Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


SALLANDIRACAKSIN İKİ-ÜÇ SAVCI

SALLANDIRACAKSIN İKİ-ÜÇ SAVCI


Sen garip bir çalgıcısın, gümüş zurna senin neyine be Savcı!
Sen TSK’nın Genelkurmay Başkanını, Komutanlarını, Rektörleri, Siyasetçileri mi tutukluyorsun? Tek başına Bilal, bunların hepsinden kıymetlidir be.
Koy yanına Binali’nin Bacanağını, dört Bakanı ve çocuklarını, sadece bunlar bile tüm Türkiye’den önemlidirler. Türkiye batabilir ama bu Muskalı Mübarek Mücahitlerin bir yerlerindeki kıllarına dahi zarar gelmemelidir!
Bilmez misin ki, bu kadro için Türkiye “Dar-Ül Harptir.”
İslam Devletini kurmak için cihat eden bu mübarek insanlar, her türlü hırsızlığı yapabilirler, çalabilirler, yakabilirler, yıkabilirler. Bunlar suç değildir, sevaptır sevap.
Bunlar temiz çocuklardır. Ağızlarından bakın, diplerini görürsünüz. Bu muskalı mübarek mücahitleri, sizler müteahhit veya her şeye müsait insanlar olarak görebilirsiniz. Ama kazın ayağı öyle değil.
Onlar, o paraları-avantaları- rüşvetleri kendileri için almıyorlar. Onlar bu paraları Allah için topluyorlar.

Nasıl mı, bakın anlatayım;
Allah için döviz-altın-imarsız arsa-rafineri-medya kuruluşu-gemicik-pırlanta dükkânı biriktiren bir Papaz, bir Haham, bir de Muskalı Mübarek Mücahit bir araya gelmişler. Birbirlerine, topladıkları paraları Allah ile nasıl paylaştıklarını sormuşlar.
Papaz;
Biz Kilise duvarının dibine küçük bir daire çizeriz, topladığımız parayı bir tepsiye koyarız, daireye arkamızı döneriz ve paraları daireye doğru atarız. Dairenin içine düşen paralar Allah’ın, dışında kalanlar ise bizlerin yani Tanrının sevgili evlatlarınındır.
Haham;
Biz Havra ’nın duvarını dibine ağzı dar bir vazo koyarız. O gün topladığımız paraları koyduğumuz tepsiyi, vazoya arkamız dönük olarak atarız. Vazoya girenler Allah’ın, dışardakiler de bizlerindir.

Muskalı Mübarek Mücahit;
Siz hile yapıyor ve Allah’ı kandırıyorsunuz. Bizim yolumuz en Adil Düzendir.
Biz de topladığımız paraları bir büyük tepsiye koyarız. Paraları bütün gücümüzle havaya doğru fırlatırız.
Allah, ihtiyacı kadarını alır, yere düşenler biz mübarek kullarına kalır…

Gördün mü Savcı Bey? Okumuşsun ama boşa okumuşsun. Sen daha kim Âlim, kim Zalim onu bile ayırt edemiyorsun. Sizin cehaletiniz ve yol-yordam bilmemeniz yüzünden, kış günü hepiniz darmadağın edildiniz.
Hâlbuki Adalet Bakanı eski imamdır. Namuslu çocuktur. Yaylanarak yürümesi ve incecik sesiyle ilahi okur gibi tekdüze konuşması dışında bir kusuru yoktur.
Ona sorsaydınız, o size hangi hırsızı yakalayacağınızı söylerdi. Boşu boşuna Sultan çocuklarının, şehzadelerin peşine düşmezdiniz.

Siz iş bilmez Savcılar, bu hırsızlıkların-rüşvetlerin-avantaların üstüne gitmeseydiniz ne “Paralel Devlet” ortaya çıkacaktı, ne Hocaefendi “evinize ateş düşsün” diye beddua edecekti, ne de AKP’nin adamı Çolak Kadı ofsayta düşecekti. Adam o kadar da yağ çekti ama yaranamadı garibim.

Size son bir güzellik daha yapayım da belki aklınız başınıza gelir;
AKP’ nin iki teorisyeni Ala ve Akdoğan; “Sallandıracaksın iki-üç Savcı, bak nasıl yola gelirler” diye Sultanı doldurup duruyorlar. Siz siz olun, kime dokunacağınızı, kime yol vereceğinizi öğrenin artık.

Size bir okuyucumun gönderdiği soruları cevaplayıp, yol göstereyim. Bu yanıtlar rehberiniz olsun.
Soru; Sınavda kopya çektiğim araştırılsın, ama niye şimdi? Bu bana yapılan bir komplo mudur? Çok manidar değil mi? Bu Savcılar için davacı olabilir miyim?
Yanıt; Haklısın bebişim. Zamanlama bence de manidar! O Savcıyı HSYK(Hâkim Savcıları Yeme Kulübüne) derhal şikâyet et. Afrika’daki Gülen okullarına tayin edilsin de, görsün ebesini…

Soru; Eğer biz matematik sınavında kopya çekseydik, tarihten 5 alabilir miydik? Edebiyat sorularını çözebilir miydik? Bu bir suikast değil midir? Bu Savcılar kimin adamı yahu?
Yanıt: Haklısın Bademciğim. Böyle saçma bir mantık olabilir mi? Beden Eğitimi dersini de başarmıştın. Sana yapılanlar, hem suikast, hem de terbiyesizlik. Haşhaşin bunlar be…

Yok bademciğim yok. Bunlar çok kararlı. Acıma, acınacak duruma düşersin. Sallandır iki-üç Savcı, yanına birkaç tane de Yargıç koy, bak bir daha Bilal’ime yani Şehzade Hazretlerine dokunabiliyorlar mı?

Sağlık ve başarı dileklerimle 17 Ocak 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55