Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SEN TÜRK DÜŞMANISIN

SEN TÜRK DÜŞMANISIN


“Şayet davamızda başarıya ulaşırsak, Amerika’nın 51’ inci eyaleti olmaya razıyım” diyen Molla Mustafa Barzani’nin oğlu Mesut Barzani,
Arap Televizyonuna verdiği demecinde şunları söyledi;
“Bana göre en iyi çözüm konfederasyon seçeneğine yönelmek. Böylece herkes hakkını bilir. Irak’taki diğer milliyetlere saygı duymakla beraber Irak, KÜRTLER ve ARAPLAR olmak üzere iki ana milliyetten oluşur.”

Irak’taki TÜRKMEN varlığı bu eşkıyanın elinden çok çekti, hala da çekiyor. Barzani’nin ellerinde on binlerce TÜRKMEN’İN, bebekler ve kadınların çoğunlukta olduğu kanları vardır. Barzani şimdi de Türkmenleri tamamen yok saymaktadır.

-Irak’taki Türkmen varlığını sistemli bir şekilde yok etmek için soykırım yapan kim; BARZANİ.
-Irak Türkmenlerini “Yok Sayan” kim; BARZANİ.
-54 Bin insanımızı öldüren PKK Narko-Terör örgütünü, besleyen-barındıran ve Türkiye’ye zarar vermeleri için kapılarını bunlara açan kim; BARZANİ.
-Kuzey Irak’taki teröristleri isteyen Türk Devletine, “Türkiye’ye Kürdün kedisini bile vermem” diyen kim; BARZANİ.
-Bir tek kürdün burnu kanarsa, ben de Diyarbakır’ı karıştırırım, diyen kim; BARZANİ.
-Türkiye’de 120 den fazla şirketi olan ve “Kaçak Sigara” işini organize eden kim; BARZANİ.

*Kuzey Irak’a, kendi vatandaşlarından daha ucuza elektrik veren kim; ERDOĞAN.
*Kuzey Irak’ta Barzani ile “Sıra Gecesi” düzenleyip eğlenen kim; ERDOĞAN.
*AKP Kongresine Barzani’yi “ONUR KONUĞU” olarak davet eden kim; ERDOĞAN.
*Kongrede “Türkiye Seninle Gurur Duyuyor” diye bağırtan kim; ERDOĞAN.

Barzani’nin Irak’ta Kürtler ve Araplar ana unsurlardır, sözüne Pilli Tavşan Davut oğlu, Japonya’ya giderken düzenlediği basın toplantısında cevap verdi mi? Verebilir mi? Hayır.

Dünya Âleme nizam verdiği iddiasında olan Erdoğan, Onur Konuğu Barzani’nin bu hakaretine karşı bir şeyler söyledi mi? Söyleyebilir mi? Ağzı mühürlüdür, TÜRK-TÜRKMEN derse dili düşer!

Sık-sık hayrete düşen, Devletin Başı Cumhurbaşkanı bu konuda konuştu mu? Konuşabilir mi? Hayır.

Yandaş Basın- AKP Sözcüleri- TESEV- SOROS beslemeleri- AKP’ nin Akil İnsanları- CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu; “Yahu Arkadaş, sen nasıl olurda sayıları 3 Milyonu geçen Türkmen Varlığına hakaret edip, onları yok sayarsın” dediler mi? Diyebilirler mi?

Kendilerine “Kürt Aydınları” adını takan, ağızlarından “Barış-Kardeşlik-Etnik Kökene ve Milliyetlere Saygı” sözlerini düşürmeyen televizyon kuşları ve süslenip-püslenip ekrana çıkan cahil programcılardan bir itiraz geldi mi?
Gelebilir mi? Hayır.

Değerli Okurlar;
Örneğin ben “Türkiye Cumhuriyetinin ana unsuru Türklerdir. Diğer milliyetlere saygı duymakla birlikte, ülke yönetiminde onları dikkate almam, herkes bunu böyle bilsin” desem, neler olurdu tahmin edebilir misiniz?

Başta Cumhurbaşkanı-Başbakan-AKP’ nin Kürtçü Prensleri- BDP’nin her biri toprak ağası veya aşiret reisi olan Milletvekilleri, TESEV-SOROS beslemeleri, Osman Kavala’dan- Etyen Mahçupyan’a kadar Dinci-Kürtçü köşe yazarları, yüreklerine Vatan ve İnsan sevgisi sokmamış tüm sepetler, televizyonlarından- gazete köşelerinden saldırırlar ve beni “Düşman” ilan ederlerdi.
Gerçi hiç umurumda olmazdı ama olacaklar aynen böyle gerçekleşmez miydi?

Dünya kuruldu kurulalı Türk olmak, kendisini Türk olarak kabul etmek hep zor olmuştur. Son Osmanlı Padişahı Vahdettin, 1924 yılında Hilafetin kaldırılması üzerine ABD Başkanına, San Remo’dan yazdığı mektupta; “Hilafeti kaldırmak beş-altı milyonluk Türk kavminin yetki alanı içinde değildir” demiştir. Günümüzde de aynen Vahdettin gibi TÜRKLERDEN rahatsızlık duyanlar çoktur.
AKP ve Erdoğan 2002 yılından beri bu yolda gayret etmişler, Türk adını sıradan bir etnik grup olarak kabul ettirmek ve basite indirgemek için çalışmışlardır.
Utanmasalar, M.Ö 13 Bin yılından beri Anadolu’da var olmuş, dünyaya yön veren devletler kurmuş TÜRK MİLLETİNİ yok sayacaklar.
Sayın Yılmaz Dağdeviren ne güzel söylemiş;
“1,5 Milyon Ermeni’yi kestiler” derken TÜRK var, “Kürtlere asimilasyon yaptılar” derken TÜRK var, “Rumların mallarını gasp etmiştir” derken TÜRK var, “6-7 Eylül olaylarında” TÜRK var, “Ermenilerin toprak ve tazminat taleplerinde” TÜRK var, “Özerklik kılıfı altında Bağımsızlık isterken” TÜRK var, Ermeni Patriği için Ekümeniklik isterken” TÜRK var. Velhasıl isterken TÜRK var, hakkı teslim ederken, saygı duymak gerekirken TÜRK yok!…

Barzani denen Türk Düşmanı, aç kulaklarını da iyi dinle;
Deden başarılı olamadı, Baban başarılı olamadı, Kurtuluş Savaşımızda İngilizlerin kucaklarına oturup Sevr Antlaşması ile bizi parçalamaya çalışan Babanın dostları başarılı olamadılar. Sen de başarılı olamayacaksın.
Ruhunu sattığın Amerika, yakında Irak’tan tamamen gidecek. Akıttığın ve hala akıtmakta olduğun Türk Kanlarının hesabını senden soracak bir “Milli Hükümet” Türkiye’de işbaşına gelecek, hem de çok yakın bir zamanda. İnan ki, bu hesaplaşma çocuklarımıza bırakılmayacak ve bu nesil tarafından bitirilecektir.

Senin gibi Türk Düşmanları ve yandaşların Türk Tarihi ve Türk Milleti önünde tek-tek hesap vereceksiniz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Nisan 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55