Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ÖRNEK İSTİFA MI?

ÖRNEK İSTİFA MI?


Türk Milletinin önemli bir kısmının, özellikle iş dünyasının bir türlü anlamadıkları ve ısrarla sürdürmeye devam ettikleri hataları şudur;
AKP’yi normal bir siyasi parti olarak kabul etmek!

Gerçek ise;
*AKP, Türkiye’nin normal bir siyasi partisi değildir. AKP, dıştan kurgulu bir cemaatler-tarikatlar koalisyonudur.
-AKP, Cumhuriyetin temel değerlerine ve anayasa gereği Türk Milleti önünde ettiği yemine sadık bir parti değildir.
-AKP; “Lâiklik karşıtı eylemlerin odağı” olduğu gerekçesiyle, Anayasa Mahkemesi’nin 11 üyesinin 10 tanesi tarafından mahkûm edilmiş SABIKALI bir partidir.
-AKP Genel Başkanı, biri “Görevli Yargıç’a küfür etmekten” diğeri “Halkı ayrıştırmak” suçlarından iki kez Cezaevine girmiş, halen hakkında “Yolsuzluk-Kalpazanlık-İhaleye fesat karıştırmaktan” dosyaları bulunan, dokunulmazlık zırhına sığınmış biridir.
-AKP üst yönetimi, Türkiye Cumhuriyetini “Federe İslam Devleti” ne götürmek ve “Kürdistan’ı” kurmak hedefini gerçekleştirmek için her türlü melaneti yapmaktan çekinmeyecek bir yönetimdir.

Dünyanın hangi demokratik ülkesinde;
-İnsanların yardım amacıyla yaptıkları sadaka paralarını dolandırdıkları mahkeme kararları ve kendi itiraflarıyla belirlenmiş bir “Dolandırıcı Çetesinin” davasının Türkiye ayağını yıllarca sürüncemede bırakan ve sanık kişileri devletin üst makamlarına getiren bir iktidar vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde yaptıkları yolsuzlukları- hırsızlıkları, darbe diye milletine yutturmaya kalkan bir iktidar vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde kendisinin, eşinin, çocuklarının servetini açık olarak veremeyen bir Başbakan vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde kendi Bakan arkadaşlarını tekme-tokat döven bir Başbakan vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde kendi vatandaşına “Kaçmasana ulan İsrail dölü” deyip, yakalayınca tokatlayan bir Başbakan vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde sürekli yellenir gibi yalan söyleyen bir Başbakan vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde Maliye ve Polis gücünü, kendi insanlarını önünde diz çöktürmek için ahlaksızca kullanan iktidar vardır?
-Dünyanın hangi demokratik ülkesinde önce Yandaş Müteahhitlere avanta ihale verip, daha sonra bu adamlardan para toplayıp, oluşturdukları haram havuzuyla gazete satın alan ve o gazeteyi de tetikçi olarak kullanan bir iktidar vardır?

Bu sorulara “Yok canım, o kadar da değil, AKP bunları yapmadı” diyebilecek bir tane vicdan sahibi kişi var mıdır?
AKP’nin uyguladığı rejim, bir dikta rejimidir, faşist bir soygun düzenidir…

Gelelim TÜSİAD Başkanının istifasına! Acaba bu istifa denildiği gibi
“Örnek İstifa mıdır?”

-Başbakan, TÜSİAD Başkanını “VATAN HAİNİ” olarak suçlamadı mı?
-Aylardır Başkanın işyerleri, Vergi Denetçileri tarafından işgal edilmedi mi?
-AKP tepe noktalarında bulunan kişilerin sahip oldukları gıda-market zincirlerinde “Sütaş” ürünlerini görebilir misiniz?
-Yukarıdaki olayları yapmaktan çekinmeyen bir Başbakan, Devlet Bankalarına bazı işadamlarının kredilerinin kesilmesi yönünde talimat vermekten çekinir mi?

Tüm bunlara direnen TÜSİAD Başkanı, maalesef kendi kurumu tarafından yalnız bırakıldı. Bundan sonra son darbeyi vurmak, TMSF yani Devlet eliyle el konan, sonra da Ethem Sancak’a verilen AKŞAM Gazetesine kaldı.
Olağan bir işçi-işveren anlaşmazlığı, AKP tetikçisi Akşam Gazetesi
tarafından “SÜTTEN ÇIKMIŞ KARA KAŞIK” sürmanşetiyle verildi. Başkan istifa edince, yine sürmanşetten “TEZEKLE GİTTİ” diye yazıldı!

Şimdi beraberce düşünelim;
Akşam Gazetesi kimin: Emine Erdoğan’ın yakını Ethem Sancak adlı eski bir Maocunun.
Ethem Sancak’ın kökeni nedir: Kendisi “Ben Türk değilim, bana Türk demeyin utanırım. Ben Arabım” demektedir. Erdoğan’a aşk derecesinde bağlı olduğunu kendisi söylemektedir. Ethem Sancak TÜSİAD üyesidir.

TÜSİAD 1971 yılında kurulmuştur. İsminin açılımı; “TÜRK SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ” dir. Bu ismi koyanlar ve bugün tamamı hakkın rahmetine kavuşmuş olan her biri “İtibar ve Onur Sahibi” çoğunu tanıdığım vatanseverlerdi. Kazandıkları servetlerinin kaynağının Türk Milleti olduğunu bir gün bile unutmadılar.

Adının başında TÜRK olan TÜSİAD’ın, Türklüğünden utanan bir üyesi, sahibi olduğu gazetesinde kendi başkanına açıkça hakaret ediyor ve iftirada bulunuyor. Niçin; Onun patronu olan AKP İktidarı öyle emrettiği için…

Şimdi TÜSİAD’A düşen bir görev var;
-Ya adının önündeki TÜRK kelimesini kaldıracak,
-Ya da Türklüğünden utanan bu adamı TÜSİAD’tan atacak. Başka bir yolu yok…

Eyy İş Dünyası;
Size Erdoğan gibi sesleneyim ki, belki korkup dediğimi yaparsınız!
Taraf olacaksınız. Bi-Taraf olan Bertaraf Olur…
Ya, Atatürk Cumhuriyetinden-Demokratik Rejimden- Özgürlüklerden yana taraf olacaksınız, ya da, yakında kendi fabrikalarınızda “Din Polislerinin” sopaları altında işçi olarak çalışacaksınız!

Ya, Türk Vatanının düşmanlarıyla mücadele edip, alnınıza yazıldıysa bir defa öleceksiniz, ya da, Hizbullah militanlarının elinde her gün öleceksiniz.

Maalesef durum bu kadar acil ve tehlikelidir.
Ne yapmanız, nasıl yapmanız gerektiğini bildiğinizi de sanmıyorum.
Lütfen aklınızı başınıza alın, yerinizden kalkın. Bizler bu vatanın sahibiyiz, kiracısı değiliz. Gelin bilgilerimizi birleştirelim, cennet vatanımıza ve Türk Milletine sahip çıkalım.
Tünelin ucunda gördüğümüz ışık “Aydınlık” değildir, üzerimize gelen ve bizi ezecek olan trenin ışıklarıdır. Hadi uyanın artık…

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Haziran 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54