Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


DUT YEMİŞ BÜLBÜLLER

DUT YEMİŞ BÜLBÜLLER


Bülbül dutu çok sever, bir kere tattı mı duramaz, yedikçe yer sonunda ishal olur, ötemez. Ötmek için göğüs kafesini şişirip kuvvetle nefesini vermesi gerekir. Böyle yapınca da poposunu sıkamayacağından, altına kaçırmamak için bir süreliğine ötmez. Halk arasında bu deyimin açıklaması böyle yapılır!
Kuşbilimcilere göre ise, dut mevsimi aynı zamanda bülbüllerin tüy dökme zamanıdır. Hassas bir hayvan olan bülbül, tüy dökünce çirkinleştiğini bildiğinden utancından (!) ötmez, saklanır!

17/25 Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet Operasyonunu soruşturmakla görevli (!) TBMM Komisyonu, aylar sonra ilk kez çalışmaya başladı. Komisyon, dinleyeceği şüpheli kişilerden Pers Prensi Reza Zarraf ve “Reza ’nın önüne yatan” Bakanın yavrusunu TBMM’ de dinlemesi gerekirken, bu sepetler yorulmasın diye, teee İstanbul’a gitti. Türk Milleti olarak soyulduğumuz yetmezmiş gibi, komisyonun yeme-içme-otel-seyahat masrafları da bizim cebimizden çıktı!

Komisyonun karşısına çıkan Dolar-Avro Milyarderleri, tıpkı dut yemiş bülbüller gibi sustular, ötmediler, yani konuşmadılar! İki pırlanta gibi, namuslu bu iki güzel çocuk (!) “tanık” olarak bile konuşmadılar.
Ceza Mahkemeleri Kanununun 48. Maddesi gereği, “Kendisi ve yakınları adına tanıklıktan çekilme” haklarını kullanıp, sustular. Geldikleri gibi son model zırhlı arabalarına binip, onlarca korumaları eşliğinde s.ktirolup gittiler…

Değerli Okurlar;
İzniniz olursa kafama takılan bazı şeyleri sizlerle paylaşmak isterim;
-Kendinizi bu iki sepetin yerine koyun. (Mesela dedik!)
Dedikleri gibi iftiraya uğramış olsanız, TBMM Komisyonu karşısında suskun kalır mıydınız? Yoksa iftiraya uğradığınızı delilleri- belgeleri ile ispat edip, alnınıza haksız yere sürülmüş bu kara lekeden kurtulmak mı isterdiniz?
-İlk yakalandığınız anda yaptığınız konuşmalarda, “Bize tuzak kuruldu, polis para sayma makinalarını-paraları yatak odalarımıza koymuş, bunlar bizim değil” deyip, “Hukuk Dâhisi” bir Savcının sizin için takipsizlik kararı vermesinden sonra “O paralar bizimdi, hemen iade edin” diye feryat eder miydiniz?

“Sükût İkrardan Gelir” Atasözünün anlamı; Bir suçlama karşısında susmak, suçlamayı kabul etmek demektir. Kişi nerede konuşacağını, nerede susması gerektiğini iyi bilmelidir. Kimi yerde söz gümüş, sükût altın olabileceği gibi, yerine göre de söz altından daha gerekli daha değerli olabilir.
Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet gibi “YÜZKIZARTICI” bir suçlama karşısında kalan kişi, GERÇEKTEN SUÇSUZ ise, kendisini savunmak için KONUŞMALIDIR.
Kişinin kendi hakkını koruması kadar doğal bir şey olamaz.

Fakat kişinin ar damarı çatlamışsa, yüzü kösele gibi olmuşsa, Allahtan korkusu kuldan utanması kalmamışsa, kısacası insanlıktan çıkmışsa, bir kuruş vergi vermeyen dünkü çocuk, bir garibanın 5 (BEŞ) yıllık maaşı karşılığı olan 60 Bin lirayı BİR AYLIK KİRA olarak verebiliyorsa ve Bakan olan babası ile onu Bakan yapan Başbakan bunlar için “Suçsuz bunlar” diyebiliyorsa, işte burası sözün bittiği yerdir.
Bunların suratlarına tükürseniz, yağmur yağıyor derler!

BASKIN BASANINDIR
Bir gazete, Erdoğan’ın gece vakti AKP Genel Merkezini bastığını yazdı.
Aradan 4 gün geçti, Erdoğan’dan yalanlama gelmedi.
Demek ki haber doğruymuş!

Erdoğan bu hareketiyle başta Kısa Adam olmak üzere tüm AKP’ li yöneticilere diyor ki;
*Bana bakın ulan, bu mal benim. İçinizden bu bina yapılırken 5 kuruş veren oldu mu? Soruyorum oldu mu?
Oyları kim topladı? Benden başka 1 tane oy getireniniz var mı?
Ulan karılarınıza, imam nikâhlı eşlerinize bile oy verdiremediniz be sefil herifler!
Parayı ben vereceğim, oyu ben toplayacağım, siz hem keyif çatacaksınız hem de benim adıma gözcülük yapan danışmanımı toplantılara almayacaksınız ha!
Alayınızı sıraya dizer, Allah yarattı demem tekme-tokat girişir sizi âleme rezil ederim ulan…”

Olay tamamen budur. AKP Genel Merkez Binası da, parti de hepsi Erdoğan’ın malıdır.
Hangi para ile yapıldığı belli olmayan AKP Genel Merkezinin tapusunun kimin üstüne olduğunu bilen var mı?
Dikta yönetimlerinde her şey diktatörün değil midir zaten? Var mı itirazı olan?

Sağlık ve başarı dileklerimle 27 Ekim 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,86% 0,39
  • GRAM ALTIN

    2497,77% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22