Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


POLİSİMİZ DESTAN YAZDI / ÇEPTIR

POLİSİMİZ DESTAN YAZDI / ÇEPTIR


Başbakan Erdoğan, Avrupa Birliği müzakereleri ile ilgili olarak, AB ile kaç bölümün açıldığını yazdığı defteri göstererek, “Kaç çeptır(Chapter-Bölüm) kaldığını takip ediyorum” dedi. Keşke Devlet Adamları gibi “Anayasa Kitapçığını” cebinde taşısaydı da illegaliteye düşmeseydi!

Aynı gün Erdoğan, Bangladeş Cemaat-i İslam Partisi Liderlerinden Abdülkadir Molla’ nın asılması karşısında; “Artık böyle duygusal yargılamalar son bulmalı”dedi.

Devlet Yönetimi kanunsuzluk kaldırmaz. Devleti yönetenler her hangi bir konuda illegal davranırlarsa, çürüme başlar. Eğer illegal davrananlar tepedekiler ise, çürüme kademe-kademe aşağıya doğru iner ve bütün bünyeyi sarar, yapılan yanlış bumerang olur, döner gelir öncelikle kanunsuzluk yapanı vurur…

Kişi, bugüne kadar yargısız infazdan şikâyet etti mi?
Kişi “Duygusal Yargılama” diye, Polis-Yargı işbirliği ile suçsuzlara tuzak kurulmasını engelledi mi?
Kişi, dünyanın gözü önünde “Sahte Dijital Deliller” üretilerek insanların zindana atılmasına karşı çıktı mı?
Kişi, birbirini hiç tanımayan insanları, Polis-Yargı tetikçileri ile “Silahlı Örgüt” haline sokup, derdest edilmelerinden rahatsızlık duydu mu?
İnsanlar zindanlarda çürürken, Milli Ordumuzun Komuta Heyetinin yarısı hapse atılırken, suçsuz insanlar cezaevi şartlarına dayanamayıp can verirken, onurlu insanlar yapılan işkencelere dayanamayıp intihar ederken vicdanları hiç
sızladı mı?

Umurlarında bile olmadı!
O zaman bunların hiçbirini yapmayacaksın efendi!
Bu insan hakları ihlallerini, Allahtan korkmadan-Kuldan utanmadan yapacak tıynette insanlara, devletin en hassas makamlarını peşkeş çekmeyeceksin efendi!
En yakınlarının devlet olanaklarıyla zengin olmasına göz yummayacaksın efendi!

İstanbul’da başlayan ve AKP Hükümetinin Bakanlarını ve onların birinci derece yakınlarını da kapsayan “Yolsuzluk-Hırsızlık” soruşturmaları üzerine Başbakan Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan şunları söyledi;
“Mü’min, kardeşini sever ve sevmeli. Fakat fenalığı için yalnız acır. Tahakkümle değil, belki lütufla ıslahına çalışır. Fenalığa fenalıkla mukabele etmek, husumeti arttırır, kin ve nefreti körükler, insanı hem azapta bırakır hem kaybet-kaybet sarmalına sürükler.”

Operasyonların başlamasından bir gün önce AKP Milletvekili Hakan Şükür
AKP’ den istifa etti. AKP Genel Başkan Yardımcısı M. Ali Şahin, eski topçu için; “Emrettiler AKP’ye geldi, yine emrettiler gitti” dedi.

Bu iki mesaj, AKP Yönetiminin demokrasiden ne kadar uzak ve ilgisiz olduğunun işaretidir. Başbakan Siyasi Başdanışmanı Akdoğan, operasyonları durdurması için iş ortakları olan Cemaate Said-i Kürdi ’nin sözleriyle adeta yalvarıyor.
M. Ali Şahin ise, AKP’nin Cemaatten aldığı emirle Hakan Şükür’ü milletvekili yaptığını açıklıyor!…

Uzun zamandır AKP’nin süratle inişe geçtiği, kaçınılmaz son olan “Hesap Vermeye” yaklaşıldığını yazıyor, söylüyorduk. Bu yolsuzluklar, yarın ortaya çıkacakların yanında “Çerez” gibi kalacaktır. Yani “Turpun büyüğü heybede.”

Küpleri üst üste dizseler, sonra en alttakini çekseler, seyreyleyin gümbürtüyü.
Çoğu gitti, azı kaldı. Hadi Ya Allah Bismillah, kaç çeptır kaldı delikanlım?
Malum, polisimiz destan yazmaya başladı ya, arkası gelir artık..

Sağlık ve başarı dileklerimle 18 Aralık 2013
Rifat Serdaroğlu

Fahri
18.12.2013 21:48:58
Ya Rifat Bey, iyi güzel yaziyorsunuz da, bu siraladiginizi bugüne kadar iktidara gecen hangi parti yapmadi? Yapmayin, etmeyin Efendi, sanki ülkenin hali perisan, ekmek, gaz, benzin, seker, yag kuyruklarinda bekliyorsunuz, kardes kardesi sag sol icin vuruyor, gazeteciler hapislerde iskence görüp ölüyor, Nazim Hikmetler, Ahmet Kaya`lar nefretle yad ediliyor, kitaplar yakiliyor, yürüyecek yol yok, yakilacak kömür yok, paket kutusu Anadolu almaya paramiz yok ta vay halimize, degil mi? Bu günleri hatirlamisinizdir eminim... PS: Yurt disinda yasayan ve burada TC hakkinda artik cok olumlu düsünüldügünü ve hatta ekonomi ve siyasi gücü ile dudak isirtan bir konuma sahip oldugunu size bildirmekte fayda gören bir kardesiniz.Kalin saglicakla.

  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,55% 0,01
  • EURO

    34,86% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2430,53% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30