Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SEN NEREDESİN TÜRKİYELİ

SEN NEREDESİN TÜRKİYELİ


Nerede “Kupon Arazi” , nerede “Haram Medya Havuzu” , nerede “Hayali Altın İhracatı” , nerede “Tek kalemde 100 MİLYON DOLAR avanta kabul edecek Vakıf” , nerede “SİT Alanda” deniz kenarında villalar varsa, bizim Bademler “HÜKÜMETolduklarını hatırlarlar.
Hatırlamakla kalmaz, kendilerine yan bakan vatandaşlara da şöyle hatırlatırlar;
“Şahsımın Başbakanına yuh çekersen önce tokat yersin, sonra işini kaybedersin, haaa!”

Bademlerin tüm efelikleri-kabadayılıkları kimsesiz, gariban, korumasız insanlara geçer, bunları ellerindeki “Devlet Gücü” ile ezmeyi “adamlık” zannederler.
Ama karşılarına en ufak bir kuvvet-güç çıktığında, derhal sinerler ve iktidarda değillermiş gibi, suçu başkalarının üzerine atmaya gayret ederler.

Soma’da 301 insan şehit oldu. Herkes suçlu ama Badem Hükümeti bî-günah!
Bir taraftan “Fırat kenarında kaybolan koyunun sorumlusu benim” diyeceksiniz, diğer taraftan tarihimizin en fazla can kaybının yaşandığı maden katliamında “Bizim sorumluluğumuz yok” diyeceksiniz. Böyle bir yüzsüzlük dünya kurulduğundan beri görülmemiştir.

Eyy AKP Milletvekilleri;
İçinizde bir tane olsun, Türkiye’yi “Vatan” kabul eden, Türk Milletini seven ve sayan, inançları ve etnik kökenleri ne olursa olsun tüm milleti kucaklayacak, kendisini sorumlu hisseden bir Allah’ın kulu yok mu? Sizler ana-baba değil misiniz? Aşağıdaki sözleri söyleyen Erdoğan’ı hangi gerekçelerle alkışlarsınız? Hadi kuldan utanmıyorsunuz, Allah’tan da mı korkmuyorsunuz?

PKK Narko-Terör örgütü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun bazı bölgelerinde
TC Devletinin yerine geçmiş. Kendi Asayiş Birliklerini kurmuş, vergi toplamaya başlamış, Türkçe kullanmayı yasaklamış, kendi bayrağını kullanır hale gelmiş, yol kesiyor, günlerce yolları trafiğe kapatıyor, yakıyor, yıkıyor.
Tüm bunlara “YALAN” diyecek birini arıyorum.
Mesela, zamanında partimin Diyarbakır Merkez İlçe Başkanlığını, sonra da İl Başkanlığını yapan şimdiki AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu, sen bu gerçekleri inkâr edebiliyor musun? Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması karşılığında PKK’ya peşkeş çekiliyor mu, çekilmiyor mu? Eğer Ensarioğlu soyadına layık isen bu konuda susamazsın, konuşursun.

PKK, 14- 15 yaşındaki kız-erkek çocuklarını Diyarbakır Belediyesinin organizatörlüğünde dağa kaldırıyor, analar-babalar feryat ediyorlar, “çocuklarımızı kurtarın” diye BDP İl Binasına gidiyorlar, üstüne bir de sopa yiyorlar!
Fırat’ın kenarındaki koyundan sorumlu Başbakan şunları söylüyor;
“15 yaşındaki çocukları dağa çıkaran, yürekleri yanan annelerin-babaların bu feryadını tüm Türkiye ve dünya medyasının görmesini arzu ediyorum. Neredesin dünya medyası?
Ey BDP, HDP siz neredesiniz? Hani zaman-zaman gidiyorsunuz da alıyorsunuz ya… Bu annelerin yavrularını da alın gelin bakalım. Alıp gelmediğiniz takdirde bizim de B planımız C planımız devreye girer
.”

Eyy Fırat kenarındaki koyunun Başbakanı;
*İmralı’da ki bebek katilinin ayağına pazarlık için gönderdiğin MİT Müsteşarı bu çocukların yerini bilmiyor mu? Bilmiyorsa o koltukta ne işi var?
*Hani PKK Narko-Terör örgütü militanları silahlarıyla birlikte yurtdışına çıkacaktı?
*İmralı’daki dostunun emriyle, Onur Konuğunuz Barzani’nin bölgesinden çıkıp gelen ve insan öldürüp, araç yakan, yolları kapatan çıyanların yerini
“Şahsının Özel Genelkurmay Başkanı” bilmiyor mu?
Bilmiyorsa, niçin o üniformayı çıkarıp kenara çekilmiyor?
*Bu olaylar için BDP-HDP den yardım istediğine göre, bölgede bunların hâkimiyetini kabul etmiş olmuyor musunuz?
Eğer Türk Vatanının bir bölgesinde bunlar egemen ise, sen ne iş yaparsın,
Fırat’ta ki koyunun Başbakanı? Sen neredesin Türkiyeli, var mısın?

Yamuk ağaçtan düz baston çıkmaz, bademden de Cumhurbaşkanı olmaz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 29 Mayıs 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55