Zeyyat SAYGIN -ARADA BİR


Sevdim be İsmail Hoca´yı?

Sevdim be İsmail Hoca´yı?


          Bandırmaspor´u şampiyonluğa taşıyan İsmail Ertekin´den bahsediyorum.. Sevdim İsmail Hoca´yı? Bir kere disiplinli? Bir kere işini çok seviyor? İmparator İmparator´dan fazla anlamam ama tam bir yaşlı kurt? Teknik Ekibi de güzel? Özellikle yardımcısı oyunu çok iyi okuyor?

/resimler/2016-6/25/1744029719146.jpg

                   İsmail Hoca´nın hava koklaması çok iyi?

         Yönetim´in, taraftarın, basının,  şehrin nabzını çok iyi tutuyor? Hava koklaması da iyi? Tam bir bürokrat? Tam bir beyefendi? Transferlere oldukça hakim? Transferleri yönetim ile birlikte yapıyoruz yorumlarıyla dengeli adımlar atıyor?

        Bandırmaspor da öncelikle İsmail Hoca ile yola devam diyerek PTT Ligi´ne doğru bir adım atmış oldu? Zaten İsmail Hoca´nın bir yıllık mukavele süresi de önünde duruyordu?

                    ?Ne yalan söyleyeyim B. Oğuz ve İsmet Hakkı´nın takımdan ayrılmasını beklemiyordum??

        Bordo Beyazlılar hemen kolları sıvayarak geç kalmadan doğru bir hamle ile iç transfere yöneldiler? Kaleci Ethem, Talha, Murat Uluç ve Mehmet ile yolların ayrılmaz beni şaşırtmadı? Bu isimleri kayıp olarak görmüyorum? Emektar Celal´in, özellikle B. Oğuz ve İsmet Hakkı´nın vedalarını yorumlamakta futbol adına zorluk çektim? B. Oğuz orta alanın istikrarlı futbolcusu, kötü bir sezon geçirse de İsmet Hakkı Bandırmaspor´un Arda´sıydı.. B. Oğuz ve İsmet Hakkı´nın gönderilişine nedense yine futbol adına kafam yatmadı? Üzüldüm? Umarım takımımız ileride bu iki futbolcuyu aramaz? Bu konuda son söz tatbikî İsmail Hoca ve Transfer Komitesi´nin.. Bunu da biliyorum?

               ?İskelet kadroya 7 isim girebilir??

        Bandırmaspor, iskelet kadrosuna bir sağ savunma, bir oyun kurucu, iki ön libero, iki ofansif kanat oyuncusu ve bir de santrafor olmak üzere kanımca 6-7 oyuncu daha katacaktır? Kaleci Ali´yi takımda kalır diye düşünüyorum? 3 yabancı futbolcunun takıma gelecek olması da bu futbolcuların Bandırma´ya ve takıma uyumlar da özellikle dil sorunları bakımından Bandırmaspor´un işini zorlaştıracaktır? Ya da İsmail Hoca ve ekibinin yabancı dil kurslarına yazılması gerekecektir? Ben yine de futbolu ve futbolcunun ruhunu bilen bir tercümanın bu işi çözeceğine inanıyorum.. 

              ?İsmail Hoca kendinden emin??

       İsmail Hoca kendinden oldukça emin? Son konuşmamızda bunu gördüm? Sanki beyninde 7-8 futbolcu hazır gibi? Haber söyleşide çok sakindi? Üzerinde ne yaptığını bilen bir Hoca´nın rahatlığı vardı? Bursaspor´un Bandırmaspor´a yollayacağı futbolcular üzerine yaptığı ?30 maç oynarsa?? esprisini bile ince bir salvo ile tatlıya bağlamasını bildi?

     İsmail Hoca yeni transferleri tanımlarken 2. Lig´den bir tık ileride futbolculara ihtiyacı olduğunu söyledi? Takıma 6-7 oyuncunun gireceği düşünülürse uyum döneminin pek kısa sürmeyeceği anlaşılıyor. Bu yüzden İsmail Hoca´nın hamlelerini Bandırmaspor adına cesur hamleler olarak görüyorum.. Takımın iskeletindeki değişimin fazla oluşu uyum açısından beni hassaslaştırıyor?

              ?Sevdim be İsmail Hoca´yı??

           Sevdim be İsmail Hoca´yı? Tam bir insan sarrafı.. Kişilerin kalplerine giden yolları iyi biliyor? Ben de kendisini sevdim.. Ama benim İsmail Hoca´dan daha fazla sevdiğim bir kahraman daha var.. Onun adı da BANDIRMASPOR? BANDIRMASPOR TARAFARLARI ve BORDO BEYAZLI RENKLER?

           Başarı İsmail Hoca ve Bandırmaspor´un yanında olsun?

                                                   Zeyyat SAYGIN/ARADA BİR.   

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54