Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SİVASTAN ÖTESİ

SİVASTAN ÖTESİ


 ``O CHP’ nin Genel Müdürü, o yavru muhalefetin Genel Başkanı var ya, işte bunlar Sivas’ tan öteye gidemezler. Çünkü onlar Türkiye’ nin partisi değiller.”

Bu zarif (!) sözlerin sahibi tahmin edeceğiniz gibi, Recep Tayyip Erdoğan’dır!
Ne demiş atalarımız; “Büyük lokma ye, ama büyük konuşma.”

Dünyanın her yerine gidebildiğini söyleyip, herkese meydan okuyan delikanlı, yakında evinden çıkamaz hale gelecek!

Erdoğan, sizce Türkiye’nin herhangi bir stadyumuna maça gidebilir mi?
Erdoğan, ailesiyle birlikte bir konsere, bir tiyatroya gidebilir mi?
Erdoğan, herhangi bir Avrupalı Başbakan gibi, halkının arasına girebilir mi?
Erdoğan, Gazze’ ye gidebilir mi?
Erdoğan, Şam’a gidebilir mi?
Erdoğan, Bağdat’a gidebilir mi?
Erdoğan, Trablus’ a gidebilir mi?
Erdoğan, Kahire’ye gidebilir mi?
Erdoğan, Tunus’a gidebilir mi?
Erdoğan, bir daha Almanya’ya gidebilir mi?
Erdoğan’ı ABD yönetimi veya Avrupa’ nın herhangi bir ülkesi davet eder mi?
Hiçbir yere gidemez, hele halkın arasına hiç giremez. Çünkü Erdoğan artık yolun sonuna geldiğini hissetmeye ve korkmaya başladı. Mezarlıktan geçerken korktuğu belli olmasın diye yüksek sesle ıslık çalan çakma delikanlı gibi herkese bağırıyor, artık bayatlamış, siyasetin çöplüğüne atılmış çirkin söylemlere başvurup daha da küçülüyor!

Sırtında tonlarca yolsuzluk-hırsızlık-kalpazanlık dosyası- şimdilik dört bakanının yolsuzlukları- oğlunun yüz milyonlarca avro bağış toplayan vakfı- vatandaşı tokatlaması- tekmelemeleri ile Erdoğan’ın değil Çankaya Köşküne çıkması, evinin kapısının önüne çıkması bile olası değildir.
Bırakın ser hoşu, yıkıldığı yerde kalsın, ellemeyin, yok sayın artık onu

BİNALİ YİNE BİNALİ

Binali, Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığından beri kara kutusudur. Erdoğan’ın yaptığı işlerin tamamını bilir. İleride, hakkında en fazla dosya ortaya konacak adamdır. 12 yıllık AKP iktidarı süresince, yüksek meblağlı tüm ihaleleri bilir, Erdoğan’dan aldığı talimatı gereken yerlere o ulaştırır.
En son işi, Erdoğan’ın emriyle ihale verdiği işadamı müsveddelerinden alınacak avanta paralarla “Haram Havuzu” kurmak ve o haram parayla helal (!)
gazete-televizyon almaktır.

Binali ve çocukları da tıpkı patronu ve çocukları gibi (!) kısa zamanda zengin oldular.
Binali’nin kayınbiraderi de “Hep bana-hep bana olur mu? Biri yer biri bakar, kıyamet bundan kopar” anlayışından hareketle, eniştesinin bakanlığında ihale pazarlamaya kalktı.
Polis, demet-demet dövizleri çantaya doldururken Cemalettin Haberdar isimli Kayınçoyu videoya çekti. Suçüstü yakalanan kayınço kaçırıldı. Operasyonu yapan Savcılar-Polisler görevden alınıp yerine Ak Yargıç-Ak Polisler gelince emniyete gelen kayınço, tesadüfen nöbetçi olan Yargıç tarafından serbest bırakıldı, iyi mi? Binali; “Kendi adaletimize güvenimiz tamdır” dedi ama ne dediği anlaşılamadı!

Binali’ nin son numarası, İstanbul Kızılay Şube Başkanı yaptığı kardeşi İlhami idi.
Bu manyak İlhami;
“Biz bu ülkeyi molotofla, tabancayla, havai fişekle, taş, sopayla değil, Nene Hatunlarla YIRTIK AYAKKABIYLA savaşarak kurduk. Size mi vereceğiz? Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız, ya da defolup gideceksiniz! Sizlere her kim destek oluyor, yüz veriyorsa a o da şerefsizdir! Eğer arpanız fazla geldiyse o arpayı önünüzden almayı da biliriz! Arpa taşıyanları da biz biliriz” dedi.

Aman Manyak İlhami Bey, sakın sinirlenmeyin. Bu koskoca ülkenin sizler gibi sapısilikler hırsızlık-yolsuzluk-şerefsizlik yapasınız diye kurulduğunu bilmeyen kaldı mı? Sadece ne zaman doyacağınızı bilmiyoruz.
Dipsiz kuyu gibisiniz be Manyak İlhami Bey!
Kara toprak doydu, sizin sülaleniz doymadı yahu.
Sen, sen ol yine de yalnız sokağa çıkma Manyak Bey. Seni yakalayıp ayakkabılarına bakacak, yırtık değilse, o ayakkabıları bir yerine sokacak Türk Gençleri ciddi hazırlık içindeler.
Binali, sen uyanık adamsın. En iyisi sen kaç kurtar kendini. Türk Milleti sel olmuş geliyor. Bu selin önünde, hiçbir kütük duramaz Binali-İnali-Kaçali…

Sağlık ve başarı dileklerimle 26 Mayıs 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,54% 0,04
  • EURO

    34,98% 0,55
  • GRAM ALTIN

    2427,84% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30