Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


HIRSIZLAR İMPARATORLUĞU

Hırsızlıkta rekor üstüne rekor kırılıyor!


Hırsızlıkta rekor üstüne rekor kırılıyor!
AKP, hırsızlık ’ta devrim yaptı! Hırsızlıkta çağ atladı!
AKP, “Hırsızlıkta Yeni Buluşlar” dalında, Nobel’e aday gösterilmeli!
Ne zaman bu kadar ustalaştılar, nasıl becerdiler, bilen yok.

Dünyanın herhangi bir Müslüman ülkesinde deprem, tsunami, sel gibi doğal felaket meydana geldiğinde, bazı bademler bayram eder.
Hemen “Yardım Kampanyası” açılır. Devletimizin başları, Diyanet İşlerinin sünnet çocuğu kıyafetli yetkilileri, en üzgün suratlarını takınıp tv’lere koşarlar;
“Ey Ümmet-i Müslüman! Gün dayanışma günüdür. Yardım edelim. Ne verirsen elinle, o gelir seninle” diye başlayan ve ölenler için Fatiha okunmasıyla sona eren nutuklar atılır.
Felakete gerçekten üzülenler, para yardımı yapıp kendilerini rahatlatırlar!

Peki, toplanan paralar ne olur?
Modern toplumlarda, yardımlar yerine ulaştırılır ve hem yardım yapanlara hem de kamuoyuna, nereye ne kadar yardım yapıldığı açıklanır.
Bizde nasıl mı olur? Hadi, tarihten inciler dizisi gibi anlatalım;

Dönemin Milli Görüşçüleri yani “AKP’nin Babaları” tarafından yüzlerce “Müslüman Hatip !” Yurtdışında Türklerin yoğun olarak bulundukları yerlere birer “İslam Alimi” edasıyla gönderildi.
“Türkiye’de şirketler kuruyoruz, ortak olun ki, yurda temelli döndüğünüzde sizin veya çocuklarınızın bir işi olsun” diye camilerde konuşmalar yapıldı ve milyonlarca Mark (O zaman Avro yoktu) toplandı.
Yimpaş-Kombassan gibi şirketler kuruldu. Bu arada Avrupa’ya para toplamak için birkaç tur daha yapıldı. Sonunda ne şirketler kaldı ne paralar!
Para verenler kazıklandı, para toplayanlar zıkkımlandı…

Bosna’da, dünyanın en vahşi soykırımı Sırplar tarafından yapılınca, AKP’nin babaları, çeşitli yardım kampanyaları açtılar. İlgilenenler “Mercimek-Beşir Darçın” adlarını incelesinler. “Bosna’ya Yardım” diye milyonlarca Mark topladılar. İnsan ölümü üzerinden dolandırıcılık yapan bu namussuzlar, tabii ki paraları iç ettiler…

Deniz Feneri e.V Almanya’da on milyonlarca Mark para topladı. Bu paraların bir kısmı orada pavyonlarda yendi. Büyük kısmı Türkiye’ye gönderildi. Bugünkü AKP’nin en önde gelenleri tarafından “Kanal 7” TV kuruldu ve kalan para siyasette Muaviye ve İhvan kadrolarını güçlendirmek için kullanıldı.
Alman Savcılar dava açtı. Sanıklar suçlarını itiraf etti ve mahkum oldular.
Alman Mahkemesi dava için “Asrın Yardım Soygunu” dedi.
Soygunun Türkiye ayağı için dava açılmasını istedi.
Ama AKP’liler davayı sulandırdılar. Dava dosyası ve tüm evraklar Almanya’dan üç yılda gelemedi. AKP’li Adalet Bakanları, davaya bakan Savcıları sanık haline getirdiler. Bir Türk Savcı; “Ankara’da bu hırsızları koruyan bir var. Biz ona Hırsızlar İmparatoru diyoruz” dedi.

Sonra bu kadro, uluslararası hırsız FETÖ ile birlik oldu. 11 sene ülkeyi beraberce soydular. Cumhuriyetin tüm eserlerini kira parasına satıp peşkeş çektiler. Fabrikalarımızı, Bankalarımızı, Ormanlarımızı, Madenlerimizi sattılar.
Devlet İhalelerinden pay almak için 5 liralık işi 20 liraya ihale ettiler, bir de hazine garantisi verdiler.

Yıllarca çaldılar, çaldılar, çaldılar bir türlü doymak bilmediler.
Tüm bu hırsızlıklar, soygunlar yapılır rüşvetler alınırken, içlerinden bir kişi bile çıkıp ta “Devlet-Millet soyuluyor, bu işe isyan ediyorum, bu hırsızlığa ortak olamam ve istifa ediyorum” demedi! (Abdüllatif Şener hariç) Başka bir kişi bile çıkmadı…

Hırsızlıkta çağ atlamak ve dünya rekoruna imza atmak yine AKP’ye nasip oldu!
2016 yılında İstanbul-Beşiktaş’ta terör saldırısı sonucu 46 insanımız öldü. Ölenler için 52 milyon tl tutarında yardım toplandı. Paranın 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kurulan (Kurucuları belli değil) Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’na devredilmesine karar verildi.

Aradan 3 yıl geçti. Türk Milletinin verdiği yardım parası buhar oldu, uçtu ve yok oldu! Sadece paralar yok olsa iyi. Çünkü AKP iktidarında yardım paralarının yok olmasına zaten alışmıştık! Fakat paralarla beraber vakıf da kayboldu iyi mi? Koca vakıf toz oldu, yöneticiler yok, binası yok…

Bu yüzsüzlerin sonu sülalece ibretlik olacak. Göreceksiniz. Dünya görecek…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Aralık 2019
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,29
  • EURO

    34,72% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2492,20% 0,33
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22