Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TÜRKİYE’DE TÜRK OLMAK

AKP, Türkleri hiç sevmez.


AKP, Türkleri hiç sevmez.
Türk adını anmaz, Türk Milleti demez, milletimiz der.
Milletimiz derken hangi milleti kastediyorsunuz diye sorunca, yanıt en tepeden gelir; “İbrahim Milleti, İslam Milleti!”

Kendinizi Türk Milletinin onurlu bir bireyi olarak görüyorsanız, demokrasiyi özgürlükleri Atatürk ilke ve devrimlerini savunuyorsanız, anayasal haklarınızı ve sorumluluklarınızı biliyorsanız AKP İktidarı size, potansiyel bir terörist gibi bakar.

Herhangi bir cemaat veya tarikatla ilişkiniz varsa ve AKP önderliğine biat ettiyseniz, hem ufak-tefek yol bulmanıza izin verilir hem başınız derde girmez!
Örnek verelim;
Henüz 2-3 aylık asker bir evladınız var. Komutanları bu askerleri alıp köprüye götürmüş. Sizin oğlunuz tek mermi atmamış, yanındaki asker Suriye’den gelen piçler tarafından paramparça edilmiş. Yargılama sonunda oğlunuzun YEDİ DEFA AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜR BOYU HAPİS cezasına çarptırıldığını görürsünüz ve dünyanız kararır!

Bunun üzerine; Türk Ordusunun Komuta Heyetini iftira ve sahte delillerle çökerten FETÖ elemanı cemaat yazarlarının yargı tarafından serbest bırakıldıklarını görürsünüz, dünyanız bir daha kararır.

Çocuğunuz üniversite çağına gelinceye kadar ve üniversiteye giriş sınavı için aile olarak tüm birikimlerinizi onun için harcarsınız. Çocuğunuz sınava girer, bilgisi oranında sonuç alır.
Fakat siz eğer cemaat-tarikat üyesi iseniz, sorular çalınır ve çocuğunuz hırsızlıkla haksızlıkla istediği üniversiteye girer. Hele Türkiye’ye kaçmış Suriyeli Arap iseniz, çocuklarınız Türkiye’nin 6 Üniversitesine SINAVSIZ girer.

Türk Basınının ustası Rahmi Turan geçen hafta isim vererek yazdı;
Suriyeli; Tayyip bize ev kirası bedeli olarak her ay 1400 TL veriyor. Bana-anneme-hanıma-kardeşime de her ay 1250 TL sosyal yardım parasını da veriyor. 7 çocuğum var, ikisi burada doğdu ve Türk Vatandaşı oldu. Çocuk başına da
895 TL alıyoruz. Yani her ay evimize 11 bin 265 TL para giriyor.
Ayrıca market kartımız var, gıdaya para vermiyoruz. Araba aldım, geçici plaka taktırdım, polis bizi durdurmaz durduramaz, çalışıp para kazanıyorum.
Suriye’ye dönmek mi? Niye dönelim ki? Buradaki rahat nerede var?

Eyy Türk Milleti;
Yalanlanamayan bu haber size, AKP’nin kimin partisi olduğunu anlatmıyor mu?
Biz yıllardır, AKP Türk’e düşmandır, AKP açılımı Arap Kürt Partisi şeklindedir dedik. Dediklerimiz birer-birer çıktı…

Peki, ne yapmamız lazım?
AKP sözcüleri ne derlerse desinler, gerçekleri ne kadar çarpıtırlarsa çarptırsınlar, geldiğimiz durum açık seçik ortadadır;
-T.C Cumhurbaşkanı- etrafı- bazı bakanları “Yurtdışındaki kayıt dışı mal varlıkları” sebebiyle ABD tarafından rehin alınmışlardır.
-AKP Dış Politikası iflas etmiştir. Dünyada dostumuz kalmamıştır.
-5 Milyon kaçak Suriyeli, kucağımıza bırakılmıştır. Ekmeğimiz, geleceğimiz çalınmaktadır. Ek olarak 70 bin IŞİD’lı daha Türkiye’ye getirilecektir.
-Ekonomimiz çok zordadır. Alınması gereken tedbirler alınmamakta, günlük şovlarla durum geçiştirilmektedir.
-Türkiye’de, Anayasa bizzat AKP İktidarı tarafından çiğnenmektedir ve hukuk devleti yoktur.
-TBMM devre dışıdır, kuvvetler ayrılığı ilkesi kaldırılmıştır, ülke tek adam yönetimine teslim olmuştur.

Yapılması gereken, Türk Milletini ayağa kaldırmak ve kaderine el koymasını sağlamaktır. Çoban Ateşi Hareketinin en önemli görevi budur. Gerçekleri Türk Milletine anlatmak, anlatmak, anlatmaktır.
Ya kaderimize el koyup Cumhuriyetimizi kuruluş değerlerine kavuşturacağız ya da AKP’nin hedefi olan Federe İslam Devletine dönüştürüleceğiz!
Takdir Türk Milletinindir…

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Kasım 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23