Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


NEREDEN TÜREDİ BUNLAR?

NEREDEN TÜREDİ BUNLAR?


Bu ülkede cumhuriyet konuşulmazdı. Atatürk hiç konuşulmazdı. Tövbe hâşâ Allah ile konuştuğunu ileri süren din adamları olmazdı. Nereden Türedi bunlar? Bunları gündeme getirenler sözde medeni insan olarak bilinirler. Medeni insan her şeyden önce dürüst ve çalışkandır. Vatanını, milletini ve bayrağını sever. İslamiyet´in emir ve yasaklarını iyi öğrenip, onlara titizlikle uyar. Her bakımdan, iyi ahlakı ile herkese örnek olur. Kibirli değildir. Son derece alçak gönüllüdür. İffetli, cömert, iyi niyetli, şefkatlidir. Verdiği sözü tutar.

Kimseye hile, hıyanet ve kötülük yapmaz. Kimseyi hor görmez ve aşağılamaz. İşte bu meziyetlerin bulunduğu kişi medeni insandır. Cumhuriyet dönemine reklam arası denilmedi mi? Bunu söyleyen kişi tepkilere karşı. İsteseniz de, istemeseniz de bu filim 2023 senesinde gösterime girecektir diyerek. Cumhuriyetin kaldırılacağını ima etmedi mi? Cumhuriyet yanlış kurulmuş biz yenisini kuracağız denilmedi mi?  Biz yeni devlet kuruyoruz denilmedi mi? Bunlar geçmiş dönemlerde hiçbir zaman konuşulmamıştır. Atatürk hiç konuşulmazdı.

Atatürk ismi nerede ise kullanılmayacak duruma gelindi. Bir milli eğitim müdürü bakanlıktan gelen tamimden Atatürk ismini kaldırarak okullara gönderiyor. Atatürk hakkında ahlaksızca iftiralar atılmadı mı? Atatürk isminden nefret ediyorum diyenler olmadı mı? Atatürk için Türk değil diyenler olmadı mı? Hâlbuki Atatürk ?benim en büyük kazancım ve iftiharı Türk olmaktır? demiştir. Atatürk yalan mı söylemiş? ?Atatürk´ü koruma kanununu kaldırsalar ben sizlere neler anlatacağım? diyen şahıs. ?Keşke kurtuluş savaşını Yunanlılar kazansaydı? demedi mi? Atatürk büstlerine saldıranlar olmadı mı?

Atatürk´ü cehennemde yanarken rüyamda gördüm. Beni görünce kafasını çevirdi. Sonra döndü Tayyip Erdoğan peygamberdir diyen yobaz dinci bunları söylemedi mi? Allah en çok sevdiği resulüne dahi cennet ve cehennemi göstermemiştir. Bu yobaza mı cehennemi göstersin.

Dinci geçinen birçok sarıklı ve cübbeliler türedi. Manisa´nın çevresinde deprem bulutları dolaşıyordu. (Tövbe Hâşâ) ?Allah bana sordu! Sallayayım mı dedi? bende sallama dedim deprem doğuya gitti diyor. Kendisinin Allahın aciz bir kulu olduğunu unutmuş. Kendini (Hâşâ) Peygamber yerine koymuş. Yine cüppelilerden birisi ?15 Temmuzda köprünün orada askerin kafasını kesen Hazreti Muhammed idi.

Hepimiz gördük. Darbeye karşı çıktı. Bizde iman gücü ile saldırdık? dedi. Yüce peygamberimizi cinayet işlemiş olarak göstermeye çalışmıştır. Tövbe Ya Rabbi bunu Müslüman bir kişi nasıl söyler. Hayır diyenler cennete giremeyecekler diyene ne diyeceğiz. Hayır diyenler Türk değildir! Müslüman hiç değildir diyen olmadı mı? İslamiyet´te olmayanları varmış gibi göstermeye çalışanlar olmadı mı? Olumsuz bir olay için bunlar peygamber efendimiz zamanında da vardı demediler mi? 

İşte size bir rektörün söyledikleri. ?Anıt, mezar ve ölülere tapınmak; Yahudilik, Hıristiyanlık, komünizm, kapitalizm, demokrasi, sosyal demokrasi şirk düzenini doğrulamaktır. Allah bunların hepsinin küfür olduğuna hükmetmiştir. Bunların cezası tövbe etmezse öldürülmektir? diyor.  Demokrasi dahi küfür sayılıyormuş. Demokraside adalet ve eşitlik vardır. İnsanların dini duygularını sömürenlere ne demeli? Bey efendinin birisi terlik yapmış yanılmıyorsam fiyatı 150 TL. Bunu giyen o gece peygamber efendimizi görüyormuş.

Doğru cennetlik oluyormuş. Birde kefen yapmış cehennem ateşinde yanmıyormuş. Bunun fiyatı 300 TL. Tezadın farkında mısınız? Terliği giyen cennete gidiyor. Kefeni sarılan cehennem ateşinde yanmıyor. Terliği giyen cennete gidiyorsa ise, yanmayan kefene ne gerek var. 6 yaşındaki bir kız çocuğu ile 60 yaşındaki bir erkek evlenebilir demek nereden çıktı. Bunlar nasıl bu kadar türedi. Hayatları zırvalıkla dolu bunlara ne iktidar bir şey söylüyor.

Nede? Diyanet işler başkanlığı bir şey söylüyor. O kadar şirk işleyenler var ki? İnsanın aklı almıyor. Diyanet demedi mi 9 yaşındaki bir kız evlendirilebilinir. Hamilede kalabilir diye. Amaç kız çocuklarını okutmamaktır. Bu kadar saçma sapan konuşanlar bu AKP iktidarı döneminde türedi. Arabanın ön tekeri nereye giderse arka tekerde oraya gider. Bunlara müsamaha gösterildiği için bunlar istedikleri gibi konuşabiliyorlar. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 29-03- 2018 Mustafa KOÇAL           

  • BIST 100

    9691,16%0,48
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29