Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


NEREDESİNİZ, ÇOK ÖZLEDİK

NEREDESİNİZ, ÇOK ÖZLEDİK


Altınıza son model arabalar verdik. 5 Yıldızlı otellerde ağırladık. Karşınıza, soru sormayan sadece dinleyen ve alkışlayan klonlanmış kişileri koyduk.
Ellerinde Türk Bayraklarıyla sizi protesto etmeye kalkışan ve kendilerine “Vatansever” diyen hainleri(!), destan yazan polisimize dövdürdük.

Bütün Türkiye’yi dolaştınız. Erdoğan-Barzani-Öcalan ortaklığının sözcülüğünü yaptınız, onların zehirli fikirlerini ülkemizin her yerine serptiniz.
Sonra raporlarınızı yazdınız, tekrar Dolmabahçe Sarayında konuk edildiniz, ıksırıncaya-tıksırıncaya kadar yediniz-içtiniz ve görevlerini yapmış insanların rahatlığıyla evlerinize döndünüz.

Aradan çoook zaman geçti. Neredesiniz, sizleri çok özledik. 63 kişilik grubunuzun içinde, Cemaat’ in adamları vardı. Onlar hala “Akil İnsan” olmayı sürdürüyorlar mı?
Erdoğan, Cemaat mensuplarına; Haşhaşin- Ajan- Çete- Casus diyor!
Siz şimdi “Akil İnsan mısınız” yoksa Erdoğan’ın dediklerinden misiniz?

17 Aralık Yolsuzluk operasyonundan önce sizler Erdoğan için Akil İnsan idiniz. AKP nin yolsuzluk- hırsızlık ve rüşvet pislikleri ortaya çıkınca Erdoğan sizi uyuşturucu kullanan katillere benzetti.

17 Aralık operasyonundan evvel sizler için Erdoğan; Tüm İslam ülkelerinin sevgilisi, askeri vesayeti yıkan delikanlı, ileri demokrat eşbaşkan idi. 17 Aralıktan sonra adamı ve tüm ailesini hırsız ilan ettiniz. Yayınladığınız ses kasetleriyle adamın kriptolu telefonunu bile dinlediğinizi, Bilal oğlanın sesinden anladık.
İnanın bu konularda ne düşündüğünüzü çok merak ediyoruz. Odundan ses geliyor, sizden tık yok! Neredesiniz yahu, sizi çok özledik…

Örneğin, Rifat Hisarcıklıoğlu;
Rifat Başkan siz ne diyorsunuz bu işlere? Bir kolunuza Lale Mansur’u, diğer kolunuza Kadir İnanır’ı taktınız, “Açılım” denen zehirli süreci Türk Milletine yutturmaya kalktınız.
Ne dersiniz, Hırsızlar demokratik açılım yapabilir mi? Soyguncular, Katiller demokrasinin standardını yükseltebilir mi? Bu yağma-soygun düzeni size uygun mu? Tayyip Abiniz ile aranız nasıl?
1,5 Milyon Kobi’yi bünyenizde barındırdığınızı söylüyorsunuz. İyi de niçin susuyorsunuz?
Hem demokrasi diyeceksiniz, hem de Cumhuriyet Tarihinin en büyük tutardaki soygun iddiaları ve Savcı Fezlekeleri için konuşmayacaksınız.
Korkmayınız Başkan Bey, giyin kahverengi pantolonunuzu, önce kuvvetli bir şekilde öksürün ve konuşun. Hırsızdan, demokrat olur mu?

Örneğin, Deniz Ülke Arıboğan;
Sayın Profesör, Mithat Sancar ve Ali Bayramoğlu ile Marmara Bölgemizin en güzel otellerini gezdiniz.
“Her şeyi bilen kişi” pozunuz ve havanızla bize açılımı anlattınız. Bu arada Merkez Sağda bir partinin başına geçmeyi hedeflediniz, tutmadı. Işıkçılar Tarikatının Gazetesine büyük reklamlarla gittiniz, oradan da ayrıldınız.
Siz her şeyi bilirsiniz ya, niçin konuşmuyorsunuz?
Sizin, meslek ahlakınız gereği, topluma bu hırsızlıkları anlatmanız gerekmez mi?
Siz söyleyin bari: Hırsız ve Katiller ülkemizin demokratik standardını yükseltebilirler mi?

Örneğin, Orhan Gencebay-Hülya Koçyiğit;
Değerli sanatçılarımız; İyi misiniz, hoş musunuz? Sesiniz çıkmaz oldu.
Hem Saraylarda ağırlandınız hem çıkışta bizlere demokrasi dersi verdiniz.
Sizler sanatçılar olarak, öngörüsü olan ve Türk Milletini iyi tanıyan kişilersiniz.
Ne yapalım şimdi? Çalıyorlar ama çalışıyorlar mı, diyelim?
Yoksa bunlar çok çalıyorlar ama az çalışıyorlar mı diyelim? Lütfen bizi merakta bırakmayın. Hele sen Orhan Baba, sen ne diyorsun? Hırsızdan ve Katilden demokratik açılım gelebilir mi?
Yoksa şimdi “Batsın Bu Dünya” mı, diyeceğiz?

Hey Erdoğan’ın Akil İnsanları, neredesiniz? Sesimi duyuyor musunuz?
Orada kimse var mı? Yoksa sizler şimdi sıfırlama görevinde misiniz?

Not:1
Güneydoğu’daki Nevruz kutlamalarını izliyor musunuz? Bir gecede on binlerce
mermi yakılıyor. Bolluğa bak, sanki mermiler tarlada yetişiyor veya orada silah taşımak serbest! 30 Mart’tan sonra bu mermiler Türk Askerine, Türk Polisine atılacak. Delikanlı Erdoğan bunları görmez ama İzmir’deki kadının orta parmağı ile uğraşır. Ya bölgedeki Vali ve Komutanlar ne iş yaparlar?

Not:2
AKP’nin TBMM Grup Başkan Vekilleri;
Bugün, sakın ola ki Fezlekeleri okutmayın. Orada kendinizi parçalayın ama fezlekeleri açıklatmayın.
Aman Egemen’i-Muammer’i-Zafer’i ve TOKİ’ ciyi iyi koruyun. Çok sıkılırsanız ve dara düşerseniz, Türk Milletinin a..na koymak isteyen adamlarınızı da çağırın. Sizlerden başlasınlar, sizlerde rahatlayıverin gari…

Sağlık ve başarı dileklerimle 19 Mart 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,29
  • EURO

    34,72% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2492,20% 0,33
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22