Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ORTAMI GERMEY ÇALIŞIYORLAR

ORTAMI GERMEY ÇALIŞIYORLAR


AKP genel başkanı HDP = PKK bunların yanında olanlara Bahçeli millet ittifakı diyor. Ben zeliller diyorum. CHP+ İP+ Saadet ve diğerleri içinde PKK yandaşları deniyor. Cumhur ittifakının dışında olanlar hem PKK´lı hem de zelil oluyor. İktidar HDP´nin PKK olduğunu söylüyor. Daha önce DHP ile işbirliği yapan iktidar değil miydi? O zaman HDP PKK değildi de şimdimi PKK oldu? Öcalan´a HDP´lileri gönderen iktidar değil miydi?

Öcalan´ın mektubunu Kandile götüren HDP değil mi? Dolmabahçe de mutabakat görüşmesi HDP ile yapılmadı mı?  Mutabakat HDP ile imzalanmadı mı? Oslo da yapılan gizli görüşme PKK´nın üst düzey yöneticileri ile yapılmadı mı? O zaman HDP = PKK olmadı da şimdi mi PKK oldu. Bu ülkeyi germekten başka bir şey değildir. Germekle kalınmıyor. Ülke iki kutba ayrıştırılmış oluyor. Yeni Türkiye böyle olacaksa hiç olmasın.

Ayrıca Bahçeli ile birlikte beka sorunu için mücadele edeceğiz deniliyor. Bu ülkede beka sorunu yaratarak milliyetçi olduklarını millete göstermek istiyorlar. ?Her türlü milliyetçiliği ayaklarımızın altına almış bir partiyiz diyen. Arkasından da bize hiç kimse Türkçülükle de gelmesin? diyen iktidar değil miydi? Şimdi milliyetçilikten dem vuruluyor. Cumhur ittifakının karşısında olan kim varsa Hem PKK´lı hem de zelil oluyor. Kendileri hem vatansever hem de milliyetçi olduklarını ileri sürüyorlar. İktidar MHP´den gelecek oylara güveniyor.

MHP´lilerin % 50´si cumhur ittifakına oy vermeyeceğini söylüyor. İktidar güvenini kaybetmiş durumda. Şaşkınlık içerisinde ne yapacaklarını bilmedikleri için. Karşılarındaki partileri olmadık şeylerle itham ediyorlar. Saadet partisini dahi HDP = PKK ortaklığının içerisinde gösteriyorlar. HDP = PKK ortaklığı ile birlikte göstermekle kalmıyorlar. Ayni zamanda FETÖ örgütü ile de birlikte hareket ettiklerini de söylüyorlar. AKP´nin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemeye çalışıyorlar. Allah kimseyi şaşırtmasın bu duruma da düşürmesin. Senelerce kol kola olacaksınız? Bitsin bu hasret diye ülkeye gelmesi için davette bulunacaksınız?

Ne istediniz de vermedik diyeceksiniz? Ondan sonrada sanki cemaat ile birlikte hiç olmamış gibi. Başkalarını FETÖ´cü olmakla suçlayacaksınız? Bunlar Müslümanlıkta olmayan şeylerdir. İmanın 6 şartına inanan Müslüman´dır. İslam´ın 5 şartını yerine getiren mümin´dir. Birde İslami ahlak vardır. İslami ahlaka uygun yaşayanda kâmil mümin´dir. İslami ahlakta bu zelil kelimesi yoktur. İnsanları hor görmek, aşağılamak, hakir görmek diye bir şey yoktur.

Bakanlık yapmış bir kişinin belediye başkanına oy isterken. ?Bu adaya verdiğiniz oylar ahrette berat belgeniz olacaktır? gibi sözlerin kullanılması şirktir. Bunlar İslami ahlakta kesinlikle yoktur. Günümüzde İslami ahlaka uyan pek nadirdir. Menfaat için din istismar edilemez. Öyle şeyler söyleniyor ki? Zannedersiniz AKP iktidar değil muhalefet. 17 senedir ülkeyi tek başlarına yöneten AKP değilmiş gibi konuşuluyor. Söylenecek çok söz var. Tutturdular bir beka sorunu diye. Beka ülkenin geleceğinden emin olmamaktır. Bahçelide bu beka sorununu çok telaffuz etmeye başladı. Sayın Bahçeliye sormak gerekir.

Egede 18 adanın yunanlılar tarafından işgal edilmesini ne olarak niteliyor? Bu beka sorunu değil de nedir? Topraklarımızın satılmasının önünü açan iktidarın bunun bir beka sorunu olacağını göremiyor mu? Bir yerin topraklarının % 10´unda fazlası yabancılara satılamaz diye kanun vardı. 6-7 il bu kotayı aşınca. Kanunu değiştiren iktidar ülke yüz ölçümünün % 10´nu aşamaz diye değiştirerek yabancılara arazi satışının önünü açmıştır. Bu olay ileride beka sorunu yaratacaktır. Allah korusun ileride ülke Filistin´e dönecektir.

Şu anda beka sorunu diye bir sorun yoktur. Beka sorunu yaratarak görüyor´ musunuz biz vatanseveriz milliyetçiyiz demek istiyorlar. Vatanseverlik ve milliyetçilik sözle olmaz icraatla olur. Yunanlıların 18 adayı işgal etmesine ses çıkarmayacaksınız. Topraklarımızın yabancılara satılmasının önünü açacaksınız. Yerli tohum üretimini yasaklayacaksınız. İsrail´in GDO´lu tohumunu üreticiye dayatacaksınız.

Ondan sonra vatanseverlikten ve milliyetçilikten bahsedeceksiniz. Ben Beka sorunu olarak bu GDO´lu tohumları görüyorum. Çünkü bu tohumlar kullanılmaya başlandıktan sonra ülkemizde hastalılar arttı. Bilhassa Kanser vakalarının arttığını bir yazımda geniş bir şekilde yazdım. Biz ne zeliliz nede PKK´lıyız. Herkes önce aynaya bir baksın. Nede FETÖ örgütüne çanak tutarız. Allah onları belasını versin. Bizim kitabımızda ne PKK nede FETÖ yer almamıştır. Alamayacaktır da! Sayılarımla.

Türkiye laiktir laik olarak kalacaktır. Ne utlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 05-02- 2019 Mustafa KOÇAL    

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55