Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


İşbirlikçi misiniz ?

İşbirlikçi misiniz ?


PKK, Cizre’de kendi “Asayiş Güçlerini” oluşturdu. Erdoğan’ın Polis Akademisini bitiren polislere diplomalarını verdiği gibi, PKK da kendi asayiş güçlerine “diplomalarını” verdi. PKK Asayiş Güçleri, daha sonra yol kontrolü yaptı kimlik sordu, üst araması yaptı.
BDPKK, “Ya öyle mi olmuş, haberimiz yoktu, konuyu inceleyeceğiz” dedi.


TC Devletinin Şırnak Valisi; “Konuyu inceliyoruz. Fakat o görüntülerdeki yer Cizre olmayabilir” diye ilginç bir açıklama yaptı!
Omuzdan kafalı Bakan; “Derhal iki müfettiş gönderilmiştir” dedi.
Türk olmayan “Türkiyeli Başbakan” ise bu konuda açıklama yapmadı.

PKK, Cizre’ den sonra daha kalabalık bir “Asayiş Gücünü” Diyarbakır’da ortaya çıkardı. Bundan böyle her yerde bu asayiş güçlerini kuracaklarını ve bunun çok doğal olduğunu açıkladı.

*TC Devleti sınırları içinde bir eşkıya grubu, silahlı-telsizli kendi asayiş gücünü oluşturuyorsa ve bu “isyan” için hiçbir şey yapılmıyorsa ya bu makamlar boştur, ya da bu makamdakiler bu eşkıya çetesi ile işbirliği içindedir.

PKK, Lice ve Pervari’de Türk Askerini-Polisini şehit eden militanları için “Şehitlik” olarak yaptırdığı mezarlıkların açılışını yaptı.
Diyarbakır Valisi; “Olayları inceliyoruz. Böyle bir olaya tahammül edilemez” dedi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu çirkin olayı takip ettiği, belge ve görüntülerle tespit ettiği, müdahale etmek için izin istediği fakat Diyarbakır Valiliğinin izin vermediği Salı günkü gazetelerde yazıldı.

*TC Devleti sınırları içinde bir katiller sürüsü, Türk Askerini-Polisini şehit eden caniler için sözüm ona “şehitlik” yapabiliyorsa, bu densizliği önlemekle görevli makamlar ya boştur, ya da bu makamdakiler bu katiller sürüsü ile işbirliği içindedir.

23 Temmuz 2013 günkü gazeteler, PKK’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesinde kendi “Maliyesini” kurduğunu, “Vergi” toplamaya başladığını duyurdular.


Bu olay yaklaşık 8-9 yıldır devam etmektedir. AKP Hükümetinin yol vermesiyle başlayan bu olayın ismi “Haraç” idi şimdi “Vergi” oldu.
TC Devletinin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 9 Valisi, 100 den fazla Kaymakamı var.


İçlerinden bir tane helal süt emmiş bir vatan evladı çıkıp da; “Ne yapıyorsunuz siz? Bu yaptığınız devlete isyandır. Bir devlette iki tane vergi toplayan olur mu?” deyip bu eşkıyaları adalete sevk edemedi. Hepsinin dilleri bir yerlerine kaçmıştı!


Başbakan Erdoğan da bu konuda tek kelime etmedi, görmezden geldi.

*TC Devleti sınırları içinde uyuşturucu satıcısı bir örgüt, Türk Devletini yok sayarak, kendi vergi toplama mekanizmasını kuruyorsa, bu isyanı önlemekle görevli makamlar ya boştur, ya da bu uyuşturucu çetesi ile işbirliği içindedir.

Merak ettiğim şudur;


AKP Milletvekilleri, AKP’li Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AKP Teşkilatları ve AKP’ye oy veren vatandaşlar bu gerçekleri görmüyorlar mı?
Bu değerli kişilerin partilerine bağlılıkları, “Vatan Sevgisinin” önünde midir?


Bu kişiler göz göre-göre Türkiye’nin bölünmesine nasıl rıza gösterebilirler?


Bu durumda susanlar, itirazını ortaya koymayanlar, uyarı görevini yapmayanlar, ilerde “İşbirlikçi” olarak anılacaklarını bilmiyorlar mı?

Başbakan Erdoğan, “Bir şehidimizin ruhunu muazzep edersek, kafamızı veririz” demişti.


Bir yaşadığımız olaylara bakıyorum, bir de Erdoğan’ın söylediklerine.
Ve yüksek sesle haykırıyorum; “Hadi len, yürü git, yürü…”

Sağlık ve başarı dileklerimle 24 Temmuz 2013

Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55