Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SAYACAKSINIZ ULAN BENİ

SAYACAKSINIZ ULAN BENİ


?Ben yüzde elli iki oy alarak Cumhur´un Başı´ na oturdum. Herkesten ona göre saygı beklerim. Hepiniz beni sayacaksınız? diye buyurdu, Cumhur´un Başı?

Hemen arkasından ?Ufak tefek, bir elli bir boyunda, askerliği bir santim ile kurtaran koskocaman Baş Serok? gürledi; ?Cumhur´un Başı´ nı tartışma konusu yaptırmayız. Kimse bizim sabrımızı test etmeye kalkmasın. Biz ufak-tefek olabiliriz amma, Türkiye büyük bir devlettir. Ahmed-î Sânî´den kırk yıllık Kâni´ye kadar böyledir bu! Konya ise bizim manevi başkentimizdir! Oylarımız, karpuzun eşşekten düştüğü gibi düşmüş olabilir amma, seçimi yine biz kazandık diyoruz. Beştepe kabemizle eşdeğerdir, o mübarek insanı tartıştırmayız.
Ödeneğin açığını da, örtülüsü de istediği gibi kullanır, kimseye de sormaz.
Ona her yol mubahtır??

İki devlet büyüğümüzden böylesine ağır bir talimat gelince, herkes gibi kendimi sorgulamaya başladım. Ben de az değilmişim yahu! Havalara girip, ne haltlar etmişim!
Tek-tek yazayım, siz de görün;

-Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran kişiden hep nefret ettim. Cami sohbetlerinde onu dinsizlikle, keferelikle suçladım. Çok saygısızlık etmişim!

-TBMM nin ona kanunla soyadı olarak verdiği, ATATÜRK adını hiç kullanmadım. O bizim atamız değildir deyip, Gazi Mustafa Kemal veya Gazi Paşa sözleriyle yarım ağızla geçiştirdim. Bu da ne büyük saygısızlık!

-TC Devletini kuran Atatürk ve İnönü için ?İKİ AYYAŞ? demişim. Yuh artık! Çok ayıp etmişim be!

-Hiçbir konuşmamda ?Türk Milleti? dememişim. Ümmet diyemediğim için aziz millet, büyük millet diye geçiştirmişim. Türk Milletine çok saygısızlık etmişim, çok!

-Türkiye´nin bazı yörelerinde Türk Bayrağı kullanılmaz olmuş, PKK terör örgütünün paçavraları serbestçe dolaşmaya başlamış. Bayrağı uğruna can verecek insanları çok kırmışım, çok!

-Ne Mutlu Türküm Diyene, ilkesini yazan ne kadar tabela varsa hepsini çevre kirliliği yapıyor diye indirtmişim, ama Şeriat Sancağı açıp, hilafet isteyenlerin sırtlarını okşamışım. Yazıklar olsun bana be!

-Türk Milletinin birliğini-beraberliğini, millet olma duygusunu çocuklarımıza öğreten ?Milli Andımızı? kaldırıp atmışım. Ama Kürtçe okunan anda sessiz kalmışım. Ulan ne utanmazmışım yahu!

-Bana oy veren insanlara hakaret etmişim, markete kadar kovalayıp, ?İsrail Dölü? deyip televizyonların önünde tokatlamışım! Ne densiz adammışım be!

-Dünün aç gezen, yardımla geçinen çulsuz biri iken, aniden dünyanın en zengin sekiz siyasetçisinden biri olmuşum. ?Tek servetim bu evlilik yüzüğümdür. Görürseniz ki ben çok zengin olmuşum, bilin ki haram yemişimdir? dememe rağmen, çocuklarımı da yüz milyonlarca dolarlık servet sahibi yapmışım!
Ulan çok açgözlü ve utanmazmışım yahu!

-Benden habersiz yol bulmaya çalışan kişiyi, makamına bakmadan dövüp kovalamışım! Ne eşkıya imişim be!

-Yalanla-dolanla-hile ile- kul hakkı yiyerek insanları aldatmışım, geleceklerini çalmışım! Bu dünyada nefes almaya bile hakkım kalmamış be!

*İyi de birader, ben bunları saklı gizli yapmadım ki!
*Her şey, açıkta ve millete göstere-göstere yapılmadı mı?
*Olmayan istikrarı gerekçe göstererek, üç-beş kuruşluk servetlerini korumak için, vatanlarını bile satmaktan çekinmeyen para sahipleri ve ?Yetmez ama evet? diyen sepetleri ben mi yarattım?
*İranlı bir çocuk, hırsızlık paraları ile koca koca bakanları dolar manyağı yapmadı mı?
*Ömründe bir gün bile çalışmayan bakan çocuklarının, aylık kirası altmış bin lira olan rezidanslarda oturduğunu bu millet görmedi mi?
*Konuşmaktan aciz- anlayış özürlü oğluma, elin arabı niçin yüz milyon dolar bağış yaptı diye sormak, bu milletin hiç aklına gelmedi mi?
*Ulan hadi hepsini bir kenara bırakalım! Bunlar çalıyor ama çalışıyor diyen bu millet değil mi?
*Benim ne olduğumu bile-bile bana hala çuvalla oy veriyorlar da, ben niçin almayayım yahu?

Değerli Okurlar;
Cumhur´un Başı da, selvi boylum-sarı yeşil kırmızı- al yazmalım Baş Serok da haklılar kardeşim!
Tüm bu pisliklerime rağmen Türk Milleti hala bana oy vermeye devam ediyorsa, elbette ki, saygı da duyacak kardeşim!

Sıkıysa duymasınlar, kodum mu oturturum alimallah. Para bende, güç bende?
Saygı duyulacaaak, duy?

Sağlık ve başarı dileklerimle 22 Haziran 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9691,16%0,48
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29