Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SEYİRCİSİZ MAÇ / SANDIKSIZ DEMOKRASİ

SEYİRCİSİZ MAÇ / SANDIKSIZ DEMOKRASİ


Bütün kaderini Başbakan Erdoğan’a bağladığından geleceği kapkaranlık olan “Torbeş”in talimatıyla toplanan kurul kararını verir;
Beşiktaş’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verilmiştir.

Gazeteler çarşaf-çarşaf bu haberi verirler. Kimse şu soruları sormaz ve kararın sonuçlarını düşünmez;
*Kombine bilet alanların hakları ne olacak? Seyircisiz oynama cezası veren sivri akıllılar benim ödediğim bilet parasını bana iade edecekler mi? Türk Ceza Kanununa göre “Suçun Şahsiliği” diye bir prensip vardır. Yani suçu kim işlerse, cezayı o çeker. Örnek vermek gerekirse;
Deniz Fenerinden parayı Erdoğan Bey götürmüş. Kimse, Erdoğan Bey’i bulamadık, Recep Bey’e ceza verelim veya Recep Bey’in yerine Tayyip Bey hapiste yatsın diyemez.


Maç için de böyle. Ben yerimde maç seyrediyorum. AKP Gençlik Kollarından bir sürü geri zekâlı kendilerine 1453 Kargaları diye isim takıp, organize olarak sahaya giriyorlarsa, benim ne kabahatim var? Siz yasağı Beşiktaş’a değil, benim gibi kombine bilet alanlara koydunuz. Ne olacak benim kombine paraları?
Ha ne olacak?

*Büyük Kulüplerin tamamı borsaya kote, halka açık şirketlerdir.
Serseriler sürüsü, AKP’den emir alıp maçın içine edecekler, seyircisiz oynama cezası verilecek, şirketin hisseleri düşecek, küçük yatırımcı zarar edecek!


Bu insanların zararını kim karşılayacak?

*Değerli dostum Evrensel Erdoğan soruyor;
Sportif aktiviteler de sinema ya da tiyatro gibi görsel nitelikli etkinliklerdir.


Bir tiyatro oyununda, sahneye atlayan birkaç kişi, oyunun gösterimini engellerse bundan dolayı kurumu suçlayıp, 5 gün seyircisiz oynama kararı alınabilir mi? Güvenlik güçlerinin engelleyemediği ve korkarak kaçtığı olayları kulüp yönetimleri nasıl engelleyebilir?

Değerli Okurlar;
Kusura bakmayın ama sizlerin bu “İleri Demokrasiyi” anlamanız mümkün değil. Lütfen kendinizi geliştirin. Erdoğan size yıllardır “Büyük Düşünün” demiyor mu? O zaman düşünün bakalım bundan böyle maçlar nasıl oynanacak;
*İleri Demokrasi’de maçlar bundan böyle seyircisiz oynanacak. Herkes evinde maç seyredecek. Televizyonu olmayanlar AKP İlçe Binalarında, partiye kayıt olurlarsa bedavaya izleyecekler. Millet, maç bileti ve yol parası masrafından kurtulacak. Maçlarda görevli polisler izin yapıp dinlenecekler. Biber Gazı ve Toma masrafları azalacak. Bundan böyle statlara tribün masrafı yapılmayacağı için, her yere stat yapılabilecek. Ne kavga ne gürültü, ohh herkes rahat edecek.

*Esas bomba seçimlerde yaşanacak. Herkesin kendi başına sandığa gidip oy kullanmasına gerek kalmayacak. Seçimlerden önce her cemaat, her tarikat üye sayısını, mollalardan oluşan “Alî Seçim Divanına” bildirecek. İslam Devletinde her Kul’un bir cemaat ve tarikata üye olması zorunlu olacağından, biz kulların yerine efendilerimiz oy kullanacaklar!


Ne sandık masrafı, ne propaganda masrafı, ne oy pusulası, ne sandık kurulu, ne oy sayımı için yapılan masraflar olmayacak. Millet olarak kâra bile geçeceğiz.

Bir adım sonrası zaten seçimlere de gerek kalmayacak.
2023’e kadar Tayyip-Emine Sultan, 2038’e kadar Necmettin Bilal Efendimiz, 2071’e kadar Sümeyye Sultan… Âlâ, Âlâ, Âlâ.

Size de iyilik yaramaz yahu. Tüm Erdoğan Ailesi kullarına hizmet için kendilerini feda ediyor, takdir etmiyorsunuz be. Marifet iltifata tabidir, alkışlayın bakayım…

Not: Bademlerdeki “Top” takıntısı bunların sonunu getirecek. Şimdi de gözdağı vermek için üç büyük kulübün taraftar önderlerini gözaltına aldılar. Yeter mi? Yetmez be badem! Tüm taraftarları içeri alsan da yetmez.


Sizdeki bu “Top” merakı, sonunuzu tez zamanda getirecek.
Hay sizin topunuza…

Sağlık ve başarı dileklerimle
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20