Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TANIYIN VE ASLA UNUTTURMAYIN

Çoban Ateşi Hareketinin sadece tek sahibi vardır; Türk Milleti!


Hareketin şimdiki yöneticileri olarak bizler, yani Türkiye’nin yakın tarihinde görev almış kişiler deneyimlerimizi, kişilerin gerçek yüzlerini, Türk Vatanı için seve seve ölüme koşanları da, Türk Devletine ve Türk Milletine ihanet edenleri de, “Kadrobank” adını verdiğimiz bilgi havuzumuzda depolayıp gençlerimizin emrine vereceğiz.

Siyasetçiler, Asker- Sivil Bürokratlar, Bilim İnsanları, kalemiyle birlikte namusunu da satan sözde gazeteciler ve diğerleri Türk Gençleri tarafından tanınacak bilinecek ve zamanı geldiğinde “Açık edileceklerdir!”
Bu bilgilerin tamamı, kamuya açık kaynaklardan ve bire bir yaşadığımız olaylardan derlenmektedir.

Örnek verelim;
Sözüm ona Türk pasaportu taşıyan uluslararası bir şirketin yöneticisi, bir taraftan Türk Devletine şirin görünmek için kırk takla atarken diğer taraftan Papaz Bartholomeos’u “Özel Jeti” ile Kudüs’e götürüp, Kudüs’ün İsrail’in Başkenti olarak tanınması faaliyetine maddi-manevi destek veriyorsa,
Türk Gençliğinin bu adamı iyi tanıması gerekir…

Siyasetin sermayesi insandır. İyi siyasetçi, en çok insan tanıyan, onların özelliklerini, zaaflarını bilendir.
Bizler, yıllarca Türkiye’nin dört bir yanında insan biriktirdik. Aktif siyasetin dışında olduğumuz zaman dahi, insanlarımızla irtibatı koparmadık.
Bir tek telefonları bile yanıtsız kalmadı!
Çoban Ateşi Hareketinin zenginliğinin kaynağı insandır.
Toroslardaki Türkmenler Yörükler, Palandökendeki Dadaşlar, Kaçkar’daki Uşaklar, Bozlakların Efendileri, Ege’nin diz vurduğunda toprağı titreten Efeleri, Ahmet Yesevi torunları, Hacı Bektaş erleri, Balkanlarda-Kafkaslarda- Yemen Çöllerinde- Bozkır’ın tezenelerinde vatan uğruna can vermiş, kadınıyla-erkeğiyle tüm bu yiğitler, Çoban Ateşi harladığında bir araya gelir, görevlerini yapar, gençlerimize emaneti sağlam teslim eder köşemize çekiliriz, vesselam…

Sizlere heybeden birkaç isim verelim;
Serdar Özgüldür;
Bu kişi halen Anayasa Mahkemesi Üyesidir. Uzun yıllar Askeri Savcılık, Yargıçlık yapmış, irticanın TSK’daki faaliyetleri hakkında derin bilgi sahibi olmuş bir subaydır.
Yaşar Büyükanıt tarafından TSK kontenjanından, Anayasa Mahkemesi Üyesi seçilmiştir. Bu kişi verdiği kararda “AKP’nin irticai eylemlerin odağı olduğunu” kabul etmiş, fakat AKP’nin kapatılmaması yönünde oy kullanmıştır. Sonuçta AKP 1 (Bir) oyla kapatılmaktan kurtulmuş ama Türk Ulus Devleti ve Lâik Atatürk Cumhuriyeti, Atatürk Ordusunun subayları tarafından feda edilmiştir.

Gülbettin Hikmetyar;
Dünyada terör, uyuşturucu, kadın ve organ kaçakçılığı yapan, hem Afgan Devletine hem de Taliban terör örgütüne çalışmış olan Hizb-i İslami Terör örgütünün başıdır. T.C Cumhurbaşkanı olan Erdoğan, gençliğinde işte bu adamın dizinin dibinde oturmuştur…

FETÖ’nun Fedaileri;
Yıllarca Erdoğan’ın seçim kampanyalarını başarıyla yürüten Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok, 15 Temmuz’da vahşice öldürüldüler. Çocuğuna Abdullah ve Tayyip adını verecek kadar kendisini AKP’ye ve iki aileye yakın gören anne Nihal Olçok, Erdoğan’ı ve Gül’ü etiketleyerek bakın neler yazdı;
“FETÖ ile flört et, FETÖ’den hamile kal, 15 Temmuz’daki şehit kanlarıyla kürtaj ol, şimdi de bakireyim diye gez!” Kimler FETÖ’den hamile kalmış olabilir?

11 Yıl FETÖ ile kucak kucağa iktidarı paylaşan kim? Erdoğan mı?
Yurtdışı Temsilciliklerimize, FETÖ’ye özel ilgi gösterin diye “RESMİ YAZI” yazan kim? Gül mü?
Yüksek Yargıyı FETÖ’ye peşkeş çekenler, Kimler? Sadullah Ergin-Bekir Bozdağ- Kenan İpek-Ahmet Kahraman mı? Kim bunlar?
Kim, Türk Milletini İngiliz tefecilerinin önüne attı? Süryanilerin Türkiye’deki elemanı olabilir mi?
Kim, “Stratejik Derinlik” diye Türk Askerini çöle attı? Serok Ahmet olabilir mi?

Gerçeğin, doğruların, güzelliklerin ateşini Türk Siyasetine sokmak için geliyor, Çoban Ateşi. Dökülsün artık eteklerdeki taşlar!
Kim hain kim kahraman, görsün aziz Türk Milleti!

Sağlık ve başarı dileklerimle 29 Kasım 2019

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23