Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÖRTÜ BUNLARI ÖRTER Mİ BACI?

ÖRTÜ BUNLARI ÖRTER Mİ BACI?


Allah aşkına inan be bacı! Bu sıcakta seni Cem Yılmaz´ın Gora filmindeki çakma astronotlar benzeri alüminyum folyo´ya sarıp sarmalanmış gibi görünce
beni afakanlar basıyor, pişik her tarafımı sarıyor yahu!

Biliyorum ki, inancınızdan dolayı örtünüyorsunuz! Eyvallah?
Tamamda, Müslüman insan İslam Dininin işine gelen kısmını alıp, işine gelmeyeni ?bu emir bana ters? deyip almamazlık edebilir mi? Tabii ki edemez! Edenler dinden çıkmış olmaz mı bacı?

Müslüman bir kadın, ?Çarşaf bana yakışmıyor beni bozar, ben sadece başımı rahibeler gibi örter, tüm vücut hatlarımı belli edecek daracık pantolon giyerim. Makyajımı yapar, Şark Çıbanı büyüklüğünde yüzükler takarım. Benim Müslümanlık inancım budur? diyebilir mi? Bunu yapan dinden çıkmış olmaz mı?

Müslüman bir kadın; ?Bir erkeğin, yabancı (namahrem) bir kadınla tokalaşması haramdır, caiz değildir? hadisine rağmen namahrem erkeklerle hele hele Hıristiyan erkeklerle tokalaşırsa ne diyeceğiz?
Bunu yapan dinden çıkmış olmaz mı bacı?

Müslüman bir kadın, ?Hayırsever? sandığı bir kişiden yardım alsa, o kişinin sonradan dolandırıcı olduğu anlaşılırsa ve o kadın aldığı parayı iade etmezse ne yapacağız?
Bunu yapan dinden çıkmış olmaz mı bacı?

Değerli Okurlar;
Şimdi bu ?Bacı? kim diyeceksiniz! Nereden çıkardın bu bacıyı diye soracaksınız!
Milli ve Yerli Arap Bacılarımızdan herhangi biri diyelim?

Först Leydimiz de inancı gereği (!) yeni moda tesettür giyimin öncülerindendir. Onun derneğine, Rıza Sarraf adlı dolandırıcının milyonlarca dolar tutarında yardım ettiğinin belgeleri açıklandı. Üç gündür Emine Hanım´dan tık çıkmadı!
?Ne yardımı? Asla böyle bir şey yok, iftira bunlar? demedi!
Erdoğan´ın ?Hayırsever? dediği ve yere-göğe koyamadığı Rıza Sarraf´ın dolandırıcı olduğu meydana çıktı ve ABD´de yargılanıyor!

Soru şu;
-Sayın Först Leydi, bu dolandırıcıdan aldığınız haram parayı iade ettiniz mi?
-Oğlunuz Bilal, bu kişiden kendi vakıflarına aldığı haram paraları iade etti mi?

Son soru;
Allah aşkına sizler gerçekten Müslüman mısınız? Yoksa İslam dinini bozmak için parayla tutulmuş İsrail ajanları ile mi anlaştınız?

Londra´nın en lüks randevuevinin sahibi bir kadın, yıllardır her Pazar gittiği kiliseye gitmiş ve yine günah çıkarmak istemiş!
Papaza sormuş; Kutsal Peder, ben yıllarca hem çalıştım hem de randevuevimi yönettim. Çok günah işledim, biliyorum. Ama kilisenize de çok yardım ettim. Alın size 50 bin poundluk bir çek daha demiş ve çeki papaza uzatıp sormuş. Benim günah durumum nedir? Ben cennete gidecek miyim?

Papaz 50 bin poundluk çeki hemen kapmış ve düşünmeye başlamış! Uzunca bir süre sonra demiş ki;
?Hayırsever kızım, senin yaptığın yardımlar işlediğin günahları sildi. Üstelik bunca yıldır öpüldüğün de (!) yanına kâr kaldı??

Eyy Türk Milleti;
Siz yıllarca Müslüman bunlar diye AKP´ye çuvalla oy verdiniz. Hatta ?Çalıyorlar ama çalışıyorlar? dediniz. Sizin işiniz yukarıdaki randevuevi patronundan çok daha zor!
Türk Milletinin Bademlere oy vermeyen kısmı sizi affetse bile, Allah affeder mi bilemem. Hele o sizin her kalıba giren işadamlarınız yok mu, onlar kesin cehennemlik?

Sağlık ve başarı dileklerimle 21 Mayıs 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54