsunuz. İsrail’in Müslümanları öldürmesini görmezlikten geliyorsunuz. İsrail’e karşı birlikte hareket edemiyorsunuz. Çünkü hepiniz ABD uşağı olmuşsunuz. Hâlbuki bütün Müslüman ülkeler birleşse. Önemli bir güç oluşur. Ne yazık ki? Müslümanlar bir birini çekemiyor. Bu ülkelerin içersine ne yazık ki bizde dâhiliz. Çünkü bu ortalıkta dolaşan terör örgütlerine yardım edenlerden biriside biziz. Bu ülkelerde yaşanan olayların bizim başımıza da gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yoktur. Ne yazı ki iktidar ülkemizi de bu bataklığa sürükledi. Saygılarımla.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk’ün askerleri! Yaşasın Atatürk sevdalıları! Bindik alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 19 – 07 – 2014 Mustafa KOÇAL

  

  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,00
  • EURO

    34,67% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2393,51% -0,27
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

09.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:59
  • AKŞAM 20:16
  • YATSI 21:52