Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


İSYAN ETMEMEK MÜMKÜN MÜ?

İSYAN ETMEMEK MÜMKÜN MÜ?


Bugün iki konuyu paylaşacağız!
Birincisi DOĞRU Parti Genel Başkan Yardımcısı (Enerji-Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı) Cezmi Orkun’un çok haklı olarak gündeme getirdiği “Akkuyu NGS (Nükleer Güç Santralı)” konusu, diğeri ülkemizin her tarafında, Anayasa ve Öğretim Birliği Yasasına aykırı olarak aniden açılan “Medreseler!”

CB Erdoğan’a ve ortağı Bahçeli’ye sorumuz şudur;
AKKUYU NGS’nin Sahibi Kim? TÜRKİYE Mİ yoksa RUSYA MI?
Akkuyu NGS’nin Genel Müdürü Anastasia Zoteeva, Russia1 TV Kanalına;
“Akkuyu NGS Rusya’ya ait. Bu başka bir ülkenin topraklarında inşa edilen ve bize ait bir santraldir. Sovyet dönemi dahil Rusya’nın Nükleer Enerji tarihinde İLK KEZ başka bir ülkede ancak, kendimiz için inşa edilen bize ait ilk santraldir. Bu santral, YİD (Yap-İşler- Devret) modeli ile değil, Yap İşlet ve Devam et, sistemiyle yapıldı…”

T.C Enerji Bakanı Bayraktar ise; “Santralin sahibi Türkiye’dir, dedi!

Hangisi DOĞRU? CB Erdoğan ve ortağı Bahçeli bunu Türk Milletine açıklamak zorundadırlar.
Daha sonra Nükleer Atıkların nereye gömüleceği, üretilecek enerjinin fiyatı, risk durumu, neden Toryum Yakıtlı (Çevreye Duyarlı) NGS’ye geçmediğimiz gibi sorularımız olacak. Öncelikle vatan toprağımızda kurulmakta olan Nükleer Güç Santralın bizim olup olmadığını CB Erdoğan veya ortağı Bahçeli
bize söylesinler ki, ne yapacağımıza karar verelim…

T.C Devletinin bir Anayasası ve Öğretim Birliği Yasası var mı?
Anayasa Md 42;
“Eğitim ve öğretim, Devletin başta gelen ödevlerindendir. Eğitim ve öğretim, Atatürk İlkeleri doğrultusunda, çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre, Devletin gözetim ve denetiminde yapılır. Bu esaslara aykırı eğitim ve öğretim yerleri açılamaz.” (Niçin Yeni Anayasa istedikleri anlaşıldı mı?)

AKP-MHP-HÜDA Par döneminde, ülkemizde pıtrak gibi medreseler açıldı. Binlerce apartman medresesi var.
Örneğin Şırnak’ta 11, Erzurum’da 24, İstanbul Kocaeli Sakarya’da 36 tane, Külliye haline gelmiş büyük Medreseler ve buralarda okuyan binlerce öğrenci var!

Türk Milletinin gözü önünde, “Anayasa İhlal Suçu” işlenip, herbiri Taliban militanı olacak çocuklarımız eğitilip, birer canlı bomba gibi üzerimize salınıyor.

Bu, “İhanet Medreselerine” göz yuman Hükümet, bu şer yuvalarını kapatmayan görevli Yargı Mensupları mutlaka yargılanacaktır.

Ayrıca, Anayasaya ve Öğretim Birliği yasasına aykırı eğitim veren bu kaçak medreselere, elektrik-su-bağlayan, ruhsat veren Belediye yetkilileri de yargılanacaktır.

Dünyanın hiçbir ülkesinde, kendisine düşman yetiştiren terör yuvalarına izin verilmez. Ama sizi yönetenler, “Taliban anlayışıyla aramızda fark yok”, “IŞİD’liler asabi Müslüman çocuklardır”, “İhvan’ın merkezi İstanbul’dur” diyorsa, ülkeyi bir “Siyasal Ümmet Devletine” dönüştürmek istiyorsa,
izin de verir, maddi-manevi destek de verir…

DOĞRU Parti, Siyasi sorumluluk aldığında tüm bu gerici terör yuvalarını derhal kapatacaktır. İrticaya, Şer’i yobazlığa, seccade şeytanlarına fırsat verilmeyecektir.

Not; Mayıs ayı başından itibaren, Türkiye’nin her ilinde DOĞRU Parti İlçe-İl kongreleri başlayacak. İl ve İlçelerdeki bu kaçak “Terör Yuvalarını” kapatmayan Vali-Kaymakam-Cumhuriyet Savcıları-Belediye Başkanları hakkında, Hukuk Kurulumuz suç duyurusunda bulunacak.
Yettiniz artık...

Sağlık ve başarı dileklerimle 14 Nisan 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

  • BIST 100

    10082,80%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

29.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:37