Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KİLİT TAŞI

KİLİT TAŞI


Kilit Taşı, çok eski tarihlerden beri köprü-kubbe yapımında kullanılan, yapıların ortasındaki ağırlığı ve dengeyi sağlayan taşa verilen isimdir.
Kilit Taşı kullanmanın en güzel örneklerini Mimar Sinan vermiştir.
Kilit Taşı, üzerine binen ağırlık kadar aşağıda ve yanda bulunan taşlara baskı yapar. Komşu taşlar da, bu basıncı toprağa veya yere kadar iletirler.
Üzerine ne kadar ağırlık binerse binsin, Kilit Taşı iyi yerleştirilmiş ve sağlamsa bu kubbeli yapı ayakta kalır. Bu sistem bilinen taşıyıcı sistemlerinin en güçlüsüdür.

21. Yüzyılda Türk Milletini bir arada tutan kilit taşı, Demokrasidir!
Dinimiz-Dilimiz-Tarihimiz-Milliyetimiz-Vatanımız-Bayrağımız bu yapının harcıdır.
Tüm bu harcı, ayakta tutan kilit taşı, evrensel değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine, bilime ve akla dayalı Demokratik Rejimdir.
Fakat Kilit Taşı olarak ?Demokrasi? değil de, harcı oluşturan değerlerimizden sadece biri seçilirse, yapı çöker ve birliğimiz bozulur, ülkemiz emperyalist devletlere yem olur, yem!

2002 yılından beri vatanımızda yaşadığımız sıkıntıların, başımıza gelen belaların tümünün sebebi, bizi bir arada tutan kilit taşı ?Demokrasi? yerine, başka bir şey koyma çabalarının sonucudur.
Tekrar ediyorum, bizi biz yani ?Türk Milleti? yapan unsurlar Dinimiz-Dilimiz-Tarihimiz- Milliyetimiz-Vatanımız-Bayrağımızdır ama bunları bir arada tutan da Demokratik Rejimimizdir.

Ülke yönetimini teslim ettiğiniz kişi veya kişilerden oluşan partinin, kendisi Demokrat değilse, ondan Demokrat olmasını nasıl bekleyeceksiniz ki?
İşte bizim sıkıntılarımızın püf noktası buradadır?

Satın alınmış veya esir edilmiş basın mensubu tetikçiler yıllardır Türk Milletini uyutmak, kafaları karıştırmak uğruna bu gerçeğin üzerini hep örterler.
TV ve radyolarda saçma sapan programlarla, nereden çıktığı bilinmeyen fikir fahişelerinin oyunlarıyla ve çeşitli algı operasyonlarıyla Türk Milletine
pembe bir dünyada yaşadığı havası yaratılır.

Hâlbuki sorulacak ve ısrarla cevabı aranacak ilk soru şu olmalıdır;
Erdoğan, AKP´nin sahibi-kurucusu-tek yöneticisi-lideri değil midir? Evet!
Soru şu; Tek adam ERDOĞAN DEMOKRAT MIDIR?

Bu soruya ?Evet Demokrattır? diyen biri çıkarsa ona ilave sorular sorulmalıdır.
-Erdoğan kendisine ve emirlerine, şartsız itaat yani kendisine biat edilmesini mi istemektedir! Evet!
-Erdoğan´da ve partisinde, tartışma- araştırıp inceleyerek sorgulama- lideri veya adamlarını eleştirme- parti içi demokrasi ve önseçim var mıdır? Gram yoktur gram. Erdoğan´ı eleştirmeye kalkanın sonu, İsmailağa Cemaatinde, kafası mermerlere vurularak linç edilen adamınki gibi olur!
-Bu rejimi savunan, Cemaat ve Tarikatları koruyup-kollayan kişi Demokrat olabilir mi?

Demokrasiye-hukukun üstünlüğüne-kuvvetler ayrılığına-kadın erkek eşitliğine-kişi hak ve özgürlüklerine-insanların savunma haklarına saygı göstermeyen birine asla demokrat denemez.
Yani Erdoğan asla ve asla Demokrat değildir. Ya da onun, adına Demokrasi dediği ucubenin Evrensel Demokratik Rejimle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Türkiye´de 2002 yılından beri, adı ?Göstermelik Demokrasi? denen bir oyun oynanmaktadır. Tuhaf ve anlaşılmaz olan durum ise, demokrasiyi menzil olarak İslam Devletine götürecek bir araç gibi gören AKP iktidarının bu oyununa
CHP ve MHP yönetim kadrosunun, ?Gönüllü figüran? olmalarıdır!

Anayasa Mahkemesine Erdoğan tarafından atanan iki yeni üyenin yemin töreninde CHP ve MHP liderleri de katıldılar! Bu iki yeni üyenin yazıları ve konuşmalarını ilkokul mezunu birine okutursanız, o bile bu iki kişinin demokrasi-çağdaşlık ve Atatürk ilkelerine düşman olduklarını size söyler!
Görev yapacağı Anayasa Mahkemesinin temel yasası olan Anayasayı tanımayan kişileri Yüce Mahkemeye atamak ?Oyun? değilse nedir?

Ne olduğunu da biz söyleyelim;
Yapılmak istenen Türk Devletinin ?Kilit Taşını? yerinden oynatıp Cumhuriyeti yıkmak ve bir kısmı Kürdistan Devleti olacak Federe İslam Devletini kurmaktır!

Başarabilecekler mi? Türk Milleti uyanır ve kendisine oynanan oyunun farkına varırsa, Sultan´ın sarayını başına yıkar ama dedik ya, anlar ve uyanırsa?

Sağlık ve başarı dileklerimle 07 Ekim 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55