Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


FETÖ EŞİTTİR BADEM

FETÖ EŞİTTİR BADEM


Türkiye´nin yakın tarihini, Atatürk ve Cumhuriyetin kıymetini bilmeyenler, adeta sevinçten delirmişler gibi neredeyse zil takıp oynayacaklar!
?Ohh çok şükür bir araya geldik. Her taraf gelincik tarlası gibi al bayraklarla dolu. FETÖ´nü ezdik bitirdik, devletten FETÖ militanlarını temizliyoruz vesaire, vesaire??

Günlük ?Erdoğan Bülteni? haline gelmiş basınımızın ruhunda yalakalık zaten var! Bu işin dibini bir kurcalayayım, eğrisini-doğrusunu araştırayım, kamuoyuna doğru bilgiler aktarayım diyen neredeyse kalmadı!

Ömürlerini Türk Devletini yıkmak için Fethullah Gülen´e adamış iki-üç tane hain, televizyon-televizyon dolaştırılıp Türk Milletinin kafasını karıştırmaya, Bademlerin yolunu açmaya gayret ediyorlar.
Tabii ki Erdoğan´ın emir ve talimatlarıyla!
Neymiş efendim Türk Ordusunun yüzde doksanı Fethullahçı imiş!
Bunu kim söylüyor? FETÖ´nü bu hale getiren adamlar!
Amaçları ne; Bir irticai kalkışma anında Türk Milletinin en büyük güvencesi olması gereken Türk Ordusunu iyice bitirmek?

Bu saçma iddiaya anında ve en sert şekilde cevap vermeyen TSK Genelkurmay Başkanını da, bu yalanları yayınlayan satılmış televizyon ve basın organlarını da Türk Milleti önünde şiddetle kınıyorum. Kendi milletine bu kadar düşmanca davranan insanları anlayabilmek gerçekten mümkün değil!

Yıllardır yazıyorum, feryat ediyorum. Dediklerimi Mısır´daki sağır Sultan anladı, ben Türk Milletine anlatamadım?

Şimdi arkanıza yaslanın ve düşünmeye başlayın;
FETÖ ile BADEM arasında ne fark var?
-FETÖ Şeriat düzenine geçip, ABD ve İsrail´in yararına çalışacak bir Federe İslam Devleti kurmak için çalışmıyor mu? CIA 17 senedir bu adamı boşuna mı besleyip, koruyor? Yoksa yıllardır bu örgütlenmeyi şakacıktan, eğlence olsun diye mi yapıyor?
-BADEM Şeriat düzenine geçip, aynı nedenlerle bir tarafının ?Kürdistan Devleti? olacağı bir Federe İslam Devleti kurmak için çalışmıyor mu? Yoksa Bademler şimdiki rejimdeki Lâikliği az buluyorlar da, daha fazlası için mi uğraşıyorlar? Kadınlara daha fazla özgürlük vermek mi istiyorlar? Eğitimi çağdaş hale getirip fikri hür, vicdanı hür bir nesil mi yaratmak istiyor?

-FETÖ, devlette örgütlenme için yıllarını harcamadı mı?
-BADEM de aynı amaçla 14 yıldır devletin tüm kadrolarını kendi elemanlarıyla doldurmadı mı?

-FETÖ, insanları ?Himmet Parası? diye korkutarak, zorla soymadı mı?
-BADEM, kendi kurdurduğu dernekler-vakıflar aracılığıyla gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında zavallı gariban Müslümanları dolandırmadı mı?

-FETÖ´nün başı, Bağ-Kur emeklisi haliyle yüz milyarlarca dolarlık bir servete hükmetmiyor mu? Sözüm ona Allah yoluna hizmet için kurulmuş bu Cemaatin bu kadar servete ne ihtiyacı var? Yoksa Allah´a havale mi çıkaracaklar?
-BADEM, altı delik ayakkabıdan dünyanın en zengin siyasetçisi haline nasıl ve niçin geldi? Amacı milletine hizmet etmek olan, kafasının ardında başka bir planı olmayan biri niçin bu kadar hırsızlık yapıp para biriktirsin ki?

Eyy Türk Milleti;
Lütfen gör artık gerçeği! FETÖ ve BADEM´in hedefleri de, menzilleri de birdir, aynıdır. (TC Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynen böyle dedi.)
Bu ikisi arasındaki kavga ?Kim Halife olacak? kavgasıdır?

Tehlike geçmedi. FETÖ büyük bir darbe yedi ama ardından daha büyük bir BADEM felaketi dörtnala geliyor. Üstelik altını tutamayıp Türk Ordusunu perişan eden ama Rusya ile ilişkilerimizi düzenleme görevini üstlenen (!) Genelkurmay Başkanını ve Komuta Heyetini de yanlarına alarak!

Gelin, gelin. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var?

Sağlık ve başarı dileklerimle 11 Ağustos 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55