Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ŞEHİTLİK HERKESE NASİP OLMAZ

ŞEHİTLİK HERKESE NASİP OLMAZ


Türküm, doğruyum, .çalışkanım.

İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

El Kaide gençlerimizi kandırıp, Suriye’de Esad’a karşı savaştırıyormuş. Bir İngiliz gazetecisi Adıyaman da Fatih Yılmaz ile röportaj yapmış. Fatih Yılmazın iki oğlunu El Kaide kandırarak Suriye’ye götürmüş. Bu baba çocuklarını kurtarmak için Suriye’ye gitmiş. Oğullarının yerini Halep yakınlarında bir terörist kampında olduklarını bulmuş. El Kaide komutanından çocuklarının kendisine teslim edilmesini istemiş. Komutan “ onlar şehit olmak için buradalar. Sen kâfir misin onların elinden cennete gitme fırsatını almaya çalışıyorsun” diye cevap vermiş. O andaki duygularını “elimde tabanca olsaydı orada onu vururdum” diyerek dile getirmiş. Çocuklarını dahi göstermemişler. Yalnız Adıyaman dan 200 genç varmış.

Bu gençleri şehit olacaksınız cennete gideceksiniz diye kandırmışlar. Şehitlik mertebesi kolay alınacak bir mertebe değildir. Müslüman olanların inancına göre Allah için mücadele edenler. Ve vatanı için mücadele edenler şehit sayılır. Tabii ki bu yüce rabbimizin takdirine bağlıdır. Bu El Kaidenin ne olduğu belli değil. Yaptıklarını duydukça kendi Müslümanlığım dan şüphe etmeye başladım. Bunların yaptıklarının Müslümanlıkla bağdaşan hiçbir alakası yok. Bunlara inanıp ta gidenler. Ne gazidir! Ne şehit pisipisine gitti bizim Niyazi olurlar. Amman ha çocuklarınıza sahip olun. Çünkü bu El Kaidenin Müslümanlıkla falan alakası yok. Kocasının yanındaki kadının omzuna elini koyup, üç defa tekbir getirdikten sonra “bu kadın benim oldu deyip” kadını götürüyormuş. Müslümanlıkta var mı böyle bir şey? Sonra bir kadını bir militana iki saatlik nikâh kıyıyorlarmış. İki saat sonra alıp başka birisine nikâhlıyorlarmış. Bu El Kaide militanları ile ilişkiye giren kadınlar cennete gidiyormuş. Tövbe yarabbi! Bu nasıl Müslümanlık! Bunların katli vaciptir be! Müslümanlığı nerelerde kullanıyorlar görüyor musunuz? Allah aşkına var mı böyle bir rezalet?

Bizim hükümetimizde bunlarla işbirliği yapıyor. Başbakana dış ülkede bu El Kaideyi sordular. “Böyle bir örgüt mü varmış” dedi. Bu soruyu soran gazeteci böyle bir örgütün olduğunu bilmiyor mu? Bu örgütle yapılan işbirliğini soruyor. Başbakan o gazeteciyi aptal yerine koydu.

Buradan çıkarılacak ders var. Küçük yaşta çocukları biat etmeyi öğretiyorlar. Beyinlerin yıkıyorlar! Kendileri ile ayni düşüncede olan birisi ile konuştuklarında. Hiç düşünmeden o kişiye biat ediyorlar. İşte Fatih Yılmazın çocukları da bunlardan birileri bu çocukların beyinlerin yıkamışlar. Çocukların Robottan farkı kalmamış ki. Şehit olacaksın cennete gireceksin diye kandırmışlar. Sakın olasınız ki! Çocuklarınıza böyle düşüncede olanlardan uzak durmalarını kafalarına sokun. Şehit olmak öyle kolay değildir. Kimsede bir kişinin cennete gideceğine karar veremez. Kim oluyor onlarda?  Bir kişiyi şehit olacağına ikna edebiliyor. Böyle bir cehalet olabilir mi? AKP’li bir milletvekili tekkelerin ve dergâhların yeniden açılması için teklifte bulunmuş. Şayet böyle bir olay gerçekleşirse, neler olacağını hep beraber göreceğiz. Allah çocuklarımızı ve gençlerimizi böyle kişilerin şerrinden korusun.

Şimdi size başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Bu kişinin beynini de küçük yaşta yıkamışlar. Körü körüne nasıl inandığına bakın. Bir yakınım felç geçirdi. Ziyaretine gittim. Oradan o felç geçirenin oğlunun yanına gittim. Oğlunun yanında sakallı birisi vardı. Ben dükkâna girince sakallı konuşmayı kesti. Her halde benim hemen gideceğimi zannetti. Ben oturunca biraz sonra şifreli konuşmaya başladı. Ben o sana söylediğimi hallettim. Sen onu bir zahmet alıver dedi. Hayrola nedir o dedim! Kem küm etmeye başladı.  Kem küm edip durma nedir?  Söyle dedim! Oğlana döndüm nedir? Sen söyle dedim! İşin peşini bırakmayacağımı anladı. “ Bir hoca var. Suya kura-n okuyor. O suyu içen şifa buluyor” dedi. Bu devlet aptal mı hastane yapıyor. O hastanelere cihazlar alıyor. Doktorlar, hemşireler, hastabakıcılar alıyor. Dünyanın parasını veriyor. Bunların yerine 5-10 tane hoca koysun onlar durmadan suya kura-n okusunlar şişelere doldursunlar hastalara versinler. Bak hacı dedim! Kura-n suya, toprağa, taşa okunmaz dedim. Demez mi senin gibi geri kafalılar olduğu müddetçe bu hastalar şifa bulamaz. Kalk lan defol git diyerek hacıyı kovdum. İşte bunun gibiler zır cahiller saf milleti kandırıyorlar. Bunlara fırsat vermeyelim. İşte bunlar ülkeyi geri götürmeye çalışıyorlar. Saygılarımla.

Yaşasın Türk milleti! Yaşasın Atatürk milliyetçiliği! Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

                                               NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!   

                 14 – 11 – 2013

                 Mustafa KOÇAL

        

  • BIST 100

    9691,16%0,48
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29