Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SİZLER NEYİ ANLADINIZ Kİ

SİZLER NEYİ ANLADINIZ Kİ


Uzun Adam, “Musul’daki operasyonun zeminine baktığınızda aynı şeyi görüyorsunuz. İki gün geçti, iki! Bugün dördüncü günündeyiz ve Kobane düşmedi. Kaldı ki Kobane kendileri için (ABD) niye bu kadar stratejik onuANLAMAKTA zorlanıyorum. Çünkü Kobane’ de sivil kalmadı ki” dedi…

Sizler neyi anladınız ki?
Anlamak için bilmek, öğrenmek, okumak, danışmak, devletinizin tarihine ve hafızasına güvenmek gerekir. Sizler iktidar olduğunuz günden bu yana zapt edilmez kibriniz, her şeyi ben bilirim isimli hastalığınız sayesinde hep yanlış adımlar attınız, hatalı politikalar uyguladınız.
Çünkü sizler Cumhuriyete ve son Türk Devletini kuranlara düşmansınız.

Sizlerin kafanızın içindeki “Arap Milliyetçisi İslam Devleti” özlemini anlayan Amerika için siz, bulunmaz bir hazine idiniz!
Sizi kendi devletinizle, kendi Milli Ordunuzla savaşmaya yönlendirdiler. CIA’ nın konuğu olarak Pensilvanya’ da bulunan kişiyi de sizin yanınıza yapıştırdılar.

Amerika’nın izni ve haberi olmadan yüksek meblağlı dolarlar dünyada dolaşamaz. ABD bunları takip eder, istediğini yakalar el koyar, bazılarını “sonradan kullanılmak üzere” görmezden gelir.
ABD, Türkiye’ den çıkan milyar dolarların nerede istiflendiği, İran ile yapılan kanunsuz ticareti, Barzani ve Türk ortaklarının yaptığı kaçakçılık ve kaçak petrol ticaretini bildiği halde şimdilik sustu.

Sizler kendi devletinizin kurumları ile savaşırken, Türgev-Bağışlar- Haram Havuzları- Sıfırlama-Kendi Medyanızı kurmakla uğraşırken, yani önünüze atılan oyuncaklarla oynaşırken, ABD ve İsrail yapacaklarını yıllar önceden planladıkları projeleri gerçekleştiriyorlardı.

ABD ve İsrail, merkezi Kuzey Irak’taki Barzani bölgesinde olacak ve ikinci İsrail olarak görev yapacak Büyük Kürdistan’ın temellerini atıyorlardı!

Önce, Büyük Kürdistan’ın Kuzey Irak parçasını kurdular, sizler anlamadınız!
O kadar anlamadınız ki, Türk Askerlerinin katili Barzani yi “ONUR KONUĞU” yaptınız.
O kadar anlamadınız ki, Barzani’nin şirketlerinin Türkiye üzerinden kaçakçılık yapmasını görmediniz. Bu yolla kazanılan paranın yani yıllık 4-5 Milyar Doların, silah olarak Türk Askerini-Türk Polisini vuracağını anlamadınız!
ABD’ nin, Erbil yakınına dünyanın dördüncü uzunluktaki pistini ve havaalanını niçin inşa ettiğini anlamadınız!

Sizler Esad ile kanka iken, ABD sizi birbirinize düşman haline getirdi, sebebini anlamadınız!
Suriye’de Rojava denen bölgede, Büyük Kürdistan’ ın ikinci parçasını kurdu, anlamadınız!

Sizin tepenize her biri ABD’ nin paralı elemanı olan “Liberaller” denen sepetleri sardılar. Bunlar “Demokratikleşin-demokratikleşin” diye-diye
Güneydoğu Anadolu’ da bitmiş olan terör örgütünün bitini kanlandırdılar.
Size o bölgede kendi güvenlik güçlerinizi felç ettirdiler, bölgede etkinliği PKK elemanlarına verdirttiler, Büyük Kürdistan’ın üçüncü parçasının kuruluşunu başlattılar, sizler bunu da anlamadınız!

Şimdi size, Türk Askerini arkadan vuran, PKK’ ya koruyuculuk yapan
Peşmerge ’ye, kendi topraklarınızda kılavuzluk yaptırıyorlar, yarın askerinize yönelecek silah verdiriyorlar, siz yine anlamıyorsunuz!

Bak Badem;
Eğer bunları bilerek ve planlayarak yapıyorsanız, Türk Tarihinin gelmiş geçmiş en büyük haini olursunuz.
Yok, eğer gerçekten neler olduğunu anlamıyorsanız, o zaman o koltuklarda ne işiniz var? Çekip gidin bu güzel ülkenin başından, bırakın yıktıklarınız onarılsın, kardeşlik, birlik, yeniden inşa edilsin.
Evlâtlarımızı öldüren piçlerle de anladıkları dilden konuşalım.

Benim fikrimi soracak olursanız;
İhanet tohumu adama taa dedenizden içine kaçmıştır, genlerinize işlemiştir.
Kim ki, gariban Müslümanların sadaka paralarını dolandıranları korur, kol kanat gerer o zaten en büyük haindir.
Kim ki çocuklarının sebepsiz yere, hırsızlık paralarıyla zenginleşmesine destek olur, o zaten en büyük hain ve en büyük günahkârdır.
O sadece çalmayı-bölmeyi- yıkmayı bilir.
Başka da bir b.ktan anlamaz…
Yazıklar olsun…

Sağlık ve başarı dileklerimle 24 Ekim 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli

Balıkesir

23.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:27