Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


İZMİRLİ BİNALİ BEYE ÇAĞRI

İZMİRLİ BİNALİ BEYE ÇAĞRI


İzmirli olmak için İzmir´de doğmak şart değildir.
Gerçek İzmirli olmak için aranan şartlar; Dürüst-çağdaş- demokrat olmak, kadın erkek eşitliğine, bilime inanmak, inancını Allah rızası için yaşamak, insanların duygularını istismar etmemek ve Büyük Atatürk´ü sevmek, olmazsa olmazımızdır.
Bu özellikleri taşıyan herkes, doğum yeri-etnik kökeni-inancı-ekonomik durumu ne olursa olsun gerçek İzmirlidir.
İşte bizler, bu yüzden İzmirli olmakla gurur duyarız?

Binali Bey;
İzmir´den tekrar Milletvekili adayı oldunuz. Aşağıdaki konularda bizleri bilgilendirmek zorundasınız. Lütfen cevaplarınız açık ve anlaşılır olsun.
Bildiğiniz gibi siz henüz Türkiye Gemi Sanayiinde çalışırken, ben Bakanlığınızı yapmış biriyim. Elimde belge ve güvenilir bilgi olmadan konuşmam!
Bana soracağınız sorular varsa, tüm içtenliğimle yanıtlayacağımı bilmenizi isterim. Şimdiden duyarlılığınız için teşekkür ederim.

-Kızlı-Erkekli eğitimin olduğu Boğaziçi Üniversitesine ?Yoldan çıkarım? diye gitmediğini söylediniz. Karma Eğitim ve Kadın-Erkek eşitliği konusundaki düşünceleriniz hala aynı mı?
-1982 ile 1994 yılları arasında Türkiye Gemi Sanayii AŞ de, 1475 Sayılı İş Kanununa tabi olarak çalıştınız. RTE sizi Belediye Deniz Otobüsleri Genel Müdürlüğüne getirmek isteyince, çalıştığınız yerden istifa ederek mi ayrıldınız? Yoksa ihbar ve kıdem tazminatı alabilmek için Teknik Hizmetler Daire Başkanlığına ?Binali Yıldırım´ın çalışmalarından verim alamıyoruz, ilerde de kendisinden yararlanma imkân ve ihtimali bulunmamaktadır? (İşe yaramaz) diye rapor yazdırtıp kendinizi işten attırdınız mı?

-1994 yılında, usulsüz olarak aldığınız tazminata bile muhtaç durumda idiniz.
Gerek İzmir Belediye Başkan Adaylığı, gerekse bu seçim kampanyası sırasında milyonlarca lirayı aşan kampanyalar yaptınız. Bu kampanyalar için harcadığınız paraların tutarını ve destekçilerinizi açıklar mısınız?

-Hayatınız boyunca aldığınız tüm maaşları 10 katı, 50 katı ile çarpsak elde edeceğimiz miktar, çocuklarınızın sahip olduğu gemilerden birinin bile fiyatı kadar etmez! Çocuklarınız 17 Şirketi ve her biri milyonlarca dolar olan 30 gemiyi kapsayan bir servete sahipler.
Lütfen aile servetinizi ve şimdiye kadar devlete ödediğiniz vergileri tane-tane açıklar mısınız?

-Ankara´da bir ihale öncesi tomar-tomar avroları çantaya tıkarken, polis kamerasına yakalanan Kayınçonuz nasıl, neşesi sıhhati iyi mi?
Arada bir İzmir Valikonağı´nda ağırlanıyor mu?

-Devlet Müteahhitleri, sizin talimatınız üzerine havuza 630 Milyon Dolar para verdiklerini açıkladılar. İçlerinden zavallı biri, o gece sabaha kadar uyuyamadığını ve çocuklarının yüzüne bakamadığını söyledi. Bu müteahhitlerle beraber çekilmiş resimlerinizi hala basında görüyoruz.
Lütfen bu olayı ve organizasyondaki rolünüzü açık-açık anlatabilir misiniz?

Binali Bey;
Yanıtınızı 1 Kasım´dan önce verin ki, bizlerde size gönül huzuru içinde oylarımızı verelim. Şahsımla ilgili sorularınız varsa, istediğiniz televizyonda karşılıklı konuşmak beni çok mutlu eder.
Haaa, sakın susmayın. Eğer konuşmazsanız bu yükle adım atamazsınız?

Sağlık ve başarı dileklerimle 23 Ekim 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu

Balıkesir

18.04.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:20
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:20