Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


Medya Siyaset bugün 2 yaşında?

Medya Siyaset bugün 2 yaşında?


Tarafsız Değiliz, Atatürk ve Cumhuriyetten Yana Tarafız

Medyanın susturulduğu, yazılı-görsel ve internet medyasının büyük bir çoğunluğunun yandaş olduğu, yandaş olmayanların bir kısmınında  başımıza bir şey gelir korkusuyla keskin muhalif kalemlere yer vermekten korktuğu, basın özgürlüğünün sadece kelimelerde kaldığı bir dönemden geçerken 15 Haziran 2017 tarihinde Medya Siyaset yayın hayatına başladı.

Medya Siyaset bugün 2 yaşında?

Tarafsız değiliz, Atatürk´ten ve cumhuriyetten yana tarafız sloganı ile çıktığımız bu zorlu yolda çok kısa bir süre içinde sizlerin güveni ve teveccühü ile milyonlarca kez okunmaya, sosyal medya da milyonlarca kez paylaşıma ulaştık, Türkiye´de ulusal yayın yapan haber siteleri arasında saygın bir yere gelmeyi yine sizlerin büyük desteği ile başardık.

Geçtiğimiz bu zorlu süreçte, yayınlanan haberler, köşe yazıları nedeniyle hem sitemiz hemde yazarlarımız hakkında tazminat ve ceza davaları açıldı, her geçen gün açılmaya da devam ediyor.

Geçen bu 2 yılda hukuki yaptırımlar dışında, maddi yaptırımlarla da karşılaştık. Doğruları, sadece ve sadece doğruları yazma, İktidara ve lüzumu durumunda muhalefete de muhalefet ettiğimizden olsa gerek ne iktidara ne muhalefete yandaşlardan bir kuruş reklam almadık. (Sitede gördüğünüz reklamlar ise sizlerin İnterneti kullanım alışkanlıklarınıza göre Google tarafından konulmaktadır. Bu reklamların ise geliri alt yapı giderimizi bile karşılamamaktadır.) Şu yazar yazmasın, bu haberi yapmayın size reklam verelim diyen kişi-kurum ve belediyelerden gelen teklifleriyse bir saniye bile düşünmeden geri çevirdik.

Atatürk ve Cumhuriyetten yana taraf olan yayın politikamızdan bir kez dahi ödün vermedik ve sizlerin desteği ile vermemeye sonuna kadar devam etmeye kararlıyız.

Bize destek veren önce siz okurlarımıza, sizlere köşe yazıları ile ulaşan ülkemin en korkusuz kalemlerine, Medya Siyasetin bir avuç teknik ve editör kadrosuna sonsuz teşekkür ederim.

MEDYA SİYASET İÇİN NE DEDİLER:

Rifat Serdaroğlu (Eski Sağlık Bakanı-Çoban Ateşi hareketi lideri): ?Medya Siyaset, herkesin sustuğu,  sindiği bir ortamda biz vatanseverlere kucak açan ve sesimizin duyulmasını sağlayan ?Demokrat Site?. Siz susmayın, siz korkmayın ki Türkiye karanlıktan çıksın. Nice başarılı seneler diliyorum.?

Şahin Mengü (23. Dönem CHP Milletvekili-Avukat): ?Bağımsız haberciliğin nasıl yapılacağını dosta düşmana gösterdiniz. Yazı ailenizin bir ferdi olmaktan hem mutluyum hem de gurur duyuyorum. 2 yaşınız kutlu olsun daha nice yıllara?

Türker Ertürk (Emekli Amiral,Araştırmacı-yazar): ?Hukukun katledildiği, basın ve ifade özgürlükleri başta olmak üzere hak ve özgürlüklerin çok çok kısıtlandığı bir zaman sürecinde yaşıyoruz. Bu süreçte halkın ve yaşadığımız toprakların sesi olabilmek, gazetecilik ilke ve değerlerine sonuna kadar sahip çıkabilmek ve muhalif seslere yer verebilmek cesaret, yürek ve vatanseverlik işi. 15 Haziran 2019 itibariyle ikinci yaşını dolduracak olan medya siyaset grubunu kutluyor, aynı ilkeli ve yurtsever rotada devam edeceğine inandığım basın yaşamında nice başarılı yıllar diliyorum.?

Murat Ağırel (Gazateci-yazar): ?Bundan bir yıl önce yazılarımı paylaşma fırsatı bulduğum göz ağrım Medya Siyaset ailesinin yeni yaşını kutlar bu kadar kirlenmişliğin ve yalan haberciliğin olduğu bir dönemde duruşu ve baş kaldıran yayın hayatında başarılarla dolu daha nice yıllara erişmesini temenni ederim.?

Erol Başarık (İngiltere Reform 2000 Partisi Genel Başkanı-Ekonomist): ?Bu yıl yazılarımın da yayınlandığı Medya Siyaset´in kuruluşunun ikinci yıl dönümünü içtenlikle kutlarım. Sayın Kurucuları, Yönetim Kurulu, çok değerli ve yürekli kalem arkadaşlarım ve saygı değer okuyucularıyla büyük bir aile olarak düşündüğüm Medya Siyaset´in bir üyesi olarak gurur duyduğumu belirtmek isterim. Topluma çok yararlı bir hizmet verdiğine dair inancımla başarılı çalışmalarının uzun yıllar devamını dilerim.?

