Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KANLI KRAL

KANLI KRAL


Suudi Hanedanı emperyalist güçlerin Osmanlı İmparatorluğunu yok etmek ve İslam Dinini yozlaştırmak için kullanıp destekledikleri bir Truva atıdır.
İslam Dünyasında, Suudi Hanedanına hizmet eden ve Vehhabiliğin yayılmasına hizmet eden bazı siyasetçiler de Truva köpekleridir.
Suudi Hanedanı kadar İslam düşmanı, hain, satılmış, paraya tapan, emperyalist devletlerin kucağına oturan fakat kendi insanına değer vermeyen, saygı duymayan bir topluluk yoktur.

İslam Dinini terörle özdeşleştiren ve Müslümanların imajını yerle bir eden Suudiler, El-Kaide başta olmak üzere tüm terör örgütlerinin kurucusudur, para kaynağıdır.

Geçenlerde eski kral ölünce Salman adında bir beyin hastası tahta oturdu. Tebrike gelen devlet başkanlarını Kral Salman karşıladı ve ağırladı!
Suudi Arabistan halkı ise Kral Salman´ın yerine, bire bir suntadan yapılmış ve üzerine Salman´ın resmi bulunan bir tahtadan açılan delikten uzatılan bir görevlinin elini öperek tebrik etti! 2015 yılının sonuna yaklaştığımız bu çağda ilkellik-yobazlık-pislik ancak bu kadar gösterilebilir?

Ölen Kral Türkiye´ye geldiğinde bir otele yerleşmiş ve muhatabı TC Devleti Cumhurbaşkanını Çankaya Köşkünde ziyaret etmemişti. ?Kim ki bunlar, ben niçin oraya gideyim, onlar benim ayağıma gelsinler? anlamında diretince,
11 numaralı Huber Apo ve Dönemin Başbakanı Erdoğan, koşa-koşa otele, emperyalist devletlerin emir eri olan bir zavallının ayağına gitmişlerdi!
Tüm Türk Tarihi boyunca, Türk Devlet Başkanlığı makamına yapılan en büyük hakareti bu ikili hiç çekinmeden, utanmadan yapmışlardı?

Her sene Hac İbadetini yerine getirmek için 2 Milyona yakın Müslüman, Suudilerin konuğu olur. Uyanık Suudiler Hac ziyaretinden milyonlarca dolar kazanırlar. Yani Müslümanlara, dinen kutsal sayılan yerleri parayla satıp, para kazanırlar. Suudiler Hac ziyareti organizasyonuna kimseyi karıştırmazlar, para Saraydan dışarı çıkasın diye her şeyi kendileri yapmak isterler.
Tabii ki ellerine yüzlerine bulaştırırlar!

Bayramdan evvel, Hacıların üstüne vinç düştü, 220 Müslüman öldü, 450 Müslüman yaralandı! Suudi Kralından tek ses var mı?
Bayramda Mina´da izdiham sebebiyle 723 Müslüman ezilerek öldü, 821 Müslüman yaralandı! Rakamlar her gün artıyor!

Be pabucumun kralı;
Bu ölenler sinek mi? Sende hiç Allah korkusu, vicdan kırıntısı yok mu?
Hem Müslümanlardan para alacaksın, hem de insanların çaresizlikten birbirlerini ezmelerini engelleyecek tedbirleri almayacaksın!
Lanet olsun senin gibi insana?

?Dünya 5 ten büyüktür? diye Birleşmiş Milletlere kafa tutan Cumhur´un Başı, sizin bu konuda hiç sesiniz çıkmadı! Huber Apo, siz bir şeyler demeyecek misiniz? Sıkmadı mı?
Yoksa ?Pabucumun Kralı?, ezilerek ölen Müslümanlardan büyük mü?
Yani 1, 723 ten büyük mü?
En sonunda dün Cumhur´un Başı konuştu ve kendine yakışanı yaptı. Ölen zavallı Müslümanlara değil, Suudilerin Kanlı Kralına sahip çıktı!

BESMELE TÜCCARLARI
?Lâiklik karşıtı eylemlerin odağı? olduğu için Anayasa Mahkemesi tarafından mahkûm edilen sabıkalı AKP, şimdi ?Haydi Bismillah? diye başlayan seçim şarkısı yapmış!
Şarkıcı ?Haydi Bismillah? diye başladığında meydandaki kadın-erkek, çoluk-çocuk başlıyorlar oynamaya!
Yüksek Seçim Kurulu da ?Olmaz kardeşim, bu köçek havası mı? Utanmadan kutsal dinimizi siyasete alet ediyorsunuz. Ben bunu yasaklıyorum? deyiverdi!

YSK Kararları kesindir, itiraz edilemez ve herkesi bağlar. Bu Anayasa emridir.
Listesi alttan delinmiş Kiziroğlu, önce portakal kasasına çıktı, oradan da mikrofonlara uzandı ve ?İşte söylüyorum, Haydi Bismillah? dedi.
Yani YSK´ya ?Sen kimsin yahu, ben seni takmam, ben Anayasa-kanun neyin tanımam, beni test etme? diye kükredi!
Arkasından Yozgat´ın yiğit evladı o incecik sesiyle ve yaylanarak ?Biz besmeleyi her yerde kullanırız, kullanmaya devam edeceğiz? diye meydan okudu!

Be hey din istismarcıları, be hey Anayasa Mahkemesinin mahkûm ettiği sabıkalılar; Siz her şeye besmele ile başlarsınız ha?
17/25 Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olayına da besmele ile mi başladınız?
Haram Havuzu ile medya grupları almaya besmele ile mi başladınız?
Gemicikleri filoya döndürürken besmele mi çektiniz?
Evdeki 1 MİLYAR AVRO´ yu besmele ile mi sıfırladınız?
Egemen, Bakara-Makarayı besmele ile mi salladı?
Türk Ordusunun Komutanlarını zindana besmele ile mi gönderdiniz?
Oslo´da, Habur´da, İmralı´da, Kandil´de, Dolmabahçe Sarayında, Erbil´de PKK ile görüşmelere besmele ile mi başladınız?

Çırpındıkça batıyorsunuz. Sonunuz ibretlik olacak, göreceksiniz?

Sağlık ve başarı dileklerimle 26 Eylül 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22