Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


KADİR KIYMET BİLMEZ

KADİR KIYMET BİLMEZ


“Cehalet en büyük felakettir” sözünün doğruluğunu Kadir İnanır-Şirin Payzın şovunun yayınlandığı Sİ-EN-EN-KÜRT televizyonunda bir kez daha gördük.

Sunduğu program konusu hakkında hiçbir bilgisi olmayan, korumak zorunda olduğu milli ve insani değerler konusunda çaresiz, topluma örnek olma hususunda özensiz, program sunmaya değil de rol kesmeye çabalayan bir sunucu…

Savunduğu konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğunu zanneden, kabadayı havasında herkese yukardan bakan bir aktör, PKK Narko-Terör örgütünü ve onun kokain bağımlısı liderini savunup yüceltmeye çalışan, kendi devletine düşman, kadir kıymet bilmeyen, kimsenin inanmadığı
bir zavallı adam, Kadir İnanır…

Bu ikisi muhatap alınıp, yanıt verilecek nitelikte kişiler değildirler.
Fakat bunları bir şey sanıp, inanan gençlere ve hiçbir şey bilmeyen oğlaklara doğruları göstermek için birkaç söz söylemek lazım!

Kadir kıymet bilmez Kadir, TC Devletinin bilerek ve isteyerek, durduk yerde PKK’lıları öldürdüğünü, onlara işkence yaptığını, yüzlerce yıllık Ayrılıkçı Kürtçülük hareketini sadece Diyarbakır Cezaevine bağlayıp haklılık kazandırmak isteyen ve tüm bunların aydınlığa çıkması için “Hakikatler Komisyonunun” kurulmasını tek şart olarak görüyor!

Değerli Okurlar;
Açıklığın-şeffaflığın olmadığı bilgi ve belgelerin gizlendiği ülkelerde, kafa karıştırmak isteyen çıkarcı birçok güç ve para uğruna vatanını satmaya hazır bir sürü eleman bulabilirsiniz.
Hele Türkiye kadar hain yetiştiren mümbit (!) topraklarda yaşıyorsanız!

Ülke ne zaman sıkıntıya sokulmak istense, bu olaylardan biri ısıtılır ve emirlerindeki yayın organları ve tetikçi basın mensupları tarafından piyasaya sürülür, ülkeye çelme takılır.
Örneğin, kendimi bildim bileli Türkiye her 24 Nisan’da teyakkuza geçer!
ABD Başkanı olan kovboy “soykırım” diyecek mi, demeyecek mi?
24 Nisan atlatılır, konu bir dahaki seneye kadar rafa kaldırılır.
Bizim yani Türkiye’mizin başına bela edilen birkaç konu vardır.
-1915 Ermeni Olayları
-Cumhuriyet Döneminde yapılan 29 Silahlı Kürtçü- Yobaz Kalkışmaları
-Dersim-Sivas-Kahramanmaraş Olayları.
-PKK ve Kürtçülük-Bölücülük Olayları.
Bu konularda gerçekleri bilenler, dededen-babadan ihanete bulaşmış vatandaşlarımızı üzmemek için konuşmazlar, nedense suskun kalmayı tercih ederler.
Kadir kıymet ve gerçekleri bilmeyen Kadir, Altan Tan gibiler ise zehir kusmaya devam ederler. Ağızlarından çıkan lafın nereye gideceğini bilmeyen bu tip kişiler, ne kadar kalp kırdıklarının ve ne kadar günaha girdiklerinin farkına bile varmazlar.

Tüm bunların önüne geçmek ve doğruları-gerçekleri Türk Milleti ile paylaşmak TC Devletinin görevidir. Bu görev TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’e düşer. Daha önce de yazdım;
Cemil Çiçek dürüst, vatansever, harama bulaşmamış, TBMM’ de en uzun süre milletvekili olarak bulunmuş biridir. Şu an TC Devletinin ikinci adamıdır.
70 yaşına gelmiş olan Çiçek, aşağıdaki işleri yaparsa, tarihe Türk Milletinin üzerinden büyük yükleri kaldırmış adam olarak geçer.
Bu hizmet onu Yozgat’tan alıp TC Devletinin iki numaralı adamı yapan Türk Milletine, Cemil Çiçek’in borcudur!

