Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KISA ADAM DAHA UZUNMUŞ

KISA ADAM DAHA UZUNMUŞ


Uzun Adam Başbakan iken yani “Eski Türkiye” zamanında IŞİD, Musul Başkonsolosluğumuzu basarak 49 vatandaşımızı esir aldı, bayrağımızı yaktı ve Başkonsolosluk Binamızı da örgüt operasyon merkezi olarak kullandı.
Uzun Adam, IŞİD Liderlerine güveniyordu. Çünkü iki taraf da İslam’a aynı pencereden bakıyorlardı!
Uzun Adam, IŞİD’ e az buz destek olmadı yani. Para ise para, silah ise silah!
IŞİD “Gak” diyor, Uzun Adam “tez verile” diye emrediyordu.
Uzun Adam bu yüzden IŞİD’ e çok güveniyordu. Boru mu bu? Aynen cemaate yaptığı gibi, ne istediler de vermemişti?
Bu yüzden, Musul Başkonsolosu “Efendim geliyorlar, burasını terk edip ülkeye dönmek istiyoruz” deyince, “Bırak bu işleri onlar bizden, korkmayın yerinizde kalın” diye emir vermişti.

Sonra, Uzun Adam esir alınan vatandaşlarımızı kurtarmak için çok uğraştı.
Neler vaat etmedi neler! Vatandaşlarımızı seçim öncesi yurda getirip, gücünü (!) göstermek için tamamen duygusal niyetlerle çırpındı durdu.
Fakat başarılı olamadı. Uzun Adam tarihe, vatandaşlarının esir alınmasına engel olamayan ve onları kurtaramayan “Eski Türkiyeli” bir siyasetçi(!) olarak geçti!

Sonradan “Yeni Türkiye’nin” yeni yiğidi çıktı meydana.
Yürekse yürek, bilekse bilek, strateji ise strateji, derinlik ise derinlik, ne ararsan var, boydan gayri! Bu yüzden ona Kısa Adam dediler!
İlk başlarda İŞID, Kısa Adamı ciddiye almadı. Fakat o davudi sesiyle kükreyip “Ebu Eyyub El-Ensari Hazretlerinden girip, Hacı Bayram-ı Veli’ye ve Mevlana’ya, oradan geçip Ahi Evran’a-Hacı Bektaş-ı Veli’ye-Yunus Emre’den devam edip, Feqiye Teyran ve Ahmedi Hani’den çıkınca hepsi apışıp kaldılar!
Hele Arapları, Alparslan Gazi ile birlikte taa Orta Asya’dan getirip Anadolu’ya yerleştirdiğini açıklayınca IŞİD’çilerin dipleri düştü alimallah!
Birde adının neden Ahmet olduğunu açıklayınca IŞİD’çiler;
“Tamam arkadaş, pes ediyoruz. Bu Kısa Adam çok yaman. Kafası kızarsa tüm ölmüşlerimizi sıralayıp bizimle de akraba filan çıkacak, iyisi mi verelim şu 49 kişiyi, başımıza dert almayalım” dediler.

Olayın gerçeği tam tamına budur, sayın okurlar!
Ne Uzun Adamın dediği “Operasyon” oldu, ne de IŞİD yetkililerinin “Türkiye bizi yani İslam Devletini tanıdı. İki devlet olarak anlaştık. Vallahi dolar-avro neyin almadık. Altın mı, bırak şimdi be, keserim kafanı ha” dediği gibi oldu!
Olay tam tamına yukarıda anlatıldığı gibi oldu…

Yeni Türkiye’de, yaşanan bu vahim olayın “SİYASİ SORUMLUSU” elbette ki ortaya çıkmayacak!
“Olay olmuştur, sebebi araştırılacaktır. Ucu kime girerse girsin, pardon nereye giderse gitsin sorumlular bulunup, adalete teslim edilecektir.
Kimse bizim sabrımızı test etmeye kalkmasın!
Bizim yönetimimizde Türkiye büyümüştür, bütün dünya bizi hayranlıkla izlemektedir. Bunlar işin fıtratında var olan olaylardır, her şeyi anlatamayız. Burası bakkal dükkânı mı kardeşim

gibi çok ciddi laflar edilecek ve olay unutulacaktır.

Yeni Türkiye’nin yeni komutanı Kısa Adam’ın, Erdoğan’ın maaşlı adamı Selvi’nin suçladığı ve olayın sorumlusu ilan ettiği Başkonsolosu alnından şapadanak öpmesi ise, siyasi kulislerde Çankaya’ya atılan bir vücut çalımı olarak değerlendirilmiştir.

Yeni Türkiye’nin en güzel örneğini Başbakan Yardımcısı Karun Numan,
Tarımı Batırım Bakanı Mehdi, Savcıları gözaltına aldırmakla tehdit eden İç Bakanı Ala vermişlerdir.
Güney sınırımızı ziyaret eden üç devlet büyüğümüz, yöresel halk tarafından taşlanınca, derhal zıhlı araçlarına binip oradan kaçmışlardır.
Üç Bakan kaçınca, yerel halk PKK marşı eşliğinde Türk Bayraklarını yaktı ve bağımsızlık isteyen sloganlar attı!
Daha sonra Şırnak polis evine sığınan bakanlar; “Açılım süreci devam etmektedir. Yalnız biraz fazla mı açıldık diye düşünmüyor da değiliz.
Yoksa açıldıkça boğulacak mıyız” diye konuşmuşlardır!

Yöresel Bakan Taşlama olayı hakkında görüşleri ve kendisine niçin Kısa Adam dendiğini soran gazetecilere Davutoğlu şu açıklamayı yapmıştır;
“Selam olsun bu vatanın suyuna, ırmağına. Selam olsun Tuna’ya-Nil’e-Amuderya’ya-Siriderya’ya-Volga’ya – İtil’e selam olsun. (Volga ve İtil aynı nehrin iki adıdır!)
Biz bize taş atana, ekmek atan bir inanışın ümmetiyiz, affedersiniz milletiyiz. Oraya derhal 4 kamyon ekmek gönderilmesi emrini verdim.
Her taş atana 10 ekmek atılacaktır. Ayrıca Yüce Yargıtay’ımız, polise-askere taş atmayı suç saymamaktadır. Yani bu suç değildir.
Kısa Adam sözüne gelince;
Önemli olan boy değildir. Önemli olan yürek ve bilgidir. Yürek konusunda daha yeni test edildik ve başarıyla çıktık. Kanıtı 49 rehine vatandaşı kurtarmamızdır. Bilgi konusuna gelince, adımızın önündeki Profesör lakabını bize bakkaldan vermediler! Biz öyle yalandan “Fahri Doktor” olanlardan değiliz.
Kısa Adam sözü beni hiç rahatsız etmiyor, kalabalıklar arasında kayboluyorum ve rahat ediyorum.
Hem devede de boy varmış ama, hadi şimdi söyletmeyin beni, Uzun Adamı kızdıracaksınız. Biliyorsunuz adamın elinin ayarı yok!
Yarın Yeni bir Türkiye daha olacak.
Tarih, kim kısa kim uzun yazacak nasılsa…”

Sağlık ve başarı dileklerimle 22 Eylül 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9094,29%0,16
  • DOLAR

    32,35% 0,12
  • EURO

    34,95% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2324,56% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3916,73% 1,91
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55