Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ELLEME BENİ

ELLEME BENİ


Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin kâr amacı gütmeyen en büyük iş kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) başkanıdır.
TOBB kanun ile yasal zemini belirlenmiş, 365 Oda ve Borsayı kapsayan, 1,5 Milyon İşletmeyi bünyesinde bulunduran Türkiye’nin en büyük, en zengin ve
en etkili meslek üst kuruluşudur.

Hisarcıklıoğlu ’nu, kendisini ve temsil ettiği TOBB’u hiç ilgilendirmeyen konularda hep gündemin en tepesinde görürüz. Genellikle bu ataklarını Tayyip Abisi istediği için yapar.
Hisarcıklıoğlu, kargadan başka kuş, Tayyip’ten başka Abi kabul etmez. Tayyip’ten Allahtan korkar gibi korkar, çekinir. Tayyip Abisi “Tak” diye emreder, cesur yürek Rifat “Şak” diye yapar.

Erdoğan, “Rifat bana derhal bir helikopter al” der, TOBB Başkanı babasının parasını harcar gibi gider ve Abisine trink para bir helikopter satın alır, hem de VİP olanından.
Peki, Rifat Ağa milyonlarca lirayı harcarken, paranın sahibi üyelerine sorma nezaketini göstermiş midir? Ne gezer! TOBB Üyeleri de kimmiş!

Türkiye “Açılım-Süreç” adı altında saçmalıklarla adım-adım parçalanmaya götürülmektedir.
AKP Hükümetinin bu konuda desteğe ihtiyacı vardır. Rifat Ağa, hemen
“Akil İnsan” kılığına girer, Kürtçü-Bölücülerin ve Ermenistan yanlılarının kavuğunu sallamaya başlar!
Peki, Rifat Ağa kendisini seçen üyelerine, “Ben sizlerin temsilcisiyim. Beni sizler bu makama getirdiniz. Bu Açılım-Süreç olayında benim gibi düşünüyor musunuz, benim hareketlerimi onaylıyor musunuz” diye sorma inceliğini göstermiş midir? Ne gezer! TOBB Üyeleri de kimmiş!

17 Aralık’ta patlayan “Yolsuzluk-Rüşvet-Hırsızlık” olayları için TOBB Başkanının tek kelime ettiğini gören duyan var mı? Zafer Çağlayan ile ortak iş yapan Rifat Ağanın bu konuda söyleyecek sözü yok mudur? Yüzlerce Savcının sürülmesi, binlerce polisin yer değiştirilmesi, hukuk devletinin göz göre-göre boğazlanması, Cumhuriyetin bir kurumu olan TOBB’un Başkanını ırgalamaz mı?
Başbakan’ın, Bakanların, Valilerin ve Emniyet Müdürlerinin, Cumhuriyet Savcılarının talimatlarına uymamaları için polislere kanunsuz baskı yaptıklarını Rifat Ağa duymaz mı, görmez mi?
Böyle konularda, Cesur Yürek TOBB Başkanının felsefesi şudur;
“Elleme Beni-Görme Beni-Unut Beni!”

Bunların hepsini anlayabildiğimizi varsayalım.
Türkiye bir ekonomik krizin tam göbeğinde, felakete doğru gidiyor.
Döviz Merkez Bankasının güçlü müdahalesine rağmen durdurulamıyor.
Herkes tedirgin, endişe içinde.
TÜSİAD açıklama yapıyor, fikirlerini-önerilerini Türk Kamuoyu ve üyeleriyle paylaşıyor.
MÜSİAD açıklama yapıyor, Merkez Bankasının eylemine karşı çıkıyor, fikirlerini paylaşıyor.
Ülkedeki ekonomistler düşüncelerini yazılı sözlü olarak söylüyorlar.
Herkesten, her kesimden ses var, bünyesinde 365 Oda ve Borsa, 1,5 Milyon İşletme bulunan TOBB Başkanı Rifat Ağadan tık yok…

Tayyip Abisinin korkusuna, ondan fırça yememek uğruna tüm camiasını satan Rifat Ağadan yine aynı nakarat;
“Elleme Beni- Görme Beni-Unut Beni…”

Yok Rifat Ağa;
Seni ellemeye devam edeceğiz. Yapılan ekonomik yanlışlar sebebiyle oluşan kayıplardan sen de sorumlusun. Demokratik Rejimimizin, her geçen gün
“Faşist, tek adam” yönetimine dönüşmesinde senin çok payın var. Güneydoğu Bölgemizde oluşmaya başlayan yapıdan, bu yüzden akacak kanlarda senin de sorumluluğun var.

Seni ellemeye devam edeceğiz. Şimdilik bu ellemeleri okşama gibi kabul et. Seçimlerden sonra adam nasıl ellenirmiş, tüm Türkiye görecek…

Sağlık ve başarı dileklerimle 03 Şubat 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55