Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SANA GÖRE DEMOKRASİ

SANA GÖRE DEMOKRASİ


Demokrasiyi eğdin, büktün, sana aykırı gelen, kafanın basmadığı ?Kuvvetler Ayrılığı? ve ?Lâiklik? gibi ilkeleri tıraşladın, Anayasa´yı rafa kaldırdın,
?Hukuk Devletini? yere serdin, sonunda tam da senin ?İleri Demokrasi? diye adlandırdığın bir ucubenin içine attın koca Türk Milletini?

15 Temmuz´da darbe girişimi oluyor, 241 kişi ölüyor, binlerce insan yaralanıyor, Türk Devleti dünyaya rezil oluyor!
Darbeci çeteleri Türk Devletinin içine sokan sen, onları terfi ettiren sen, onları darbe yapabilecek güce kavuşturan sen, hedefi ?İslam Devleti? olan FETÖ ile menzilimiz aynı diyen sen! Ama Demokrasi kahramanı geçinen yine sen!

Sonra Türk Tarihinin en büyük insan kıyımı başladı. Gerçek suçlular koltuklarında otururken, 100 Binden fazla insan, Yargıç-Savcı-General-Subay-Astsubay- Öğretmen-Doktor-Gazeteci-Yazar-Şarkıcı-Türkücü-Ülkücü- Hastane Temizlik Görevlisi-Belediye İşçisi-Askeri ve Sivil okul öğrencileri hepsi, sorgusuz sualsiz ya işlerinden atıldılar, ya da tutuklandılar.
Fabrikalara-Şirketlere-Alışveriş Merkezlerine-Gazetelere-Televizyonlara-Dergilere- Yayınevlerine ya el konuldu ya da kapatıldılar?

Tutuklanan kişilerle ilgili, Savcılık İddianamesi var mı? Biz bilemiyoruz!
Zaten gizlilik kararı var, şüphelilerin Avukatları dahi dosyaları göremiyorlar!
İnsanların mallarına anında el koyuyorlar, mahkeme kararı var mı?
Yok, ama Olağanüstü hal gereği Kanun Hükmünde Kararnameler var!
Tek başına bu kararnameler yeterli mi?
Peki, bu Kanun Hükmünde Kararnameler, tövbe Allah emri mi!
Bunlar nasıl yürürlüğe girer?
Anayasa ve TBMM İçtüzüğüne göre, kararnameler Resmi Gazetede yayınlandığı gün TBMM´ye gönderilir ve en geç bir ay içinde TBMM´de görüşülür ve kabul edilirse yürürlüğe girer.

15 Temmuzdan bu yana yaklaşık 50 (ELLİ) gün geçti. Şimdiye kadar çıkan ve anında uygulanan kararnamelerden 1 (BİR) tane olsun TBMM de kabul edilen var mı? Yok!
Eee ne oldu Anayasa, TBMM İçtüzüğü? Bunlar süs olsun diye mi var?
Sana göre Demokrasi böyle olur değil mi? Seni uyanık seni!
Bilesin ki 12 Eylül darbesi, senin yaptıklarının yanında şeker-şerbet kaldı.
Tüm bu hukuksuzluklar ile ilgili suçları Davutoğlu ve Efkan Ala´nın üstüne atmakla kurtulamazsın?

Sıra şimdi sizde;
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Aydın Doğan;
Yıllardır özellikle ikinizi rahatsız edecek yazıları bilerek yazıyorum. İkinizle de ne bir işim oldu ne de bundan sonra olur. Fakat biriniz Anadolu´nun temiz insanlarından oluşan, sayıları 1 Milyon 300 bini bulan bir topluluğun başkanısınız, diğeriniz Türk kamuoyunu etkileyen bir medya grubunun başındasınız. Siz ikiniz biraz olsun dik durabilseydiniz, Anayasa ve Hukuk Devletine sahip çıkabilseydiniz veya sahip çıkmak isteyenlere destek verseydiniz, başımıza bu kadar bela gelmeyecekti.

Sizler bu günleri göremediniz ve görevinizi yapacağınıza, günlük menfaatler ve basit çıkarlarınız uğruna ülkeyi ?Federe İslam Devletine? götürecek bir Badem ekibine destek verdiniz, halen de utanmadan vermeye devam ediyorsunuz!
Şunu hiç unutmayın; Ne verirseniz verin, ne kadar yaranmaya çalışırsanız çalışın, Efkan Ala´nın yaptığının kırkta birini yapamazsınız, yapabilir misiniz?
Sizlerin sonu mutlaka Silivri olacak.

Gerekçe mi istiyorsunuz? İşte size gerekçe;
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkçi, ?şimdiye kadar 16 yönetim kurulu üyesi, 17 meclis başkanı 442 meclis üyesi olmak üzere 475 kişi TOBB da ki görevlerinden istifa etmişlerdir, bu %5 e tekabül etmektedir ve çok azdır.
Böyle giderse, biz devreye girer ve gereğini yaparız
? diye yüzünüze karşı size fırça attı mı, atmadı mı? Bünyesindeki FETÖ´cuları temizlemeyen ve defalarca Gülen´e gidip elini öpen, TOBB Başkanının tutuklanmasına ve Melih Gökçek-Zafer Çağlayan-Sinan Aygün ile yapılan ortak işler dâhil tüm malvarlığına el konulmasına?

-Şüpheli Aydın Doğan, uzun yıllardır FETÖ nün tüm yayın organlarının dağıtımını yapmaktadır. Bu davranış FETÖ ile işbirliği içinde olunduğunun bariz sonucudur. Aydın Doğan´ın da tutuklanmasına ve tüm malvarlığına el konulmasına?

Hoppala! Git derdini Marko Paşaya anlat! Böyle olur Bademlerin Demokrasisi?

Sağlık ve başarı dileklerimle 03 Eylül 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

26.04.2024

  • İMSAK 04:35
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:31