Yapılacak İşler;
-Cemil Çiçek, TBMM’yi özel gündem ile toplantıya çağırmalıdır.
-Öncelikle, TBMM’nin alacağı bir kararla, devletin tüm kurumlarının elindeki gizli belge ve bilgiler TBMM’ nin kuracağı komisyonlara açılmalıdır.
-Konusunda uzman ve dünya çapında saygınlığı olan her görüşten tarihçilerimiz-Siyasi Parti Temsilcileri-Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyetten her konu için komisyon kurulmalıdır.
-Bu komisyonlara TBMM kararı ile tam yetki verilmeli ve maddi destek sağlanmalıdır.
-Yapılacak çalışmalar sonunda elde edilen bulgular, rapor haline getirildikten sonra, konu ile ilgili ülkelere çağrı yapılarak, onların uzmanlarının ve devletlerinin ellerindeki belgeler de incelenmelidir.
-Sonuçta, TBMM de karar bağlanacak konular Türk Milletine açıklanacak ve geçmişte yaşananlar için özür dilenecekse, TBMM, Türk Milleti adına özür dileyecektir. Özür dileyecek bir şey yoksa konu kapatılmalı ve Türkiye önüne bakmalıdır.
-Bu raporlar, orta öğretimden itibaren tüm gençlerimize okutulmalı, öğretilmelidir.

Bunlar yapılmadığı takdirde, bu kargaşa ortamı devam edecek, enerjimizi boşa harcayacak ve birliğimizi sağlamakta zorlanacağız…

Gelelim kadir kıymet bilmez Kadir’e;
Hakikatler Komisyonu mu istiyorsunuz? Tamam, önce şu hakikatleri bir araştır bakalım;
-PKK terör örgütünü oluşturanların yüzde kaçı Kürt, yüzde kaçı Ermeni, yüzde kaçı İranlı, yüzde kaçı Suriyelidir?
-PKK’ lılar dağlarda çiçek toplarken mi, Türk Askeri onları öldürdü?
-9671 Şehidimizin katillerinin isimleri nedir? Kim öldürdü çocuklarımızı?
-PKK’ lıların öldürdüğü, kendilerine katılmayan 10.000’den fazla Kürt kökenli vatandaşımızın katillerinin isimleri nedir, kimdir bu katiller?
Kan davaları, anlaşmazlıklar sebebiyle öldürülüp suçu TSK’nın üzerine atılan kaç faili meçhul cinayet vardır?
-Hizbullah ve PKK Terör örgütleri birbirlerinden kaç bin kişiyi öldürüp suçu TSK’nın üzerine attılar?
-Sakat kalan, elini-kolunu gözünü ayaklarını kaybedip hayatları kararan 10 bin’e yakın Gazilerimizi kimler bu duruma düşürdü? Bu katillerin isimleri nedir?
-Sizin yere göğe koyamadığınız, Kürt Siyasi Hareketinin Önderi kabul ettiğiniz Öcalan ve PKK üst yöneticileri, “Yoğunlaştırma Evlerinde” bu güne kadar kaç Kürt kızının ırzına geçtiler? Sonra da hangi PKK’lı kadın militanlara bu kızları öldürttüler?
-PKK uyuşturucu taşıyarak ve satarak kaç bin gencin ölümüne sebep oldu?
-PKK kendisine itaat etmeyen kaç bin Kürt çocuğunun organlarını para karşılığı sattı?
-Son üç ayda (2014 Eylül-Ekim-Kasım) 67 adet Faili meçhul cinayet işlendi.
Bu cinayetleri işleyen PKK’lıların isimleri nedir?
-“Yıllar evvel Apo diye film çektim. O Abdullah Öcalan’dı” dedin. Pazaryerinde yanında hamile eşi varken kafasından kalleşçe arkadan vurulan Uzman Çavuş için de bir film çekmeyi düşünmez misin kadir bilmez Kadir?
-Sen-eşin-çocukların bir toplu ulaşım aracında iken( binemezsin ya), otobüsü durdurup içindekilerle birlikte molotof bombaları ile yakanlara, o emri veren senin Apo’n idi. “İnsanı canlı-canlı yakan Apo ve adamları” için de bir film
yapar mısın?

Bir daha televizyona çıkarsan, dikkatli konuş Kadir! Türk Milleti kendine ihanet edenleri asla unutmaz!
Anladın mı Kadir Kıymet Bilmez Kadriye? Anladın mı?

Sağlık ve başarı dileklerimle 24 Kasım 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23