Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ŞİRKET

ŞİRKET


Bu şirket, para kazanmak için kişilerin sermayelerini, bilgilerini, emeklerini birleştirip kurdukları bildiğimiz şirket değildir.
Bu şirket, ABD´nin CIA ?Merkezi İstihbarat Teşkilatı? adlı kuruluştur.
Şirketin her ülkede, o ülkenin şartlarına uygun isimlendirilmiş kuruluşları vardır.
Bunlar, Cemaat-Tarikat-Barış Derneği-İnsan Hakları Derneği, Dostluk Derneği gibi adlar alırlar ve Şirket emirlerine göre hareket ederler.

Bugün Cemaat, Hizmet Hareketi, şimdi de FETÖ yani Fethullah Gülen Terör Örgütü olarak bilinen, ve Yargıtay´ca ?Silahlı Terör Örgütü? olarak kabul edilen CIA´in Türkiye´deki şirketini konuşacağız.

Hiç düşündünüz mü, ABD gibi büyük bir devlet, nasıl oluyor da Türkiye gibi bölgesel bir güce karşı, FETÖ denen örgütten yana tavır alıyor?
Ya ABD´yi yönetenler çıldırmış ya da Türkiye´deki muhataplarıyla çoktan anlaşmış olmalı! Sözüm ona iki stratejik ortak böyle davranıyorsa başka türlü düşünülür mü?
T.C Devleti ile Birleşmiş Milletlerde, NATO´da ve dünyanın çeşitli kuruluşlarında ortak olacaksınız ama sıra FETÖ´ya gelince, Türkiye´yi itip FETÖ´yu sahipleneceksiniz?
ABD nezdinde, FETÖ´yu T.C Devletinden daha kıymetli yapan nedir? Ne olabilir bu ortaklığının sırrı?

Emperyalist Ülkeler son yarım asırdır, bir ülkeyi ele geçirme taktiklerini değiştirdiler. Artık topla-tüfekle-füze ile-bomba ile-darbe ile istila devri kapandı.
Daha az masraflı yolu buldular. Yönetici devşirmek!

Önce Şirket ve o ülkedeki elemanları tarafından yapılan derin analizlerle olası liderler belirlenir. Bunların içinde milli duyguları, milletine bağlılığı, bilgisi, görgüsü, eğitimi, karakter yapısı, en düşük fakat hırsı en büyük olan seçilir.
Bazen yıllarca bu kişi üzerine çalışılır. Ne yazık ki, eğitilen kişi çoğu zaman bunun farkında bile olmaz. Ona başka masallar anlatılır, örneğin ?Ilımlı İslam? öğretilir, ?halife olacaksın?, ?asrın lideri? olacaksın denir ve inandırılır.
Bu kişi zenginleştirilir, Şirketin ve taşeronunun elindeki medya gücüyle parlatılır, topluma tanıtılır.
En sonunda bu ?seçilmiş kişi? ABD Başkanı? tarafından kabul edilir ve dünya basınında ?Lider? seviyesine oturtulur. Hele bir de boynuna ?Eşbaşkanlık? madalyası takıldı mı, ülkenizi uçuracak lider hazırlanmış olur.
Bu safhaya kadar, seçilen ve beslenen kişinin yanında Şirketin temsilcisi olan Cemaat her şeyiyle vardır.

Şirket elemanı olan kişi iktidara geldiğinde, yavaş-yavaş önüne talep listeleri konmaya başlar;
Şu Bakanlığı, bizim dostumuza teslim et, şu konuları yasalaştır, Ordunun elini kolunu kır güçsüz bırak, Askeri Okulları kapat ki ordunun kökü kurusun, Cemaatçi olmayan general ve subayları tasfiye et. Yerine İmam Hatiplileri doldur. Polis teşkilatında da aynı şeyleri yap. Şu kozmik oda var ya! Açtırın orasını, Cemaatin adamları girsin içeri. Biz de her şeyi net olarak görelim!

Şirketin taleplerinden bazıları yerine getirilemezse, ya seçilmiş kişinin önüne dünyadaki gizli hesaplarının listesi konur ya da askerinizin kafasına çuval geçirilip ordunuz rezil edilir.

Hırslarına gem vuramayıp, ülkesini satan bu kişinin Şirketten kaçmasına olanak yoktur. Ayrıca yakın zamanda ülkesinden kaçacak olan Şirket elemanının, yakalanmamak için yurtdışında korunmaya ihtiyacı vardır.

Şirketin dünyadaki uygulamalarına bakınca;
Seçtirdikleri kişiyi kullandıkları kadar kullanırlar. İşleri bittiğinde ya Saddam-Kaddafi gibi öldürtürler ya da Bin Ali gibi tüm parasına el koyup bir eve kapatırlar.
Şirket için artık o eleman ?kullanılmış, çöpe atılacak veya deliğe süpürülecek eleman? statüsündedir!

Değerli Okurlar;
FETÖ´nun, ABD için Türkiye´den daha kıymetli olmasının sebebi nedir diye sormuştuk?
ABD, Vatan Haini bu Cemaat sayesinde;
-Tek dolar harcamadan NATO´nun en büyük ordularından birini felç etmiştir. Türk Ordusu, artık uygun adım yürümesini bile beceremeyen acemi birliği haline getirilmiştir. Türk Ordusunun başına, Atatürk´e küfreden yobazları çok seven Generaller getirilmiştir!
-Kozmik Odadaki Türk Devletinin tüm sırları Şirketin eline geçmiştir. Bu sırlardan bazıları sızdırılmış ve Türk Devletinin, terör örgütlerinin içine yerleştirdiği
813 vatan evladı teker-teker infaz edilmiştir.
-FETÖ´nun özellikle Kafkasya ve Afrika´daki okullarında çalışanların 1/3´ü Şirket Ajanıdır. Şirket bu ajanlar sayesinde, her türlü faaliyetini rahatlıkla yapmaktadır.

Ülkeyi yönetecek kişilerin seçiminde çok dikkatli olmazsak, benzeri felaketler bizim de başımıza gelebilir! Satılırsınız ama satıldığınızı çok sonra anlarsınız!
Son olarak;
Millet olma şuurunu kaybeden toplumların, ümmet olmaya özenenlerin sürüklenecekleri uçurumu görmek istiyorsanız, lütfen Tunus´u, Libya´yı, Suriye´yi, Irak´ı iyi inceleyiniz?

Sağlık ve başarı dileklerimle 07 Ekim 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,48% 0,12
  • EURO

    34,69% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2480,00% -0,24
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20