Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


LİNÇ KÜLTÜRÜ

LİNÇ KÜLTÜRÜ


Linç Kültürü, en kısa tanımlanmasıyla medeniyetten uzaklaşmak demektir.
Ya da henüz medeni olamamış, medeniyeti hazmetmemiş, medeniyetle uzaktan yakından ilgisi olmayan toplumlarda Linç Kültürü etkindir, denebilir!

Büyük Atatürk´ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesini bir türlü yakalayamamış Türk Milleti, 2002 AKP iktidarından bu yana sürekli olarak ?Medeni Toplum? olmaktan uzaklaştırılıp, cahillik ve ilkellik batağına doğru sürükleniyor.
İşin acı tarafı bu politika bilerek ve planlanarak uygulanıyor ve AKP tarafından destekleniyor. Çünkü insanlar ne kadar cahil bırakılırlarsa ne kadar fakirleştirilirlerse ne kadar sadakaya muhtaç hale getirilirse onların oylarını toplamak, onları sokağa döküp insanların üzerine yürütüp linç ettirmek ve hırsızlıklarını saklamak AKP için o kadar kolaydır.

Size, AKP tarafından Toplum Önderi olarak kabul edilen 3 kişinin bu haftaki söylemlerini aktarayım, medeniyete mi yoksa Orta çağ´a mı gidiyoruz, kararı sizler verin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan;
Aile serveti olarak 1 adet 14 ayar nişan yüzüğü ile siyasete başlayıp, Avrupa basınına göre dünyanın en zengin 8 siyasetçisinden biri olan ?Sıfırlama Ustası? Erdoğan, BBC Türkçenin haberine göre şunları söyledi;
?FETÖ ile bağlantısı tespit edilenler mahkemeye Guantanamo´da olduğu gibi tek tip elbiseyle çıkarılacaktır. Önce bu hainlerin kafalarını kopartacağız??

Lütfen bir daha okuyun! T.C Cumhurbaşkanı, işkence merkezi ve insanlık ayıbı olan bir yeri örnek gösterebiliyor! Yetinmiyor, insanları kafalarını kopartmakla tehdit ediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın bu sözlerini herhangi demokratik bir ülkenin lise öğrencisine okutun ve sorun; Burası medeni bir ülke midir?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim;
Dünya ülkeleri arasında Milli Takım Teknik Direktörleri arasında en fazla maaş alan, adına stat yapılan, zır cahil biri olan bu kişi damadının komşusu ile olan bir ticari problemi yüzünden adamlarıyla dükkân basıp, ortalığı dağıtıyor!
Sonra elini kolunu sallayarak çekip gidiyor! Polis-Savcı taktığı yok.
Medeni bir ülkede, mesela Hollanda´da, Norveç´te milli takım teknik direktörü böyle bir olaya karışırsa, görevini sürdürebilir mi?

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker;
Erdoğan için miting yapan, AKP Hükümeti tarafından kendisine polis eskortu verilen bu çete reisi aynen şu beyanatı verebiliyor ve kimse bu adama dokunamıyor;
?Onların (FETÖ´cuların) düşündüğü gibi cezaevleri de bir gün basılacak. Ancak vallahi onların hayal ettiği gibi değil. Dışarıda yakaladıklarımızın hepsini ağaçlara, bayrak direklerine astıktan sonra o cezaevlerine de gireceğiz.
Onları cezaevinde asacağız. Boyunlarından asacağız bayrak direklerine!?

İşte AKP´nin Türk Devletine ve Türk Milletine yaptığı en büyük kötülük budur.
Türkiye´yi modern devletten çadır-kabile devletine, Türk Milletini de çağdaş medeniyete ulaşma hedefinden linç kültürüne yönlendirerek Araplaştırdılar?

Bir Hukuk Devletinde muhalefet partileri ?kafa koparmaktan? söz eden Cumhurbaşkanına o lafı yedirir. Görevinin bilincinde haysiyetli namuslu bir Cumhuriyet Savcısı öyle bir fezleke düzenler ki,
?Sayın Cumhurbaşkanı, siz kimsenin değil kafasını, saçının bir telini bile koparamazsınız. Türkiye´de kafa kopartma cezası yoktur. Cezaları Türk Milleti adına Bağımsız Mahkemeler verir. Bu sözlerinizle başta 138. Madde olmak üzere anayasamızın çok sayıda maddesini ihlal suçu işlediniz? der ve ona haddini bildirir.

Medeni bir devlette Fatih Terim denen kabadayı bozuntusu bir dakika bile yerinde duramaz.
Yine medeni bir devlette Sedat Peker gibilerine o ilin Emniyet Müdürü veya Valisi, sadece 1 (BİR) polis gönderir ve kulağından tuttuğu gibi Cumhuriyet Savcısının karşısına diker! Hadi as bakalım neyi asacaksan!

FETÖ için; ?Menzilimiz aynı olduğu için ona yardım ettik, Rabbim ve milletim beni affetsin? diyen Erdoğan, Türk Devletini çadır devletine, Türk Milletini Arap toplumlarına dönüştürmeye kalktığı için değil bir, her gün milyonlarca özür dilese yine de kendini affettiremez?

Eee Bahçeli;
Bak biri kafa koparıyor, diğeri dükkân basıyor, öteki adam asıyor sen niye duruyorsun?
Hadi çıkar şu meşhur urganını, at milletin üstüne! Meydan yiğit görsün?

Sağlık ve başarı dileklerimle 18 Temmuz 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9087,68%0,08
  • DOLAR

    32,37% 0,19
  • EURO

    35,00% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2325,25% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3946,20% 2,77
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55