Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TISSSS

Din anlayışına dayalı bir rejim inşa ediliyor, hala fark etmediniz mi?


Gerçek;
Türkiye Cumhuriyeti Devleti yerine, AKP tarafından uydurulmuş din anlayışına dayalı bir rejim inşa ediliyor, hala fark etmediniz mi?

Gerçekleşen;
30 Ekim 2019 tarihinde ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye’ye yönelik yaptırımların uygulanmasını öngören yasa tasarısını 16’ya karşı 403 oyla kabul etti.
16 maddeden oluşan tasarıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve ailesinin mal varlığı, yatırımları, iş ilişkileri ve diğer gelir kaynaklarının incelenmesi istendi. Tasarıya göre, 120 gün içinde ABD Dışişleri ve Maliye Bakanlıklarıyla, Ulusal İstihbarat Direktörü müşterek bir rapor hazırlayacaklar…

Yapılması Gereken;
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk ve Dünya kamuoyuna sağlıklı-belgeli bir açıklama yapması ve bu asılsız suçlamada bulunanlar hakkında uluslararası hukuk alanında dava açılması idi!

Yapılan;
Tıssss…

Gerçekleşen;
Başkent Gaz Dağıtım AŞ, Kızılay Kurumuna 8 milyon ABD doları (48 Milyon TL) bağış yapar. Kızılay, bu parayı afetlerde zarar gören vatandaşlarımıza harcayacağı yerde, komisyonunu alarak (75 bin dolar) kalan parayı Ensar Vakfına verir. Ensar Vakfı da komisyonunu alarak, kalan parayı ABD-New York’ta kurulan Turken Foundation’a (Türk Vakfı) Manhattan’da yurt binası inşaatı için gönderir.
Not; Başkent Gaz-Kızılay-Ensar-Turken Vakfı yönetimlerinin ortak özelliği, ya Erdoğan ailesinden ya akrabalardan ya da çok yakın dostlarından olmasıdır.
Yani para bir cepten diğerine geçmekte ve yine ailede kalmaktadır.

Yapılması Gereken;
Erdoğan’ın Türk Milletini aydınlatmak için bir basın toplantısı yapıp, bu aktarmalı bağışlar sebebiyle Türk Devletinin hiçbir vergi kaybına uğramadığını, bu kuruluşların yönetimlerindeki kişilerle hiçbir akrabalığının bulunmadığı, Başkent Gaz Dağıtım ihalesini devletten alan kişi ile çocukluk arkadaşı olmadığını anlatmasıdır!

Yapılan;
Tıssss…

Gerçekleşen;
“Kurtuluş Savaşını keşke Yunan kazansaydı” diyen ve Atatürk’e defalarca hakaret eden Fesli Şarlatan öldü. Cenazesine, yürürlükteki Anayasamız üzerine yemin etmiş TBMM eski ve yeni Başkanları, görevdeki Bakanlar katıldılar!
Cumhuriyet Savcısı Taner Temur; “Bir Cumhuriyet Savcısı olarak, ülkemizin kurucu değerlerine, önderine ve milletimizin hassasiyetlerine sahip çıkmam, mesleki sorumluluğum gereğidir. Soruyorum; Bu meczubun önünde mi saf tuttunuz” diye sordu.
Bunun üzerine Hakim ve Savcılar Kurulu, Savcı Temur hakkında soruşturma açtı ve müfettiş Savcı Temur’un Gaziosmanpaşa-İstanbul’dan Şanlıurfa’ya sürülmesini istedi!

Yapılması Gereken;
Haznevi Tarikatı Şeyhinin elini öpen, Laik Cumhuriyet’in Adalet Bakanı aynı zamanda HSK’nın da başkanıdır. Şu açıklamayı yapmalıydı;
“Arkadaşlarım o camiye namaz kılmak için gitmişler. Tesadüf olarak cenaze orada imiş. Eh gelmişken, kılıverelim sevaptır, demişler. Yoksa hepimiz laik cumhuriyete inanırız. Bakın, Savcı ile aynı şeyleri söyleyen Serdaroğlu’na ben de bir dava açmıştım. Laikliğe inandığım aklıma gelince davayı geri alın diye talimat verdim…”

Yapılan;
Tıssss…

İyi de, namuslu-ciddi-dürüst siyasetçi ve AKP ortağı Bahçeli’den bu ve benzeri olaylar için bir ses geldi mi? Gelmez mi, geldi;
Pıssss…

Not;
08 Ocak 2020 gününe kadar Çoban Ateşi için yollardayız. Şubat sonuna, yani kuruluşa ve kurtuluşa az kaldı.

Sağlık ve başarı dileklerimle 03 Şubat 2020
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23