Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


TOPRAKLARIMIZDA GÖZÜ OLANLAR

TOPRAKLARIMIZDA GÖZÜ OLANLAR


Topraklarımızda gözü olanlar var. Doğuda topraklarımızda gözü olanlarla mücadele ediliyor. Yunanistan ege denizinde bizim topraklarımız içerisinde olan 18 adayı işkâl etti. Bunlara ses çıkarılmıyor. Yunanlılarla ileride başımızın derde gireceği aşikârdır. Fakat birde gizli bir güç var.

Topraklarımız bu güç tarafından devamlı satın alınıyor. Bunlara toprak alıverenlerin kimler olduğu araştırılmalıdır. İktidarın bu konuya önem vermesi gerekir. Bu gizli güç güçle topraklarımızı alamayacağını bildiği için. Para ile topraklarımızı birilerine aldırıyor. Bunlar Ermeni midir? Yoksa Yahudiler midir? Bu konuya daha önce değindim. Bu toprak alım işini denizliye gittiğimde öğrendim. Biliyordum fakat Çal gibi bir ilçede bu toprak alımının olmasını çok yadırgamıştım.

Balıkesir de bu olayı anlattığım da burada da bu toprak alımının hat safhada olduğunu anlattılar. Bunun çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bunun Türk halkının elinden topraklarını alarak vatansız bırakmak için yapılanı bir tuzak olduğunu düşünüyorum. Neden hiçbir sebep yokken başka yerlerden gelip birilerine toprak satın alınsın. Bunun mutlaka bir dayanağı vardır.

Borçlu vatandaşları seçiyorlar. Arazisinin değerinin üç dört misli bir değerle alacağını teklif edince. Vatandaş da borçlu olduğu için satmaya mecbur kalıyor. Kendi köyünde birisine satmış olsa ancak değeri ne ise o fiyattan satacak. Fakat üç dört katına alınacağını duyunca yelkenleri hemen suya indiriveriyorlar. Sonunun ne olacağını düşünmüyorlar. Günü kurtarmaya bakıyorlar.

Buda vatandaşın borçlandırılmasının ceremesi oluyor. Filistin de ayni oyun oynanmıştır. Bunun mutlaka önlenmesi gerekiyor. Bildiğim kadarı ile bir ilin topraklarının bir kısmından fazlası satılamıyor. İktidarın bunu göz önünde bulundurarak bir kanun çıkarması elzem hale gelmiştir. Muhalefetin bunu mutlaka meclise taşıması gerekir. Canlar vererek kazanılan bu topraklar para ile yabancılara satılamaz. O can veren atalarımızın kemikleri sızlar.

Bu birilerinin hazırladığı Türkleri Anadolu topraklarından çıkarmanın bir planıdır. Onun için tapu dairelerine talimat verilmelidir. Tapu daireleri bu sınırsız satışa engel olmalıdır. Türklerde bir gelenek vardır. Ata yadigârı toprak satılmaz. Bu toprakların alınmasının perde arkasında kimler vardır. Bu mutlaka en kısa zamanda ortaya çıkarılmalıdır. Bunun bir tuzak olduğu unutulmamalıdır. Başka illerde neler oluyor bilmiyoruz. Fakat aldığım bilgilere göre de durum oralarda da ayni imiş. İktidarın bunu üzerinde girişimde bulunması gerekir.

Bu toprakların satın alınması bence FETÖ örgütünden daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Ermenilerden ve Yahudilerden şüpheleniyorum. Ermenilerin doğuda toprak aldığını duymuştum. Hatta bir ara basında da yer almıştı. Ermeni kadınlar doğum yapmaya doğuya gelip doğum yaptıktan sonra. Çocuğunu nüfusa kaydettirip gittiği basında yer almıştır. Ermenilerin 1915 soykırımı dedikleri olayın neden gündeme getirdikleri bellidir. Önce bu soykırımı kabul ettirip, tazminat istemeleridir. Tazminatı aldıktan sonra biz soykırıma şuralarda uğradık.

Bu topraklar bizimdir diyerek. Türkiye´den toprak almaktır. Bu toprak alımlarını onların yapma ihtimalide göz önünde bulundurulmalıdır. İkinci bir ihtimalde Yahudilerin toprakların aldırdığıdır. Bu toprak aldırmanın 15 Temmuzdan sonra hız kazanmış olması. Akılları karıştırıyor. Acaba kalkışma ile bir şey elde edemeyen Feto. Böyle bir yola tevessül etmediği ne malum.  

Bu ihtimaller göz önünde bulundurularak araştırma yapılmalıdır. Bunu da aydınlatacak olan bu toprakları satın alanların. Kimin adına bu toprak alımlarını yaptıklarının ortaya çıkarılmasıdır. Bunu da ancak mecliste bir araştırma komisyonu kurularak yapılması gerekir. Zaman geçirmeden bu olay aydınlatılmalıdır. Toprak alımlarının önü kesilmelidir.

Birileri tarafından bu toprak alımı yapılıyor. Fakat bunun arkasında hangi güç var. Ortaya çıkarılmalıdır. İleride pişman olmanın hiçbir kıymeti olmayacaktır. Bu Türklerin Anadolu topraklarından çıkarmak için yapılmış bir proje olduğu kanısındayım. Saygı değer Türk vatandaşlarım topraklarınızı yabancılara lütfen satmayın. İleride o topraklardan kovulursunuz saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERE! 29-05- 2017 M. KOÇAL

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34