Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KORKU, AKLI ÖLDÜRÜR

KORKU, AKLI ÖLDÜRÜR


Ülkemiz, tarihinin en karanlık döneminden geçmeye çalışıyor.
Cesur ve vatansever insanlar galip gelirse, güzel günler önümüzde olacak.
Bademler kazanmaya devam ederlerse, adım-adım yokoluşa doğru gideceğiz.

Bugün, Cumhuriyeti ve Demokrasi´yi savunması gereken güç sahiplerinin, Cemaat-Tarikat artığı bu ortaçağ kafalı cahillerin önünde ters L şeklinde durmaları, onların bilgisizliğinden değil korkularına yenilerek akıllarını kaybetmelerindendir.

Bir ülkede her şeyin kötü gitmesi için daha ne olması gerek?
-Türkiye´de Bağımsız Yargı- Adalet-Hukuk Devleti var mı? Zerresi yok?
-Türkiye´de kişilerin can güvenliği var mı? Yok! Her gün, kaç şehit var? Nerede bomba patladı diye uyanıyoruz!
-Türkiye´de Mal-Mülk-Tapu güvenliği var mı? Yok! Badem´in neresini isterse oraya el koyduğu, üstüne çöktüğü, mafya tipi uygulamalar var!
-Türkiye´de insanların ?Kendilerini Savunma Hakları? var mı? Yok!
Bir sabah, işinizden atıldığınızı öğreniyorsunuz, hayatınız alt-üst oluyor. Size bir belge-bilgi veren yok. OHAL var diye, hakkınızı aramanız için Yargıya başvurma, bilgi alma hakkınız da yok.
-Dünyada, insanların ?Hangi gerekçe ile tutuklandığını? bilmeden Cezaevine konuldukları tek sözüm ona demokratik ülke var, orasının adı Türkiye!

-Dünyada, ?Yasama-Yargı-Yürütmenin? tek kişinin iki dudağının arasında olduğu tek demokratik ülke var, orasının da adı Türkiye!
-Dünyada, Devlete iş yapanlardan alınan avantalarla kurulan, iktidarın borazanı olan medya kuruluşlarının bulunduğu tek ülke Türkiye´dir!

-Dünyada tek ülke vardır ki, evinde ?1 Dolar? bulunan Belediye Meclis Üyesi (Gönen-Balıkesir) sorgusuz sualsiz hapse atılsın, evinde ayakkabı kutuları içinde 5,5 Milyon Avro hırsızlık parası bulunduran Banka Genel Müdürü serbest gezsin! Üstelik TC Devleti bu hırsıza parasını geri verirken bir de faiz ödesin!
İşte burası AKP ve Erdoğan´ın ?İnançlı Çılgın Türklerin yaşadığı Yeni Türkiye´sidir.?

-Dünyadaki Müslüman ülkeler arasında bir tanesi var ki;
Ülkeyi yönetenler ağızlarından Allah adını düşürmezler, 5 vakit namaz kılarlar ama bunların çocuklarının vakıflarına 100 Milyonlarca Dolar BAĞIŞ yapılır! Burası Türkiye´dir.
-Dünyada, tek ülke vardır ki, Tek kişinin isteğiyle Suriye ile küser, Rusya ile küser. Yine aynı tek kişi isteyince Suriye ile barışılır, Rusya ile barışılır ve kimse sormaz; ?Sen kimsin arkadaş, sen diktatör müsün??

-Dünya´da tek ülke vardır ki; Orada gerçek Demokrasinin çeyreği yoktur ama orada ?Demokrasi Şehitleri? vardır. Burası Türkiye´dir.
-Dünyada tek ülke vardır ki; Aranan bir şüpheliyi bulamayan Yargı ve Polis, o kişinin anasını, anneannesini, eşini, çocuklarını tam da mafyanın yaptığı gibi rehin alsın. Burası Türkiye´dir.

Değerli Okurlar;
?Yiğit düştüğü yerden kalkar? diye bir atasözümüz var, kalkmalıdır da.
Seçimle gelen ve Türk Milletini paramparça eden Badem iktidarını, geldikleri gibi yine seçimle göndermek mümkündür. Bunun için yapılması gereken, yıllardır ve defalarca söylediğimiz gibi, ?Merkez Sağ´da? oluşturulacak çağdaş bir yapıdır. Ancak Türk Milletinden alınacak bir güçle, bunlar Türk Milletinin ensesinden sökülüp atılabilirler? Benim bildiğim çare budur ve süratle yapılmalıdır.
Bu da topyekûn, milletçe yapılacak bir hareketle mümkün olur.
Yoksa böyle giderse, hem ülkemizi ve özgürlüğümüzü kaybedeceğiz, hem de
Hz. Peygamberimizin; ?Zulüm yapan, zalime yardım eden ve bu zulme razı olanlar, bu zulme ortaktırlar? sözünde dediği gibi, büyük günah işlemiş olacağız?

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Eylül 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20