Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


EN ÖNEMLİ KONU SEÇİM MALZEMESİ YAPILDI

EN ÖNEMLİ KONU SEÇİM MALZEMESİ YAPILDI


Seçim propagandalarında en önemli konu olan terörle mücadele bile seçim malzemesi olarak kullanıldı. Irakta bazı hedeflerin uçaklar tarafında vurulduğu haberlerde yer aldı. Sonra kandilin 20 uçakla vurulduğu açıklandı. Bir yere hava operasyonu yapılıyorsa. Arkasından kara harekâtı yapılır. Kandil 20 uçakla vuruluyor. Fakat arkasından kara operasyonu yapılmıyor.  Bu olayı Afrin de yaşadık. Rusya´nın hava sahasını açmasını bekledik.

Rusya hava sahasını açtı. Afrin havadan bombalandı. Ondan sonra Afrin´e girdik. Rusya hava sahasını açmamış olsaydı. Afrin´e girmemiz mümkün olmazdı. Belki girerdik fakat çok zor olurdu. Demek oluyor ki bir yere girilmek için. Önce hava operasyonu yapılır. Kandil 20 uçakla vurduk diye Tayyip Erdoğan miting meydanında açıkladı. Bu konuda genelkurmaydan bir açıklama gelmedi. Kandile kara operasyonu yapılmayacaktı da neden hava operasyonu yapıldı. O 20 uçağın bombalaması boşuna mı yapıldı? Ardan üç dört gün geçti.

Bu 20 uçağın kandili vurduğu doğuda bir mitingde açıklanmıştı. Yine doğudaki bir mitingde kandil de PKK yöneticileri toplandı halinde iken toplantı yaptıkları yeri vurduk denildi. İyide bununla ilgili ne bir görüntü nede bir haber verilmedi. Bu olayla ilgili tek kelime eden olmadı. Toplantıyı bunlar mutlaka bir binada yapmışlardır. Veya bir mağarada yapmışlardır. Bu olayda hiç mi ölen olmadı. Türkiye haber alamadı diyelim. Dış basında mutlaka yer alırdı. Ordumuzun kuzey ırak da mücadele ettiği söyleniyordu. Sonra Suriye de Menbiçe girileceği söylendi.

Afrin´i nasıl teröristlerden temizledi isek. Menbiçi de temizleyeceğiz denildi. Seçim propaganda süresince doğuda yapılan mitinglerin hepsinde. Şu kadar terörist öldürüldü denildi. Fakat 15 gündür ne Iraktan ne kandilden ne de Suriye den terörle ilgili tık çıkmıyor. Her halde terör bitti. Burada benim anladığım kadarı ile terörle mücadele olayı seçim malzemesi yapıldı. Kandil 20 uçakla vuruluyor. Kara operasyonu yapılmıyor.

Kandilde PKK yöneticileri toplantı halinde iken vurduk deniliyor. Hiçbir ses çıkmıyor. Genelkurmay bu konuda hiçbir açılma yapmıyor. Öldürülen teröristleri genelkurmay yayılıyordu. Artık terör bitti her halde. 15 gündür hiçbir yerde hareketlenme görünmez oldu. İnşallah bitme noktasına gelmiştir. Terörün bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Artık şehit cenazesi kılmaktan millet şükür namazı kılmayı unuttu.

İki tane kız çocuğumuz kaçırılarak öldürüldü. Bu nasıl bir insanlıktır. Bu ne biçim bir vahşiliktir. Bu şeref yoksunu adi insanların hiç birisinin anası bacısı yok mu? Ayni şeyi onlara yapsalar acaba ne derler. Yazıklar olsun bunlar gibi insanlara. Bunlara idam cezası bile az gelir. Bulara öyle bir ceza verilmeli ki? Bu şerefsizlere yapılan bu düşüncede olanlara ibret olmalıdır. Bir meydana çıkarılıp jiletle yara açılıp. Bu yaraya tuz basılmalıdır. Hemen ölümü sağlanmalıdır. O çocuğu aç bırakıp da açlıktan ölmesine göz yuman namussuz yakalandığında hem işkence edilmelidir. Hem de günlerce aç bırakılmalıdır.

Önce o acı tattırılmalı. Sonrada derisine tuz basılmalıdır. Ben ki kurbanı dahi ağlayarak keserdim. Yine kurban kesiyordum. Hayvanı yatırdım duamı yaptım. Hayvan kafasını kaldırdı. Yüzüme baktı. Ondan sonra gözünü kapattı. Kafasın yere koyup kafasın ileri doğru uzattı. İşte o zaman ağlamaya başladım başka birisi olsa sen kes diyeceğim. Kestim amma gelin bana sorun. Ondan sonra bir daha ne tavuk nede kurban kesmedim. Duamı yapıp vekâletimi verip gözlerim dolu dolu olarak neticeyi bekler hale geldim.

Bunu neden anlattım. Bu şerefsizleri gözümü kırpmadan işkence dahi yapacağım geliyor içimden. Böyle vicdan yoksunu insanlara her türlü işkence yapılır. Bu işkenceyi milletin gözü önünde yapılacak ki? Başkalarına ibret olsun. Ayni yaşalar da bir kız çocuğunun kayıp olduğu haberi sosyal medyada yayınlandı. İki evladımız içimiz Yanerken bir üçüncüsünün gelmesi insanda şok etkisi yapıyor. Bunlar arka arkaya tesadüf olamaz. Bunları yapan bir örgüt mü var. Acele tarafında araştırılmalıdır. Tesadüf olamaz. Neden ayni yaşlarda ki kız çocukları seçiliyor. Bu düşündürücü bir olaydır. Allah küçük kız çocuklarımızı korusun.

Vatandaş olarak gözümüzü açmalıyız. Küçük kızlara dikkatli bakanlar olursa hemen takibe almalıyız. Bu yavrular hepimizin evladıdır. Ben bu şerefsizler yüzünden çocuklara elimde olan bir şeyden veremiyorum. Çocukları sevindirmek gerekir amma gelin böyle adi insanlar olursa nasıl sevindireceksin. Aileler diken üzerinde. Hiçbir şey cezasız kalmaz. Amma bu dünyada, amma öbür dünyada mutlaka yaptıklarının cezasını çekeceklerdir. Zaten bu mahlûkatların öbür âlemden haberleri yoktur. Zaten o terbiyeyi almış olsalar bunu yapmazlar. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 04-07- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55