Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


TAM SAYFA EKREM

TAM SAYFA EKREM


?Çürüme? bir ülkenin başına gelebilecek en önemli felaketlerdendir.
Ülkeyi yönetenlerin ?Karakter Zayıflaması? hastalığı ile başlayan bu illet, yolsuzluk-hırsızlık-rüşvet-kul hakkı yeme ile had safhaya çıkar ve ?İhanet? ile son hedefine yani çürümeye varır?
Yani çürüme baştan başladı mı taa tırnağa kadar gider. Bu hastalığa yakalanan organı kesip kireç kuyusuna atmazsanız, tüm vücudu sarar ve acılar içinde kıvrandırarak öldürür. Toplum, açıkça yapılan bu ihanetler karşısında sessiz kalıyor ve dolaylı olarak kabullenmiş gibi görünüyorsa, bir çürük gider diğeri gelir!

Türkiye 14 yıldır, şaibeli-cahil-lâik cumhuriyet ve demokrasi karşıtı-tarikat cemaat artığı şeriat özentisi bir grup tarafından yönetiliyor.
Bu çirkin tutuma en başta işadamlarını temsil ettiklerini söyleyen Sivil Toplum Örgütleri menfaatleri uğruna yapıştılar.

Bunlar için esas olan, hükümetle iyi geçinip kendilerini sağlama almak ve bu kötü siyasetçileri pohpohlayıp, alkışlayıp ?yol bulmaya? devam etmektir.
Bunlar da aynen Erdoğan gibi iş-makam-kooperatif üyeliği-para veya benzeri avantaları kendileri gibi adamlara dağıtarak, iktidarlarını sürdürürler.
Örnek mi istediniz, önden buyrun lütfen!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bu ekibin şimdiki başıdır.
Daha önceleri ?Saatçi Zafer? Başkan, Kara Sinan Aygün yardımcısı idiler.
Zafer ile Sinan enselenince başkanlığa Rifat getirildi.

Örneğimiz İzmir´den! Hani demokrat, çağdaş, Atatürkçü bildiğimiz İzmir var ya, hah işte oradan!
İzmir´de belli çevrelerde adı ?Küçük Rifat? olarak bilinen bir uyanık var.
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş. Sazcı ve PKK´lı Selo ile soyadı benzerliğinden başka bir akrabalığı olmadığı söylenir.
Milas´ın bir köyünde doğmuştur. Babası Orman Muhafaza Memuru idi. Eğitimini tamamladıktan sonra uzun yıllar bir Tütün Fabrikasının muhasebe servisinde kâtip olarak çalıştı. Sonraki yıllar boya taşeronluğu yaptı. Dükkânını inşaatçılar çarşısına taşıdı ve burada kurulan kooperatife üye oldu.

Bol para ile ilk tanışmasının kooperatif sayesinde olduğu söylenir. İTO´ya seçildiği an eşini boşadı. Onlarca yapı kooperatifi kurdu, çoğuyla mahkemelik oldu.
Kendisi bugün için, İzmir´in gizli zenginlerindendir. İTO kaynakları ile
?Ekonomi Üniversitesini? ve başta ?Efe Rakı? gibi çok sayıda şirket kurdu.
Özellikle ?Bandrol Sahteciliği? ile ilgili davaları, üniversiteye alınan arazi sebebiyle İzmir Belediyesi ile kavgası ve yakınlarını 10 bin- 15 bin dolar maaşlarla İTO kurumlarına yerleştirmesi gibi onlarca olay yüzünden AKP ile iyi geçinip, problemlerini çözmek istemektedir.

Bu kadar dev problemleri kim çözecek?
Kim olacak, tabii ki çözüm uzmanı İzmir Milletvekili, eski Bakan, yeni Başbakan Kayınço Binali!
Eee, bu durumda ?Tam Sayfa Ekrem´in? derhal Başbakan´a yanaşması şarttır.
Ekrem, muhalif basın hariç, havuz medyasına ve yandaş basına tam sayfa ilanlar verir. İlanların konusu, herhangi bir meslek grubunda yaşanan durgunluk filan değildir. Ya nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan´a, Kayınço Binali´yi Başbakan ettiği için verilen tam sayfa teşekkür ilanlardır?

Sorular şunlar:
1- Bu ilanların ücretini kim ödedi? ?Küçük Rifat? Ekrem, cebinden mi ödedi?
2- İTO´nun 55-60 bin civarında üyesi vardır. Bu üyeler 165 TL ile 450 TL arasında değişen aidat öderler. Bu üyelerin en az yüzde 70´i AKP´ye oy vermezler ve Binali´nin geçmişini, memuriyetten milyar dolarlık mal varlığına nasıl ulaştığını iyi bilirler. Tam Sayfa Ekrem, bu ilan için odanın gerçek sahibi üyelere danışıp, olur aldı mı?
3- İTO Meclis gündemine getirip, onaylarını aldı mı?
4- İTO Yönetim Kurulunun gündemine getirip, aldığı kararı Mecliste okudu mu?
5- İTO, daha önce böyle bir ilan verdi mi?
6- Binali Yıldırım´ın Kayınçosu ve Ulaştırma Bakanlığı İzmir bünyesinde yaşanan pis ilişkilerle ilgili herhangi bir açıklama yaptı mı?
7- Her fırsatta üzerinde Atatürk resmi bulunan Türk Bayrağı dağıtan ?Tam Sayfa Ekrem?, Atatürk büstleri parçalanırken, ?Ne Mutlu Türküm Diyene? levhaları ?görüntü kirliliği yaratıyor gerekçesiyle kaldırılırken, Lâiklik ilkesinin Anayasa´dan çıkartılması teklif edilirken, eğitim sistemimiz ortaçağa döndürülürken tam sayfa ilan verdi mi? Tüm bu olaylar, Binali´nin Başbakan olmasından daha önemsiz midir?
8- Hukuk Devleti yıkılırken, ülkemizin bir bölgesinde iç savaş yaşanırken, her gün onlarca şehit verilirken, ekonomimiz bıçak sırtında iken İTO Başkanı susacak, ama kendi problemlerini çözecek ve olası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunun yolunu açacak Binali için tam sayfa ilanlar verecek?

Değerli Okurlar;
İşte çürüme budur. Hem yaklaşık 60 bin üyenin Başkanı olduğunuzu söyleyeceksiniz, hem de onların inançlarının aksine davranıp, bunu kendi yanlış işlerinizi düzeltmek için kullanacaksınız.

Türk Milleti, tüm bu çürümüşleri tarihin çöplüğüne atmadıkça özlediği barışa ve huzura asla kavuşamaz. Bunun yolu da susup sinmek değil, ayağa kalkıp hesap sormakla olur?

Sağlık ve başarı dileklerimle 28 Mayıs 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23