Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SANAL KOMPLO

SANAL KOMPLO


Bugün sizlerle birazcık komplo teorisi üzerine konuşalım.
Adından da anlaşılacağı gibi gerçek olmayan komplo. Sanal gibi yani!

Büyük İsrail (Kürdistan) Devleti;
Ben, Dünyanın Jandarması konumundaki, parası ve askeri gücü en fazla olan bir devlet olsam, etrafı Müslüman ülkelerle çevrili ve benim Merkez bankamı (Federal Rezerve System) ve derin devletimi bile kontrolü altında tutan, kadim dostum İsrail´e nasıl destek olurdum?

Öncelik sırasına göre komplo teorimizi beraberce oluşturmaya başlayalım mı? Hadi!
-Önce, Arap ülkelerini birbirine düşürecek politikalar üretir, onları parçalara ayırır, para patronum İsrail´e her türlü silah desteğini verirdim. (Nükleer Silahlar dahil)

-Yunanistan´ı tekrar NATO´ya almak için, Türkiye´de (Bizim Çocuklara) darbe yaptırırdım. Kenan Evren gibi bir idiot´a bu izni verdirirdim. İlerde Türkiye´nin başına geçecek olan, babası Kürt ana tarafı Ermeni olan bir elemana da parti kurdururdum!

-Vatikan´ın en az 250 yıllık bir planı olan ?Türkleri Anadolu´dan kovma? projesini güncelleştirirdim.

-4 ülkeden koparılacak parçalarla kurmayı planladığım çakma Kürt Devletinin (Gerçeği İsrail Devleti) alt yapısını oluşturmak için, önce Saddam´ı Kürtlerin üzerine napalm bombalarıyla gönderip, sonra Kürtlere sahip çıkıyor görüntüsü verirdim. Bunları kaç defa aldatırsam aldatayım, yine benden ayrılmazlar!
36´ncı paralel diye bir sanal sınır yaratır, bölgeye kimseyi sokmaz, Türkiye´de seçim kazandırdığımız adamımızın desteğiyle, Barzani denen paragöz ile kurmayı düşündüğümüz devletin ilk parçasının alt yapısını oluştururdum.

-Irak´ın kuzeyinde oluşturacağım yapıya müdahale etmemesi için, ?Nükleer Silah? yapıyor diye Saddam´ı kendi adamlarına (önceden satın aldığım) parçalattırır ve Irak´ın üçe bölünme sürecini başlatırdım.

-Türkiye´de ve İslam ülkelerinde örgütlenen FETÖ adlı örgütü büyütür, bu okullarda çalışan her üç kişiden birini CIA elemanı yapar, bu okulları her türlü tahmil-tahliye haberleşme- gelecek ajanları yetiştirmekte kullanırdım. Böylece özellikle Kafkaslarda ve Ortadoğu´da kaybettiğim 74 yetişmiş ajanımın eksikliğini tamamlardım. Karşılığında örgüt liderini ülkemde koruma altına aldırırdım.

-Kurulacak devletin ikinci parçasını hayata geçirmek, Türkiye´de yönetebileceğim çaptaki adamlarımı iktidara getirmek için birkaç tane ekonomik kriz çıkartır, zaten benim adamım olan basın patronlarıyla desteklettirirdim.

-Yeni Kenan Evren tipindeki adamlarımın önüne, ancak geri zekâlıların inanacağı ?Dinler Arası Diyalog? ve ?Medeniyetler İttifakı? gibi hayal ürünü projeler atar, onları uğraştırırdım.

-Türklerin-Rusların-İranlıların etki alanındaki Suriye´ye girer, adamlarım sayesinde orasını cehenneme çevirirdim. Türkiye´de bir kesime IŞİD´ı desteklettirir, ben de PKK´nın ta kendisi olan PYD-YPG gibi terör örgütlerine, binlerce tır dolusu silah verirdim.

-Petrol ve doğalgaz antlaşmalarımı yapar, alacağımı aldıktan sonra askerimi Suriye´den çekerdim.
Silahlandırdığım PKK unsurlarının yanına profesyonel savaşçılarımdan bir ekip bırakır, bunların tamamını Türkiye´ye karşı kullanırdım.
Stratejik ortak dediğin de böyle olur zaten!

-İşte size kurulacak yeni devletin, Irak ve Suriye parçası?

-Üçüncü parça tabii ki Türkiye´den koparılacak.
Bunun için ?Çözüm Süreci? tekrar başlamalıdır.
Bize bağlı olan ve kıpırdamaları mümkün olmayan adamlarım belli bir zaman sonra, ?Türkiye Büyüyor? diyerek Türkiye´yi federal yapıya dönüştürecekler ve bu federal yapının Güneydoğu Anadolu kısmı da 5-10 sene sonra yapılacak bir plebisitle güneydeki çakma Kürt devletine katılma kararı alacaktır.
Aha size üçüncü parça?

-İran´dan koparılacak parça için önce İran´daki rejim muhalifi yanlılarını desteklerdim.
Büyük İsrail (Kürt) devleti için daha önce anlaştığım Rusya ile, bölgedeki doğal kaynakları paylaşırdım.
Kolu kanadı kırılmış, ordusu dağıtılmış Türkiye ve yalnızlaştırılmış, ekonomik ambargolarla zayıf düşürülmüş İran, Rusya tarafından da satılınca mecburen düşecektir.
İşte size dördüncü parça?

Eski Ahitten bu yana ? Kutsal Topraklar? yani Nil´den Fırat´a kadar olan yerler için verilen kutsal (!) mücadele sonucu Mezopotamya bizim olmuş olur.

Burada dikkat edilmesi gereken tek millet Türk Milletidir. Sevr öncesi Türkleri dizlerinin üzerine çöktürmüş tam kafalarını kesecek iken, Atatürk dedikleri bir adam bizi perişan etmişti.
Planlarımızı 100 sene erteletmişti bize. Yine biri çıkar diye Türkiye´yi yönetmeyi asla Türklere bırakmamalıyız. Kendi Rum, anne tarafı Yahudi olanlara sürekli destek verelim ki, onlar da kendi vatanlarını bize altın tepside sunabilsinler?

Ne dersiniz? Komplo teorisi oldu mu? Yaşadığımız gerçeklere benziyor mu? Mesela dedik yani?

Sağlık ve başarı dileklerimle 21 Aralık 2018
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54