Fethi Akar (Gazeteci-Yazar, Medya Siyaset İstanbul Temsilcisi): ?Yayın hayatına başladığı günden bugüne Atatürk ve Cumhuriyetten yana duruşu, korkusuz, ilkeli ve tarafsız yayıncılığı ile 2 yıl gibi kısa bir sürede Türk Medyasında önemli bir yere gelen Medya Siyaset´in ortaya koyduğu başarının uzun yıllar süreceğine gönülden inanıyorum. Kim ne derse desin Medya Siyaset güvenilir haberciliğin simgesi haline gelmiştir. Halkın gerçek gündemini yansıtan güçlü yazar kadrosu, deneyimli ekibi ve ilgi uyandıran haberleriyle gazeteciliğe yön veren Medya Siyaset´in bir emektarı olmanın gururunu yaşadığımı da ifade etmek isterim. Eminim ki Medya Siyaset takipçilerinden aldığı güçle çizgisini bozmadan, demokrasiye, Türkiye´nin asla vazgeçilmez değerlerine ötekileştirmeden, ayrıştırmadan sahip çıkmaya devam edecektir. Bu vesile ile, Medya Siyaset´in 2. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice başarı dolu yayınlar dilerim??

Hidayet Sevinç (SonHaber16 Yayın Koordinatörü, Medya Siyaset Bursa Temsilcisi): ?Atatürk ve Cumhuriyetten yana tarafız!? parolası ile habercilik yaparak tarafsız olmadığını açıktan ilan eden medyasiyaset.com´un bir neferi olmaktan şeref duymaktayım. 2. yaşın kutlu olsun?İyi ki varsın, iyi ki taraflısın??

Bahattin Ayhan (Araştırmacı-Yazar): ?ATATÜRK ve CUMHURİYETTEN yana tarafız. Günümüz için oldukça yüreklendirici ve riskli bir başlık. Okuyucular Atatürk ve Cumhuriyetten yazarların ne anladığını ve neleri anlatmak istediğini yeterince değerlendiriyorlar. Atatürk ilkelerine inanan insanlar. Dikkatinizi çekerim Atatürk´ü putlaştırmayan ve sadece onun fikirlerinin haklılığına gönülden inanan insanlar. Tek bir söylemi bile bir çok konuyu kapsamaktadır. ?´Yurtta Sulh Cihanda Sulh´´ derken hedefinin içte ve dışta barış olduğunun yolunu gösteriyor. Ayrımcılık yapmıyor, bölmüyor, kutuplaştırmıyor.. Ne yazık ki bunu anlamayanlar, heykellerine put diyerek saldırıyor, ilkelerine karşı çıkıyorlar.. Diğer bir konuda CUMHURİYET: özgürlük, demokrasi, laiklik hakça ve halkça yaşamak, çağdaş olmak en büyük hedef. Medya Siyaset yazarları bunları anlatmaya çalışıyor. Baskıcı bir dönemde ışık saçabilmek için mücadele veriyorlar. Tebrik ediyorum..?

Ayşe Uçar (Araştırmacı-Yazar): ?Hayatı boyunca onuru için yaşamış, vatan sevdasından, Atatürk ilkelerinden ödün vermemiş, karakteri bağımsızlık olan medyasiyaset.com yazarları ile birlikte naçizane yazılarımı, yine Atatürk´ten yana olan sevgili kardeşim Murat Selamoğlu´nun emekleri ile kurulmuş bu sitede yayınlamak benim için büyük bir onurdur.. Hiçbir zaman yalandan, yanlıştan, kötü sözden yana olmadık. Tek derdimiz Vatanımız için iyi, doğru ve güzel icraatlar ile yönetilmek adına verdiğimiz mücadeledir. Medya Siyaset ailesi benim için hayatımın en önemli bölümü olmuştur. Burada yazmam için en başında bana destek veren değerli hocam Serdar Yılmaz´a çok teşekkür etmek isterim. Yazılarımı okuyup paylaşan çok değerli Sn. İsmail Dükel, değerli vekilim Hüsnü Bozkurt, çok sevgili Mine Kırıkkanat, değerli Ceyhun İrgil, değerli vekilim Haluk Koç, Şahin Mengü, sevgili Ruhat Mengi, canım kardeşim Murat Ağırel, değerli Naim Babüroğlu, değerli hocam Cihan Dura, Fethi Akar, Ekin Topcuoğlu ve burada isimlerini sığdıramadığım çok değerli dostlarım ve güzel yürekli kardeşlerime sonsuz sevgi ve saygılarımla. Bu özgürlüğü canları pahasına bize armağan eden aziz şehitlerimizi ve ülkemizin kurucusu Gazi MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´ü her daim minnet, rahmet ve Saygı ile anıyorum? İlkelerinden, devrimlerinden ayrılmadan devam edeceğimiz medyasiyaset.com a ve değerli kardeşim Murat Selamoğlu´na minnettarım..
Nice yıllarımız olması dileğimle??

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55