Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


PARALEL İHANET

PARALEL İHANET


Bir geometri deyimi olan paralel, birbirine değmeden uzayıp giden ve aralarındaki uzaklık hiç değişmeyen çizgilerdir. Paralel olmak için en az
iki çizginin olması gerekir?

Bizdeki Paralelin çizgilerinden biri Cemaat, diğeri de AKP Yönetimidir.
Bunlar, devlet yönetiminin en büyük ayıplarından biri olan ?Devlet organlarını kullanarak vatandaşlarına tuzak kurmak? suçunu Amerikan istihbaratının verdiği akılla, beraberce işlediler.
AKP Milletvekillerinin, TV yayınlarında kabul ettikleri gibi bu ihanet suçunu, Amerika´yı da yanlarına alarak, planlayarak ve ?Askeri Vesayeti kaldırıyoruz? yalanına sığınarak yaptılar. Türk Ordusunun komuta kademesinin yarısını zindana attılar, diğer yarısını da susturdular!
Yani gerçekte onlar ikili paralel değil, üçlü paralel idiler?

Devlet gücünü kullanan kişilerde ?Ahlâk-Namus-Milletine Saygı-Allah korkusu? kalmadıysa onların yapabilecekleri kötülüklerin sınırı yoktur.
Korku salmak için gerekli olanlar şunlardır;
Kendini Cemaate satmış POLİS, Cemaatin tetikçisi olmayı kabul etmiş SAVCI-YARGIÇ, Amerika´nın elinde oyuncak olmayı kabullenen İKTİDAR?

Polis ve Savcı sahte deliller üretecek, Yargıç hemen tutuklama kararı verecek, İktidar da demokratikleşiyoruz diye hem algı operasyonu yapacak, hem de aydınları ve milleti baskı altına alıp susturacak?

Tarihe not düşmek için yazıyoruz. Türk Ordusuna ve Türk Milletine kurulan bu tuzak, tamamen Cemaat-AKP-ABD işbirliğinin sonucudur?

Hırsızlıklar ve doğrulukları Adli Tıp Kurumunca açıklanan ses kasetlerinde dinlediğimiz rezillikler ortaya çıkınca, suçu Cemaate attılar ve ?Cemaat Türk Ordusuna KUMPAS kurdu? demeye başladılar.
Tıpkı başını kuma gömüp, kimsenin kendisini görmediğini zanneden devekuşu gibi!

AKP, Cemaatten öğrendiklerini şimdi basını susturmak için kullanıyor. Kullanıyor kullanmasına da, ne kadar gülünç bir duruma düştüklerinin, hukuk devletini ne ölçüde katlettiklerinin ve günün birinde kendilerinin de bu alçakça oyunun kurbanı olacaklarının farkında bile değiller.

?Ben bunu onun yanına bırakmam? diye kabadayı ağzıyla konuşan bir Cumhurbaşkanının emrine giren sözüm ona Adalet Adamları, gazete köşelerinde yazılanları suç delili olarak dosyalamaktalar!
Türkiye´nin en bilgili ve meslek ilkelerine saygılı iki gazetecisi için, defalarca ?Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis? cezası istemekteler, diğer taraftan gazeteci döven ve bir mafya başının adamları olduğu söylenen 4 tane çakalı anında serbest bırakmaktalar!

AKP Yönetiminin bilmediği şudur;
Hukuk Devleti, korunması gereken ?Altın İlkedir?. Her hal ve şartta mutlaka korunmalıdır. Çünkü bir gün hukuk herkese lazım olacaktır. Özellikle ülkeyi yöneten siyasetçilere, cübbesini ve üniformasını kirleten Savcı ve Polislere?

Yazıyı Savcı ve Polislere bir ağabey öğüdü vererek tamamlayalım;
Ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi vardır. Yanlışa sapıp herkese güvenmeyin.
Önce kahraman ilan edilip, altına zırhlı mersedes verilen, işi bittikten sonra hain denilip meslekten atılan Savcı ve Polis Müdürleri size örnek olmuyor mu?
Gerçek hırsızların, gerçek terör destekçilerinin üzerine gidin?

Sağlık ve başarı dileklerimle 29 Ocak 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli

Balıkesir

23.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:27