Aran KARAN


O SENE BU SENE İSE SÜPER LİG YAKIŞIR BU ŞEHRE

O SENE BU SENE İSE SÜPER LİG YAKIŞIR BU ŞEHRE


    Şehrimizin gururu olan BANDIRMASPORUMUZ başarılı geçen bir sezonun ardından2021-2022 Spor Toto 1.Ligde normal sezonunu3.sırada bitirerek Süper lige yükselmek için Play-off maçlarını oynamaya hak kazanmış ve yarı final maçında karşılaştığı Eyüp sporu 180 dakikalık 2 maçın ardından eleyerek finale yükselmiştir.

     Sezon boyunca birbirinden zorlu 36 maç oynayan ve maçların normal süresi baz alındığında 3240 dakika buyunca sahada giymiş olduğu formanın hakkını sonuna kadar veren bir BANDIRMASPOR seyrettik. Forması terden Sırılsıklam olmuş futbolcu kardeşlerimizin yağmur, kar, çamur demeden kimi zaman aşırı sıcaklar altında vermiş oldukları büyük mücadeleye şahit olduk. Hakemin maçın bitiş düdüğünü çaldığı o anlarda galip gelince mutluluktan havalara uçarken, gözümüzün pasını silen muhteşem gollerle keyfimize keyif kattık. Hayatın bir gerçeği olarak da maalesef puan kaybı yaşadığımız bazı maçlarda ise üzülüp hayal kırıklıkları yaşadık ama ne olursa olsun BORDO BEYAZIMIZA olan inancımızı hiç kaybetmedik.

Sezon geneline bakıldığında 19 takımın kıyasıya bir mücadele sergilediği TFF.1.Ligde piyasa değeri olarak rakipleri arasında 11.sırada bulunan ve kendisinden ekonomik olarak çok daha güçlü takımların sayıca fazla olduğu bir fikstürde BANDIRMASPORUMUZ göstermiş olduğu bu başarısıyla her türlü övgü ve alkışı hak ediyor. Biraz daha açmamız gerekirse zamanında Süper Lig deneyimi olan; Samsun spor, Gençlerbirliği, Adanaspor, Manisa FK, Bolu spor, Kocaelispor, Balıkesir spor, Denizlispor, Erzurumspor, İstanbulspor ve hatta Süper Lig şampiyonluğu yaşamış Bursaspor gibi güçlü ve tecrübeli rakiplerin boy gösterdiği bu ligde elde edilen netice büyük bir başarıdır. Adı geçen takımların birçoğunun Büyükşehir olmaları münasebetiyle sahip oldukları imkânlarda göz önüne alacak olursak sezon başında birçok kişinin şampiyonluk yarışında ismini anmadığı hatta küme düşmeye aday takımlar arasında gösterdiği ilçe takımı olan BANDIRMASPORUMUZUN başarısını daha da iyi anlamış oluruz. Bu başarının ardında büyük emeği olan ve CİN ÇUKURU ruhunu tekrar canlandırarak bu takımın buralara gelmesinde yoğun bir mesai harcayan başkanımız ONUR GÖÇMEZ’e ve onun şahsında bu başarıda emeği olan yönetim kurulumuza ne kadar teşekkür etsek azdır. Unutmadan bir teşekkür de Bandırma spordan desteğini hiç esirgemeyen, HEP DESTEK TAM DESTEK diyerek her zaman, her yerde takımına destek veren takımının her maçında sahada yanında olan cefakâr taraftarımıza ve zor şartlarda bu kulübe maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen tüm Bandırma spor sevdalılarına gelsin iyi ki varsınız.

     Süper Lig yolunda şimdi final zamanı ve finalde rakibimiz olan İstanbulspor ile çok ama çok kritik bir maça çıkıyoruz. Bu maçın sonucu ne olursa olsun sizler zaten buralara kadar gelerek büyük başarılar elde ettiniz ve gönüllerimizin şampiyonu oldunuz. Ama bizim hayalimiz şampiyonluk tacını takarak Süper Lige çıkmak ve bunun için önümüzde son bir maç var. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 90 dakikanın ardından, belki uzatmalar belki de penaltılar neticesinde Süper Lige yükselecek son takım belli olacak neden olmasın haydi çocuklarsız bu şampiyonluğu ananızın ak sütü gibi hak ettiniz. Çıkın ve bu maçı alın şansınız açık olsun vurduğunuz gol olsun inşallah. O SENE BU SENE İSE SÜPER LİG YAKIŞIR BU ŞEHRE.arnkrn1907@gmail.com  01.06.2022 /ARAN KARAN

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

28.04.2024

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:35